The Magic of Belle Isle

(2012)

Vals în lumina lunii

Poster The Magic of Belle Isle Poster The Magic of Belle Isle

Sinopsis The Magic of Belle Isle

The Magic of Belle Isle

In film este vorba despre un barbat in varsta, aflat in scaunul cu rotile, care, in incercarea de a-si reinvia entuziasmul pentru scris, se muta intr-un orasel mai linistit. Acolo intalneste oameni minunati, printre care o mama singura cu trei copii, care impreuna reusesc sa-i readuca la viata inspiratia pentru vechea lui pasiune, scrisul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Al3xX09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 12 Aprilie 2015 08:30
Puterea de a rămâne tânăr
Petrecându-şi vara în pitoreasca staţiune Belle Isle, aflată pe malul unui lac superb, scriitorul bătrân, ursuz şi alcoolic Monte Wildhorn (Morgan Freeman) îşi regăseşte plăcerea de a trăi, regăsindu-şi inspiraţia şi devenind un mentor pentru toţi cei din jur.

Povestea este minunată, vibrantă şi inspiratoare, în ciuda clişeelor obişnuite ale filmelor cu acelaşi subiect, având parte de o interpretare superbă a inegalabilului actor Morgan Freeman. Un basm fără vârstă despre plăcerea de a trăi, despre stimularea imaginaţiei şi despre puterea de a aduce un strop de fericire celor din jurul tău. Ca un vals cu persoana iubită în lumina lunii sau ca o expediţie odihnitoare cu pluta pe un lac către o insulă a fericirii.

4 2
alex_il_fenomeno pe 27 Martie 2013 16:16
Poate ca la inceput doar Morgan Freeman prin simpla lui prezenta te poate face sa urmaresti acest film, insa dupa ce treci peste primele momente, putin ciudate, reusesti sa prinzi in esenta o productie chiar placuta, apartinand acelui gen care a cucerit mereu, indiferent de stare, si anume acela de familie, care te impresioneaza prin emotio scenelor, prin faptele personajelor sau chiar prin simplul lor fel de a fi. Mi-a placut sa il urmaresc, a fost una dintre cele mai placute surprize in materie de drama a anului care tocmai a trecut.
3 3
GALD pe 10 Noiembrie 2012 23:53
Daaaa!
In sfarsit, dupa o serie de vizionari la "turbo", am reusit sa ma delectez cu acest film plin de fineturi si subtilitati.
Intradevar magie, pentru ca insula reuseste sa uneasca cele doua planuri - realiatatea si imaginarul.
Nu uitati sa visati!
Un film sensibil, ce merita vazut pentru repere solide.

3 3
mesersmith pe 31 Decembrie 2012 00:01
Just soul...
Un film...de suflet. Doar atat. Cei care vreti impuscaturi si batai, va recomand Van Damme sau alt oligofren ca el. Aveti destui: Jason Statham, Steven Segal, Jet Li si lista poate continua.
Acest film este doar pentru cei ce simt cu sufletul.

3 5
Get0dac pe 03 Ianuarie 2013 21:45
Un film frumos ca o ploaie calda de vara
..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
2 3
Mihaita19 pe 21 Februarie 2013 21:13
Freeman
Foarte bun filmul, neasteptat de bun. M.F. este un actor mare, prin ce film joaca da un + chit ca filmu' e "shit" sau e foarte bun sau simplu, cum e acesta.
Recomand...

2 4
Manusa pe 17 Ianuarie 2013 22:52
Un film extrem de bun cu o poveste foarte buna, interesanta si placuta in acelasi timp, un film care te binedispune. Mi-a placut cum a jucat Morgan Freeman, oricum nu se putea altfel, este un mare actor; mi-a placut si acel caine, Spot, care era simpatic. Un film care merita vazut.
2 4
Vegetarian pe 03 Mai 2013 02:29
Un film cu un scriiitor care isi cearta cainele si acesta de cate ori este certat isi face singur sex oral
2 8
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .
Mina19 pe 04 Iulie 2013 21:44
e genul de film care iti arata ca orice ar fi, in viata e mereu loc de mai bine! un film frumos! :*
1 1
DragonMaster pe 17 Ianuarie 2013 20:35
Un film relaxant
Este un film care are o poveste frumoasa si relaxanta iar in rolul principal find Morgan Freeman care si in acest film isi joaca foarte bine rolul si este unul dintre actorii despre care pot spune ca nu ma dezamagit niciodata.Deasemenea am remarcat-o pe tanara actrita Emma Fuhrmann care a jucat bine pentru varsta ei.A fost un film placut din care omul mai si invata ceva si este adresat tuturor iar nota oferita este 7.
1 1
alyn.alyn pe 09 Decembrie 2012 15:27
Merita vazut calitate!!!
Rar ramai dezamagit de filme cu Morgan Freeman, interesant si calitativ, relax total la filmul asta :D
1 1
dj_lucky_mix pe 05 Octombrie 2012 22:36
Morgan Feeman ! ! !
Morgan Feeman , daca nu era el nu vedeam acest film si ma bucur ca l-am vazut ( chiar de doua ori ) pentru ca mie mi-a placut foarte mult . Recomand acest film !!!
1 1
rayker pe 03 Octombrie 2012 14:44
de vazut
o poveste care a fost abordata de multii dar interpretarea lui Freeman e foarte buna (cred ca si atunci cand joaca rau intr-un film joaca mult mai bine dechat altii)
1 1
flushingm pe 23 Septembrie 2012 12:35
un film de claitate
un film super ok...nu e o capodopera insa e un film bun...morgan isi face treaba!
1 1
MrHolmes pe 25 Decembrie 2013 18:32
Magia din Belle Isle
Un film relaxant care ne arata ca un om se poate schimba la orice varsta, iar prietenia nu depinde de calitatile fizice. Recomand!
1 2

Spune-ţi părerea despre The Magic of Belle Isle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Magic of Belle Isle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells