The Man Who Cried

(2000)

Omul care a plâns

Poster The Man Who Cried Postere The Man Who Cried

Sinopsis The Man Who Cried

Mai mult

La finele celui de-al treilea deceniu al secolului trecut, într-un sat din Rusia bolșevică își duce existența fericită micuța Fegele, alături de tatăl și bunica ei. Dar, sub presiunea pogromului comunist, tatăl ei pleacă în America să-și găsească de lucru, promițînd să trimită cît de repede după restul familiei. La scurt timp, Fegele părăsește Rusia răvășită de violențe. Ea speră să ajungă în America, dar sfîrșește în Marea Britanie. Aici, primește numele de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile
Christina Ricci Christina Ricci Suzie Johnny Depp Johnny Depp Cesar Cate Blanchett Cate Blanchett Lola
John Turturro John Turturro Dante Dominio Harry Dean Stanton Harry Dean Stanton Felix Perlman Mark Ivanir Mark Ivanir Man in Sweatshop
Oleg Yankovskiy Oleg Yankovskiy Tatăl Richard Sammel Richard Sammel German Officer Pianist Miriam Karlin Miriam Karlin Madame Goldstein
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adi_ramses pe 29 Aprilie 2010 23:17
e bun
e bun filmul, johnny e tigan roman. in filmul asta s-a imprietenit cu cei din taraful din Clejani,am inteles ca-i mai cheama la cate o petrecere sa-i cante si acum :))
9 0
existentus pe 12 februarie 2015 22:35
Sunt curios de unde l-au avut cei de la DigiFilm la calitatate HD 1080i... Am cautat peste tot pe net macar 720p, dar n-am gasit.
Sylvester77 pe 10 aprilie 2015 10:28
A aparut ieri la rusi varianta BluRay.
klaudya_e pe 01 Iulie 2010 04:28
slab..foarte slab....si e deranjant faptul ca e asociata muzica romaneasca cu tiganii..nu degeaba se crede ca Romania e o tara de tigani....din moment ce in toate filmele apare asta...
7 9
farfui33 pe 1 ianuarie 2013 18:39
majoritatea lautarilor sint tigani
existentus pe 12 februarie 2015 22:38
Filmul acesta ii pune intr-o viziune buna pe tigani. De ar fi pusi asa si romanii..
Rose pe 09 Aprilie 2010 13:07
Filmul merită de văzut pentru muzică şi pentru jocul deosebit al lui Johnny Depp care
este de remarcat chiar şi într-un rol secundar.

5 1
cercetas pe 4 septembrie 2011 15:16
Un actor bun e bun in orice rol; fie acesta principal sau secundar.
Iulidesprefilme pe 07 Martie 2013 20:10
O muzică lăutărească, cu adevărat de valoare, merită apreciată...cu atât mai mult cu cât asigură un fundal muzical adecvat pentru acest film...
4 1
badandra pe 09 Septembrie 2011 14:16
Un film care merita vazut. Mi-a placut de Christina Ricci si Cate Blanchett care au jucat super, si de Johnny Depp care a jucat impecabil, chiar daca a avut rol secundar. Am remarcat si taraful care a fost foarte tare. Ma bucur ca au aparut si romanasi in film :).
3 1
cotzofica pe 9 februarie 2013 23:58
Dintre cei care au jucat "super", cel care a jucat "impecabil" şi cel care a fost "foarte tare", după părerea ta care e cel mai super tare ?
nictud pe 21 Iunie 2021 19:40
O povestire impresionantă care cuprinde antisemitismul comunist rusesc și parte din invazia nemților în Franța a destinului unei fetițe evreice în vâltoarea acelor ani.
1 0
emanuel_niculae pe 25 Octombrie 2013 00:28
klaudia, te inseli amarnic in ceea ce spui.In 2002, Taraf de Haiduks ("tiganii") au primit BBC Music Awards pentru muzica lor din acest film.Jonny Deep insusi le-a inmanat premiul.Presa romaneasca nu a suflat un cuvat despre asta.Concluziile te las sa le tragi singura..Concluzii despre valorile "tiganesti" care au reusit sa fie cunoscute peste hotare,cat si despre idiotii de ziaristi care, daca nu ai silicoane si botox, nu prezinti interes pentru ei.
1 0
pisicuta1 pe 16 Februarie 2013 21:04
mie mi a placut foarte mult ,e reusita ecranizatea,jocul actorilor f bun!
1 0
not.Who.you.think pe 25 Aprilie 2010 19:53
Un titlu ce produce mult interes pentru acest film. Povestea este si a interesanta, pusa foarte bine in scenariu, filmul este realizat bine, coloana sonora, costumele, realismul tiganilor si lautarilor (Taraful Haiducilor din Clejani) sunt bine expuse. Christina Ricci mi s-a parut o alegere gresita in rest Cate Blanchett buna, John Turturro foarte bun iar Johnny Depp cu un look interesant. Un film bun ce puteai fi mult mai bun.
1 0
AdriAdrianna98 pe 30 Iulie 2022 18:50
o apropiere interesantă vizavi de cultura țigănească, nu mi s-a părut rasistă, din contră, mise pare că cere simpatie pentru tratamentul la care sunt supuși iar ei sunt puși într-o lumină bună : o cultură veselă și unită.
0 0
mihai_barbu pe 21 Iunie 2016 23:05
De aici si prietenia lui cu clejanii :))
A fost cat de cat ok filmul. Johnny Depp intra bine in rol, il ajuta mustata ce sa zic :))))))
0 0
mladitza pe 01 Mai 2015 18:46
se putea mai bine
... filmul avea potential, actori buni si foarte buni erau in distributie. Cate Blanchett impresioneaza, chiar daca nu are rol principal, face un exceptional rol de compozitie. Johnny Depp a interpretat foarte bine rolul unui tigan sarac dar cu sange fierbinte. Minimalista interpretare dar de mare impact. Christina Ricci si-a facut bine treaba dar nu m-a impresionat. Desi in rol principal, a cam fost eclipsata de stralucirea lui Cate Blanchett. Regia a fost ok dar cred ca se putea ceva mai bine de atat. Mie mi-au placut tarafii si faptul ca au cantat in romaneste muzica lautareasca. Respect si admiratie pentru arta lor!
0 0
Eb00kie pe 15 Martie 2012 20:18
O, tu! (voi)
Singura problema a filmului este ca mizeaza prea mult pe sensibilitatea si fragilitatea pe care Ricci le emaneaza in mod natural fara sa exploteze ceea ce Depp este in mod natural. L-au facut tigan, bine. Trecem peste faptul ca dupa Madona ne e clar ca strainii inteleg cu totul altceva prin acest cuvant; il aplica tuturor nomazilor.

Acest rol ar fi trebuit sa semene cu Roux din Chocolat. Aici, Cezar este pus in umbra, rolul lui joaca mereu imprejurul lui Suzie fara a exploata vreodata potentialul actorului.

0 0
sweetmaria pe 26 Noiembrie 2010 21:15
Nu prea m-a impresionat acest film, nici jocul actorilor principali. mi-a placut foarte mult Cate Blanchett, a fost primul film in care am vazut-o.
0 0
cosmin_kedii pe 14 Ianuarie 2013 21:09
Johnny Depp si Christina Ricci trec printr-o legătură de iubire uimitoare ,compararea de bani și faimă, dar nefericire pentru iubirea adevărată, dar sărăcia a fost de necrezut. cea mai bună parte a poveștii (în opinia mea)
0 2

Spune-ţi părerea despre The Man Who Cried

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Man Who Cried
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells