The Legend of Bloody Mary

(2008)

The Legend of Bloody Mary

Poster The Legend of Bloody Mary Poster The Legend of Bloody Mary

Sinopsis The Legend of Bloody Mary

The Legend of Bloody Mary La 8 ani dupa disparitia surorii lui, Amy, timp in care fiecare noapte i-a fost bantuita de cosmaruri, Ryan se hotaraste sa porneasca in cautarea adevarului. Punctul de plecare este undeva intre fantastic si realitate: cu putin timp inaintea disparitiei, Amy a citit pe internet despre o vrajitoare numita Bloody Mary si un joc prin care sa-i trezeasca la viata spiritul.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 2.7

Caseta tehnică

Produs de

MK4 Productions

Distribuitorul international

Lions Gate Films

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nebunatika.andreiutza pe 02 Februarie 2011 12:09
deea
mi se pare un film bun dar si prostesc totodata...cine l-a filmat?este filmat foarte prost si actorii joaca foarte prost.
3 0
puffulette pe 30 Decembrie 2011 16:35
Dupa parerea mea, o mare prostie.. povestea mi-a placut, dar actorii>>> parca jucau in sila... fara pasiune, pacat, putea iesi ceva mai frumos
2 0
dendera pe 05 Septembrie 2011 20:26
worst movie ever
Probabil cel mai prost horror vazut pana acum. Mi-a spus cineva ca nu e mare lucru de el, insa a fost mai rau decat m-am asteptat. Nu va pierdeti timpul cu acest "horror". Filmul are o poveste si scene care te sperie dar felul in care e filmat si prestatia actorilor lasa de dorit. Ar fi putut sa iasa ceva...
2 0
arnoldroland pe 10 Aprilie 2011 22:59
frumos, dar se putea face un film mult mai bun si superinfricosator din povestea Sangeroasei Maria,insa,si de data aceasta s-a dat cu piciorul la ocazie...
1 0
Cipryone pe 03 Iulie 2011 17:25
Cipryone
La 8 ani dupa disparitia surorii lui, Amy, timp in care fiecare noapte i-a fost bantuita de cosmaruri, Ryan se hotaraste sa porneasca in cautarea adevarului. Punctul de plecare este undeva intre fantastic si realitate: cu putin timp inaintea disparitiei, Amy a citit pe internet despre o vrajitoare numita Bloody Mary si un joc prin care sa-i trezeasca la viata spiritul.
1 2
kr1st1badboy97 pe 3 aprilie 2012 20:47
amu te pui sa ne povestesti filmu? l-am vazut si noi...
bainca pe 21 Februarie 2018 02:49
nota 2 pierdere de timp
cel mai slab film despre bloody mary pe care l-am vazut , in primul rand e regizat foarte prost si filmat la fel , nici actorii nu joaca exceptional , e chiar o pierdere de timp , nota 2.
0 0
panicabogdan pe 27 Iunie 2012 14:37
...
Cat de idiot poti fi sa crezi o poveste asa tampita ? Ma duc de 1000 ori si trig bloody mary si in cimitir si nu apare nici un cacat :-j
0 0
y0nutz21 pe 10 Aprilie 2012 15:38
Cea mai mare prostie
Cel mai prost film facut vreodata. Se aseamana izbitor de mult cu 13 hours in a warehouse, sau cv de genu, actorii joaca in scarba, filmatr extrem de prost ( mai ales atunci cand filmau fata actorilor, sau gesturile din mana ale femeii aleia). Intr-un cuvant: Scarba.
0 0
chuckyfan pe 12 Iulie 2011 23:24
Always expect the worse
Intr-adevar actorii din film habar n-au ce-i actoria. Intr-adevar fantoma aia a fost facuta din muci, guma de mestecat si hartie igienica. Intr-adevar e imposibil ca in 2001 sa ai laptopuri din 2008 si telefoane cu camera, dar macar a fost amuzant, si m-a distrat. Cred ca la mine si-a atins gresit scopul. Nice Comedy.
Cea mai amuzanta faza a fost la final, cand dupa ce Mary Worth incerca sa-l opreasca pe "macho man" ala sa nu sparga oglinda, tot ea ia multumit dupa ce a spart-o. Bun de vazut cu prietenii, daca nu aveti alta ocupatie si daca vreti sa va amuzati.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Legend of Bloody Mary

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Legend of Bloody Mary
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells