The Mechanik

(2005)

Vânătoarea de mafioți

Poster The Mechanik Postere The Mechanik

Sinopsis The Mechanik

Mai mult

Nick Cherenko este un fost soldat din fortele speciale rusesti, care, satul de violenta si razboi, s-a retras intr-un orasel din Rusia impreuna cu sotia si fiul sau, incercand sa-si gaseasca linistea si sa-si castige existenta lucrand ca mecanic. Insa dupa ce sotia si fiul sau devin victimele unui schimb de focuri intre traficanti de arme, Nick se trezeste implicat fara voie intr-un razboi mafiot. Timp de sapte ani, gandul razbunarii l-a animat pe Nick si a redesteptat in el vechiul razboinic. Afland ca cel care i-a ucis familia se…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

AKA

  • The Russian Specialist

Produs de

Nu Image / Millennium Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Nu Image / Millennium Films

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BaetuAndrei pe 22 Decembrie 2010 20:55
ma bucur ca este legat de Rusia, am o placere nebuneasca despre ceea ce este legat de Rusia;
trebuie sa spun că și la acest film titlul e prost tradus, ca la multe altele, The mechanik = Mecanicul, cel care repară masini.
sunt si niste imagini ale S.Petersburgului plăcute.
Trebuie sa mai adaug la sinopsis ca el nu află intâmplător că Sașa, rivalul, este undeva in Rusia, ci este angajat de o femeie a cărei fiică a fost răpită de SaȘa și este angajat pentru 500.000 dolari (dolari parcă) s-o găsească pe fiica sa.

4 2
BaetuAndrei pe 22 decembrie 2010 22:31
e un film liniar, făra prea multe surprize, se stie ce se va intampla in urmatoarele scene, dar decat sa ma uit la niste emisiuni care caută rating, mai bine mă uit la un film artistic. mai mult ca sigur e primul meu film vizionat in care a jucat D. L.
costel_rinocerul_visiniu pe 6 decembrie 2019 21:21
tinere emiqreaza in rusia ..doamnee fereste din partea mea :(
Vlad Martinescu pe 18 Ianuarie 2006 22:23
Daca inceputul ar mai fi fost lucrat putin, filmul ar fi fost mult mai bun. Dar la fel cum a facut si cu The Defender, Dolph grabeste inceputul si intra direct in miezul actiunii. Primele 15 minute sunt care oricare altele din alte filme direct-pe-dvd de actiune lansate in ultimul timp, dar restul filmului dovedeste ca Dolph inca se tine bine si pe langa asta mai stie sa regizeze peste nivelul mediu al regizorilor direct-pe-dvd.

Ma intreb ce s-ar intampla daca Dolph ar primi un buget de film echivalent cu cele cu care lucreaza Steven Seagal sau Van Damme. Filmele ultimelor doi au de obicei bugete intre 14 si 20 de milioane de $ in timp ce Dolph lucreaza cu intre 5 si 8 milioane. Asta inseamna ca poate filma mai putine duble, ca nu poate avea un film lung pentru ca nu are bani de film si ca decorurile si echipamentul au de suferit.

Cu The Defender si cu The… citeşte

2 0
Vegetarian pe 11 Mai 2012 21:16
Este un film potrivit si pt lista : Copii Adolecenti / te - probleme solutii = rapirea unei fete din SUA o deterimina pe maicasa sa plateasca 250.000 $ unui fost soldat ( Dolph Lundgren ) , sa o caute in RUsia . Rapitorul ar fi ucis si copilu soldatului . Femeia oferea inca 250.000 $ daca o se intoarca cu fica ei in SUA .
2 2
Vegetarian pe 11 mai 2012 21:23
. . Prevenirea a fost intotdeauna mult mai ieftina decat repararea urmarilor unei intamplari nedorite . . . . Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . . . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini . . . Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . . . Dusmanul iti spune ce TREBUIE sa faci .
Infinity pe 09 Octombrie 2013 22:53
The Mechanik (2005)
Dolph Lundgren este alt actor al genului action care joaca stereotipul baiatului bun care impusca si omoara tot. Este un film usor, simplist, cu o poveste usoara si destula actiune. Sangeros si dur in unele momente. Sa nu va asteptati la altceva. Nu este unul complex. Ofera doar ce trebuie sa ofere un asemenea film.
1 0
deadlord pe 13 Noiembrie 2012 19:17
Un film ok. E bun de plictiseala. Te relaxeaza...............
1 1
Tyybi1 pe 12 Noiembrie 2012 19:34
Un film cu o actiune comerciala, dar totusi foarte buna...
1 1
Pavel.F pe 16 Iulie 2012 12:47
Super tare filmul merita vazut , dolph lundgren a jucat super bine !
1 1
lorenne pe 22 Decembrie 2010 22:42
La inceput am crezut ca acesta va fi un film nereusit de actiune si desi nu am inteles aceasta parte mi s a parut un film foarte foarte trist si de o violenta aproape reala care te marcheaza , ca spectator . Parca ceva dinlauntrul actiunii care se deruleaza treptat si dureros , se rasfrange si asupra celui care l vizioeaza. Finalul a fost oarecum de neinteles iar cadrul in care se desfasoara partea cea mai importanta a actiunii seamana izbitor cu satul romanesc doar ca e de un infinit de ori mai trist si mai dezolant. Concluzionand ,as spune ca prin aceste scene mai aflam si nou cum sta inca treaba prin alte tari in ceea ce priveste mafia.
1 2
insaneftw pe 22 Decembrie 2010 22:32
Fain
Super tare filmul merita vazut , dolph lundgren a jucat super bine !
1 3
blackmore pe 26 Februarie 2020 22:34
O mizerie ca orice film cu Dolph Lundgren.................................
0 1
cosmin742000 pe 05 Aprilie 2017 09:30
Un film jenant ca orice film cu Dolph Lundgren..................
0 1

Spune-ţi părerea despre The Mechanik

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Mechanik
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells