The Lost Thing

(2010)

The Lost Thing

Poster The Lost Thing Postere The Lost Thing

Sinopsis The Lost Thing

The Lost Thing

The Lost Thing,castigatorul Oscarului in 2011 pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie, prezinta povestea unui tanar care gaseste din pura intamplare o creatura bizara pe plaja. Nu are nici cea mai vaga idee ce este si in final decide sa-i gaseasca un camin.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: zgubi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Produs de

Passion Pictures (II)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Madman Entertainment

Site oficial

The Lost Thing

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dragonfly_drk pe 01 Iulie 2011 11:31
"The lost thing" - Un basm modern!
Să vedem ce avem aici. Yummy, yummy. Avem aşa: un copil (cam tăcut, timid, pierdut în spaţiu), o plajă (hmmm… anemică şi ea, plină de tot felul de gărgăuni, animăluţe, jucărioare, mâzgălituri), un oraş (cam anemic şi el. Nu ştiu de ce îmi pare că e atât de impersonal şi silenţios), şi o chestie. (un fel de două feluri, roşie, mare, lipicioasă, interesantă, pe cât de dură pe atât de sensibilă).

Nu ştiu de ce, când am văzut pentru prima dată “The lost thing”, am zburat cu mintea la copilărie şi la basmele pe care le citeam. Cam aşa e şi aici. ‘Ăl mai mic e ‘ăl mai tare, cel care trebuie să urmeze un drum iniţiatic, se întâlneşte pe drum cu tot felul de probleme care îi pun beţe în roate, însa, el, băiat deştept, la sfârşit salvează împărăţia şi toată lumea e happy. Bine, concluzia şi finalul sunt puţin… citeşte

4 0
Anna-Maria pe 05 Iunie 2011 21:58
Trist, dar adevarat
O data cu inaintarea in varsta, pierdem inocenta copilariei, pierdem acele lucruri frumoase care ne deosebesc de adulti. Asta spune si scurtmetrajul THE LOST THING - inocenta si credinta ca putem schimba ceva in lumea asta. E obligatoriu de vazut pentru cei care mai spera in schimbare, care mai cred in ceva.
2 0
cezarika21 pe 31 Mai 2013 10:13
Pierderea inocenţei
Mesajul e subtil şi s-ar putea să nu-l surprindeţi la prima vizionare. Aşa că vizionaţi a doua oară filmul. E vorba de copilărie - chestia pierdută la care noi, adulţii, ne mai gândim din când în când. În timpul copilăriei, cu inocenţa ei, puteam observa lucruri pe care adulţii, prea ocupaţi cu traiul de zi cu zi, nu le mai observă. Deseori trecem îngânduraţi şi indiferenţi pe lângă lucruri care ne-ar putea face viaţa mai frumoasă, uitând să visăm şi să ne bucurăm de frumuseţile naturii.
1 0
mvpsebi pe 05 Iunie 2011 16:28
http://www.youtube.com/watch?v=Y8MIcNeqVSk
The Lost Thing - copilaria. Un scurtmetraj superb despre maturizare si sentimentele pline de inocenta ce sunt date uitarii, voluntar sau nu, odata cu inaintarea in varsta.
1 0
xerses pe 20 Mai 2011 14:52
Dincolo de metafora filmului ,premiul Oscar mi se pare cam mult.
0 3

Spune-ţi părerea despre The Lost Thing

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Lost Thing
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells