The Hunt for Gollum

(2009)

The Hunt for Gollum

Poster The Hunt for Gollum Postere The Hunt for Gollum

Sinopsis The Hunt for Gollum

The Hunt for Gollum

Film independent realizat cu un buget cu puțin mai mare de 3000 Euro, planificat a fi distribuit pe internet, The Hunt for Gollum prezintă povestea lui Strider, eroul ce trebuie să țină inelul departe de Gollum.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Rickety Shack Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Independent Online Cinema

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dobre_nony pe 22 Noiembrie 2009 12:54
Amatori Pro
Parerea mea de cinefil e ca acest film intrece limitele standard de regie amatoreasca, in primu pentru ca au depus un efort sa cosmetizeze fiecare aspecta a unui film precum imaginea, sunetu, regia, au introdus si elemente de grafica coputerizata precum imaginea personajului intrigant Golum care este puctul central al acestui scurt metraj . Cei care au creat proiect sigur sunt nishte studentzi pasionati, care isi croiesc cale spre o cariera cinematografica. In al doilea rand, acesta minicapodopera este un silmbol, pe care nu mult lume il poate intelege, precum nici majoritatea populatziei nu deslusheste sensurile poeziei lui Barbu.
In concluzie, acest scurtmetraj a fost creat de fani pentru fani .

7 0
Rostas pe 22 Noiembrie 2009 12:53
Poftim?!
Dumnezeule! Caut si eu pe cinemagia despre Hunt for Gollum si vad niste commenturi care m-au dezamagit total . HFG naspa? Voi la ce va uitati mai cinefililor ce sunteti? La Alba ca zapada? .Avand in vedere ca acest film e facut de catre niste AMATORI,cu buget de doar 3000 de USD ,iar chiar daca timpul e foarte scurt de vizionare,acest film merita aplauze si laude multe ,mai ales pentru faptul ca a incercat sa ne implementeze in universul Tolkien.Daca asa ceva nu s-a apreciat inseamna ca vai de gusturile voastre. In rest,palaria jos pentru acest scurt metraj !

P.S: Daca v-as da eu 3000 de USD voi nici n-as sti ce sa faceti cu banii astia.

5 0
Mbi pe 13 aprilie 2010 20:57
ai perfecta dreptate.
rrs85 pe 12 Aprilie 2010 23:13
Pentru bugetul de care au dispus, pentru cinstirea adusa trilogiei "Lord of the rings" este de apreciat si de salutat aceasta scurta pelicula... ;) Este facuta din pasiune, nu pentru comercializare, ci mai degraba pentru a mai trezi din sentimentele, atat de mistice si de feerice, ce le-a lasat in urma sa povestea in sine!
Mie, unul dintre iubitorii de basme, iubitorii LOTR, nu imi ramane decat sa plec o inchinaciune pentru intreaga echipa ce a dus la realizarea acestei scurte pelicule!!!

4 0
MikkaelWolfganger pe 23 Ianuarie 2013 20:42
Bravo lor!!!
Bani putini, dar produs de calitate.Un scurt-metraj facut de fani LOTR care mi-a intrecut asteptarile.Nu are el efecte speciale prea numeroase, dar are muzica divina, replici asa cum trebuie si niste actori care s-au dedicat intru-totul rolurilor.Bravo, mai vreau sa vad astfel de initiative.Se poate dezvolta foarte mult pe baza cartilor lui Tolkien.
1 0
africanus pe 30 Ianuarie 2012 14:46
E de apreciat munca celor care au facut scurt metrajul acesta, bravo.
1 0
roshkitza pe 09 Ianuarie 2012 00:32
tot respectul :D
sunt impresionat de ceea ce s-a realizat ;) sunt un mare fan al trilogiei stapanul inelelor :X:X:X

1 0
alex_il_fenomeno pe 16 Octombrie 2011 18:32
eu la prima vizionare nici nu credeam ca are vreo legatura cu Lord Of The Rings , ci ca este un film separat , cu o cu totul alta poveste . am ramas uimit sa vad ca relua unele lucruri din celebra serie , care nu aveau un mare inteles , insa imaginile meritau urmarite . avand in vedere costurile de productie , cred ca a iesit ceva mult prea bun ! decoruri bune , costume de exceptie , actori interesanti si chiar si efectele speciale au fost rezonabile .
1 0
IchiroHideaki pe 14 Iunie 2010 20:58
Baietii astia au dovedit ca nu iti trebuie bani multi si nici super-actori sa faci un film bun...bravo...
1 1
noname21 pe 21 Februarie 2010 12:22
Foarte tare
Avand in vedere bugetul de doar 3000 de USD cu care a fost facut, acest scurt metraj este o capodopera....normal ca nu se ridica la standardele filmelor lui peter jackson, dar asta nu inseamna ca nu trebuie vazut. Pe mine m-a impresionat in primul rand ca au reusit sa creze un film bun cu asa putini bani.
1 1
jhonnycash pe 24 Iulie 2009 19:15
o pierdere de timp nu stiu de ce lo fi facut cu un buget atat de redus normal ca nu mai sunt vechii actori actorii la cat au investit la ca va asteptati
1 6
cainea pe 18 Iulie 2009 20:38
Am vazut traileru si am fost dezamagit de faptul ca numai sunt vechi actori din celelalte 3 filme si nu cred ca acest film o sa aiba aceeasi vizionare si aceleasi castiguri
1 6
dacascos20 pe 17 august 2009 20:51
f naspa filmu nu-l recomand si cu toate ca dupa nume ar trebui sa fie tare dar din pacate nu e :)
user-5e124d553ffdc pe 06 Ianuarie 2020 16:24
Cum pot sa vizionez acest film integral subtitrat in limba română, pe ce site? Multumesc.
0 0
potranovici pe 12 Decembrie 2009 21:20
nu conteaza catzi bani a bagat in film sau experientza regizorului, ci produsul final. Daca stii ca nu potzi face o chestie k-lumea fiindca nu ai destui bani sau nu ai experientza nu o faci.
0 2
StaRMovie pe 31 August 2010 17:17
pff
acest scurt-metraj a stricat toata imaginea lui lotr pacat de amatorii astia care nu au avut nici buget nici nimic si s-au apucat ei vezi doamne sa se ia dupa cartea lui J.R.R Tolkien
0 4

Spune-ţi părerea despre The Hunt for Gollum

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells