The Killer

(2023)

The Killer

Poster The Killer Postere The Killer

Sinopsis The Killer

The Killer trl 2 SUB

După un semi-eșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaționale, despre care pretinde că nu are nimic personal.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Archaia Entertainment, Boom! Studios

Distribuitorul international

Pimienta Films, Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 13 Noiembrie 2023 10:22
The Mediocre Killer
Un film despre nimic care te ține cu ochii lipiți de televizor. Aici se vede măestria lui David Fincher. Ne-a propus un film decent, dar nu e vreo capodoperă a genului. Nu iese în evidență ca fiind ceva excepțional.

Pe vremuri, astfel de producții erau scoase la vrac. Îmi pare rău, dar chiar nu se mai fac filme de calitatea celor de altădată. Simplul fapt că o peliculă cu momente bune este considerată o mare realizare spune multe despre mediocritatea cinematografiei contemporane.

Un asasin meticulos își ratează ținta, după care devine el însuși ținta celor care l-au angajat. Nimic spectaculos. Scenariu facil de bandă desenată. Stilul regizoral este cel care face diferența și asta e valabil și în literatură. Subiectele sunt identice de la Homer încoace.

La fel ca personajul principal, David Fincher desfășoară o… citeşte

6 2
lavvw pe 12 Noiembrie 2023 14:49
Cred ca toată lumea a fost indusa în eroare de reclama excesiva pentru acest film, inclusiv articole titrate "Ovații de cinci minute la Veneția pentru The Killer"....Un film fara subiect și predicat, fara cap și fara coada. Regia buna, la fel si interpretarea lui Michael F.
4 1
bovoro pe 10 Noiembrie 2023 22:43
Stii ca vezi un film de David Fincher si ai niste (mari) asteptari. Cand colo, vezi un film absolut banal si pleci dezamagit la culcare cu gandul ca ala care a regizat Se7en, Fight Club s.a. nu mai e nici pe departe ce-a fost. E trist...
3 2
sandcmeuble pe 11 Noiembrie 2023 18:57
o mizerie
am dat 4 cu bunavointa : scenariu e pur si simplu tembel , fara cap si faca coada , regie de 2 bani , joc actoricesc de 3 bani ; nu stiu ce au vazut cei care au dat note mari , poate i-a platit producatorul ??!! Rar am vazut asa o porcarie , apreciata cu 7,2 !!!!!!!!!!!????
3 4
user-61e70e426eb6d pe 11 Noiembrie 2023 14:54
Foarte plictisitor. Tot aștepți ceva care sa te surprindă și ceva acțiune…nimic. Nu recomand!
3 4
liana10 pe 18 Decembrie 2023 02:27
Lung, plictisitor și anost. Clișeic, repetitiv, fals.
1 1
Mihai_Moise pe 12 Noiembrie 2023 14:48
Slab, slab, foarte slab!!!
Nici nu pare a fi regizat de David Fincher, ci de un student la secția Regie, care încearcă sa încropească ceva cu care sa treacă e examenul. Și cam atât!

Ceva din scenariu (si ma refer la monologul personajului principal) ar mai fi salvat puțin din mediocritatea în care se scalda filmul, însă replicile acestuia sunt pur și simplu fără nerv și atractivitate!

Totul pare plat, de la modul de filmare, pana la coloana sonora și prestațiile din rolurile secundare. La un moment dat ai senzația ca asiști la un documentar combinat cu un reality-show, despre cum sa te plimbi peste tot, fără sa intri în atenția politiei ori fără nicio contribuție a hazardului.

Concluzia? Vrem ca următoarea creație a lui Fincher sa propună ceva amețitor, asa cum a reușit cu Se7en, Gone Girl ori Fight Club, nu mediocrități de genul Killer-ului!

1 1
user-654a1238a7db0 pe 07 Noiembrie 2023 12:33
Brando, daca vrei sa vezi relatii amoroase intre pe pornhub si lasa filmele din cinema
1 2
brando pe 12 noiembrie 2023 12:34
INTRA TU ACOLO BA GAYULE CA SANT FILME CU FEMEI CU MUSTATA EXACT PE GUSTU TAU
brando pe 02 Noiembrie 2023 12:28
Merge...dar se putea mult mai bine....
Fincher ne ofera de data aceasta un fel de remake al capodoperei lui Melville Le Samourai 1967 cu Delon dar din pacate nu este nici pe sfert de calitatea acelui film. Michael Fassbender este excelent ca de obicei in ori ce rol si aici isi interpreteaza personajul foarte bine. Fincher bineinteles regizeaza in stilul sau visceral cinic si perfectionist dar din pacate povestea nu este atat de stralucita . Desi scenariul este scris de scenaristul de la Se7en 1995 aici nu ofera o poveste complexa cu niste personaje interesante... singurul personaj interesant este eroul principal in rest nu iti pasa de nimeni din film pentru ca toti au scene scurte si sunt omorati de el . De ex mi-ar fi placut sa vad o relatie amoroasa intre el si iubita lui unde sa simnt motivatia personajului de a pleca in calatoria sa de razbunare impotriva celor ce iau facut rau iubitei lui.. dar nici vorba...o vedem la… citeşte
1 4
user-65b0fbafc9182 pe 24 Ianuarie 2024 14:02
Se numeste The killer pt ca ne omoară cu monologurile. Nu-l recomand din tot sufletul!
0 0
sabinalin pe 30 Noiembrie 2023 23:09
,,Tine-te de plan. Anticipeaza, nu improviza. Sa nu ai incredere in nimeni. Nu irosi niciodata un avantaj. Lupta-te numai in bataliile pentru care esti platit. Nu empatiza. Empatia e slabiciune. Slabiciunea te face vulnerabil. ,, . De la Paris in Republica Dominicana si de-acolo in periplu american pe la New Orleans, prin Florida, pe la New York si Chicago. Mereu cu ochii pe el, mereu insotindu-l. Cinic pana la capat si pragmatic cat incape. Profesionist, fara sentimentalisme. Pentru ca sentimentalismele trebuie lasate in spate in cazul in care iti doresti sa ai sanse sa tii capul la suprafata. ,,Nevoia de a te simti in siguranta. Panta e alunecoasa. Soarta e un placebo. Singura cale in viata, cea din spatele tau. Daca, in scurtul timp care ne e dat, nu poti accepta asta, atunci poate ca nu esti unul dintre cei putini. Poate ca esti asa ca mine. Unul dintre cei multi,,.

citeşte

0 0
_xXx_ pe 20 Noiembrie 2023 09:55
Nici eu nu am fost prea încântat de film și nici nu cred că am răbdare să-l mai văd o dată...poate, poate reușesc să înțeleg ceva mai mult! :(
0 0
LavyBogdy pe 17 Noiembrie 2023 20:03
O poveste ca o sageata
Filmul este o linie dreapte , un drum doar dus. Incepe cu personajul , in jurul caruia se desfasoara intreg scenariul , aflat in mijlocul unei misiuni si incheie cu el in casa lui alaturi de iubita.
Personajul este unul rece , calculat , uman ( prin monologul excesiv si prin repetatele fraze motivationale auto-induse ) , chiar paranoic si nesigur pe el ( lucru greu observat la alte caractere ale genului ). Este prea greu de crezut ca are un atasament emotional fata de alte persoane , cu atat mai mult iubire. Actiunea parca e desprinsa din teatru , formata din acte care nu au un liant intre ele , adica pot fi intelese fara vizionarea precedentelor.
O bulina alba o dau incaierarii din casa , trasa de par asa cu e , care aduce putina adrenlina.

Am o vaga parere ca potentialul actoricesc al lui Fassbender este tras in jos de lipsa dialogului , asa cum cel a lui… citeşte

0 0
Yaloma pe 17 Noiembrie 2023 15:58
Sub asteptari
Nu m-a plictisit, dar nici nu m-a captivat...daca la inceput l-am urmarit cu interes si curiozitatea de a intelege mesajul mai profund care se doreste a fi transmis, treptat mi-am dat seama ca filmul nu rezerva nicio surpriza, desfasurandu-se liniar si fara sa genereze vreo emotie..Cu toate ca actorul principal isi joaca foarte reusit rolul de psihopat cinic si calculat,care la final pare ca a trecut printr-o anumita schimbare a perspectivei si ca si-ar recapatat ceva din umanitatea reprimată atat de bine pentru atat de mult timp, ceva mai profund de atat eu nu am reusit sa inteleg...
0 0
gargamel1973 pe 16 Noiembrie 2023 00:23
Noroc cu N....x! Nu a fost nevoie sa fac un drum pina la mall, sa dau banii pe bilet, sa stau doua ore pe scaun, etc. Plus ca l-am vazut pe repede inainte/sarite. Ca altfel nici nu merita sa te uiti la el...
0 0

Spune-ţi părerea despre The Killer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells