The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

(2012)

Poster The Last Will and Testament of Rosalind Leigh Postere The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

Sinopsis The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

Un colecționar de antichități moștenește o casă de la mama sa doar pentru a descoperi că ea a trăit într-un altar dedicat unui cult misterios. La scurt timp, incepe sa suspecteze că spiritul opresiv al mamei sale persistă încă în casa ei și se folosește de obiecte din casă ca să-l contacteze cu un mesaj urgent.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: kristina_99
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Țara

Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Get0dac pe 24 August 2013 00:37
Calitate vizuala, intr-un low budget. Regizorul a stiut sa compenseze lisa banilor, deci implicit a efectelor speciale. Priviti interiorul acelei case, unde nu exista nimic ce nu poate fi catalogat opera de arta. Ascultati coloana sonora ce se imbina atat de armonios cu decorurile, cu atmosfera filmului. Cheia intelegerii acestui fim consta in dialogul (testamentul), mamei, cu fiul. Eu recunosc ca am ascultat de 4 ori inceputul si de doua ori sfarsitul. Filmul este terifiant fara a apela la trucuri ieftine, atmosfera te cuprinde incet, inselator, ca ceata ce coboara de pe versanti. Cei fara de rabdare, cei ce se asteapta la un horror clasic, cei ce vor privi acest film in grup, sau cu pauze....vor pierde atmosfera apasatoare ce da farmec filmului. Eu il recomand....e diferit. Recomand de asemenea, vizionarea filmului, seara, sau de ce nu, noaptea. Vizionare placuta.
4 4
cosmin_kedii pe 27 August 2013 13:53
un film care nu este în măsură să intereseze orice fan al filmelor de groaza, dar dacă sunteți în căutarea pentru un film serios, cu sclipiri de misticism, în care ideea prevalează asupra tuturor celorlalte componente ale filmului, imaginea Rodrigo Houdini ar trebui să vă intereseze.
2 2
Ciprian_2007_tl pe 23 August 2013 08:56
Filmul e praf.Nu-mi vine sa cred ca m-am uitat la o asemenea tampenie !
2 5
ryco0984 pe 23 August 2013 10:39
LOW BUGET
Tinand cont ca este un film cu buget scazut filmul este reusit in anumite aspecte, dar pana ajunge la un horror in adevaratul sens mai este. Nu pierdeti timpul cu el daca nu aveti rabdare, deoarece este un film moale si fara prea multe faze de speriat.
1 3
SYNDJ pe 13 Septembrie 2013 03:09
Casă dulce casă...
O pierdere reală de timp este acest film. Nu am înţeles cu adevărat ce a vrut să spună. Slab, slab de tot. Film cu un singur personaj, nu credeam că se poate aşa ceva.

Casa din film este întradevăr deosebită şi impresionantă, nu oricine poate deţine o casă cu atâtea lucruri adunate în ea.

1 4

Spune-ţi părerea despre The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells