The Horsemen

(2009)

Călăreţii Apocalipsei

Poster The Horsemen Postere The Horsemen

Sinopsis The Horsemen

Mai mult
The Horsemen

În timp ce investighează o serie de asasinate și adună indicii care îl aduc tot mai aproape de criminali, Aidan Breslin descoperă o conexiune înspăimântătoare între el însuși și suspecții dintr-un șir de crime ce par a avea la bază profețiile biblice cu privire la cei patru Cavaleri ai Apocalipsei: Războiul, Foametea, Ciuma și Moartea. Singurele atuuri pe care le deține detectivul Aidan în lupta lui acerbă împotriva Răului sunt cuvintele "Come and see", pe care le găsește…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Produs de

Mandate Pictures

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

Canada, SUA

Site oficial

The Horsemen
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Alisa.B pe 10 Iunie 2009 11:17
Am vazut filmul recent si am ramas marcata. Am o aversiune fata de filmele care se folosesc de scene dezgustatoare sa isi acopere mediocritatea. Aici ma refer la tipa asiatica si la gestul ei de "multumire" fata de mama adoptiva. Daca nu ar fi fost scena aia, as fi adormit de mult!
Per ansamblu e vorba despre niste pusti confuzi si neintelesi care doresc sa transmita un mesaj societatii si parintilor indiferenti sau "excesiv de atenti" cum e cazul primei fete. Fie ii tortureaza pe cei care sunt vinovati de starea lor, fie se automutileaza si isi forteaza victimele( care sunt rude apropiate: frate, tata) sa ii priveasca. Spera astfel sa le resusciteze constiinta si sa-i faca sa isi constientizeze greselile. Un gest care mie mi se pare extrem si nu isi atinge intotdeauna scopul cum e si in cazul celor doi frati, unul din ei gay si renegat de propria familie.
Finalul se vrea… citeşte

7 4
FlameOn pe 09 Iulie 2009 16:44
Prima data cand am vazut trailerul mi-am zis ca o sa fie ceva gen Saw:sange,capcane ciudate,un fel de scop anume pentru asta , dar si cel mai important,un foarte buna factor psihologic.
M-am inselat amarnic.Filmul prezinta doar 2-3 scene de psycho in rest doar sange etc,copii frustrati de viata care incearca sa-si pedepseasa parintii prin diferite metode:sinucidere,omor etc.
Nu pot spune ca merita vazut decat daca nu aveti ce face si va plac filmele care prezinta moduri mai interesante de a omori pe cineva.

3 1
sorinreddog pe 29 Iulie 2009 09:16
O lectie pentru parinti...
Acest film ar trebui sa fie o lectie pentru parinti,sa discute mai mult cu copii,si sa nu ii ignore,ca pot aluneca spre cai gresite,si apoi nu face decat sa ne para rau,vedeti si voi ce fac copii din ziua de azi...
3 2
Mitza_MvP pe 06 Decembrie 2016 20:03
Un thriller foarte bun,mister total si un final neasteptat...un film pe masura distributiei...
0 0
anonymous.6229028630c4f pe 02 Aprilie 2013 20:23
Comentariu șters
0 0
MNarcis pe 11 Noiembrie 2011 11:38
Bun filmul, m-a surprins placut, are suspans bun si finalul este imprevizibil, merita vazut!
0 0
zgubi pe 13 Iunie 2011 02:21
pentru mine The Horsemen nu a fost altceva decat un mic film de duzina.tema centrala (instabilitatea psihica a unor tineri) pe care se bazeaza cred ca nu mai uimeste pe nimeni.
filmul incepe binisor si se intinde astfel pana pe la jumatate cand indiciile incep sa cada in cascada si inevitabila pofta de a urmari cu interes finalul scade.

0 0
papu6 pe 19 Martie 2011 03:54
ce e asa educativ . cred ca aveti taratze in cap ... filmul este de-a dreptul jegos..ultima speta ... va rog mult nu va uitati :)) va pierdeti timpul ...educative sunt cartile nu mizeriile astea
0 0
Blu3sky pe 14 Noiembrie 2010 21:07
acting prost, povestea previzibila. pierdere de timp
0 0
psihologu pe 17 August 2010 22:31
slabut.........
mesajul filmului nu este detaliat, faptele pregatite cu atata atentie de criminalii neintelesi (emo?!!) fiind in cele din urma nerelavante pentru unii care si-ar fi dorit declansarea Apocalipsei. Pretentios in debut, hilar in partea de final, “The Horsemen” te lasa cu un gust amar si cu impresia ca nu ne vom mai intalni cu vreun “Se7en” in perioada urmatoare. Daca stau bine si ma gandesc, va invit sa urmariti “Martyrs”! E mai dur, va va speria cu siguranta, iar mesajul de la final este original.
0 0
English357 pe 07 August 2010 14:59
bun din punct de vedere educativ....ar trebui sa'i puna pe unii pe ganduri....marita vazut...e ok
0 0
angel_of_pain pe 19 Iunie 2010 11:26
L-am vazut si eu si sincer imbina destule scene de sadism si masochism in el prin copii neintelsi de parintii lor. Fata de horrorul clasic e diferit oricum mi-a placut.
0 0
WildR0se pe 22 Martie 2010 10:42
Foarte bun
Un film care iese din tiparele unui horror de duzina... un film cu un mesaj aparte, actiune care te tine in suspans pana la final... Unul dintre cele mai bune filme thriller de la Seven incoace... Merita vazut!
0 0
cap94xxll pe 05 Septembrie 2009 07:23
Se putea si mai bine
Un film de la care eu personal asteptam la ceva mai mult,dar sa nu fim prea spri cu filmul in sine deoarece are si momentele lui bune,si una peste alata Dennis Quaid a jucat foarte bine in acest film,asta fiiind parerea mea si a mai multor cinefili cu care am comentat acest film.Si in incheuere vreau sa le spun oamenilor sa nu isi faca o idee dinainte asupra filmului dupa comentariile postate de cattre noi si sa puna mana sa il vada si dupa sa isi exprime si ei parerea.
0 0
tudor_myh pe 08 Iulie 2009 18:57
Asa si-asa ...
Un thriller tipic , un Dennis Quaid bun , pacat de film si in special de final , total de acord cu parerea de mai jos a Alisei.B
0 0

Spune-ţi părerea despre The Horsemen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Horsemen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells