The Greatest Showman

(2017)

Omul spectacol

Poster The Greatest Showman Postere The Greatest Showman

Sinopsis The Greatest Showman

The Greatest Showman trl 3

The Greatest Showman on Earth celebrează naşterea show-business-ului şi ni-l prezintă pe vizionarul care, apărut de nicăieri, a reuşit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Hugh Jackman este P.T. Barnum, supranumit Omul spectacol, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Disney+
O nominalizare Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
Film Now
Sâmbătă, 30 Mar 18:20
Duminică, 31 Mar 07:00
Film Now HD
Sâmbătă, 30 Mar 18:20
Duminică, 31 Mar 07:00
Hugh Jackman Hugh Jackman P.T. Barnum Michelle Williams Michelle Williams Charity Barnum Zac Efron Zac Efron Phillip Carlyle
Zendaya Zendaya Anne Wheeler Rebecca Ferguson Rebecca Ferguson Jenny Lind Diahann Carroll Diahann Carroll Joice Heth
Jonah Falcon Jonah Falcon Yahya Abdul-Mateen II Yahya Abdul-Mateen II W.D. Wheeler Paul Sparks Paul Sparks James Gordon Bennett
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • El gran showman
  • Greatest Showman

Produs de

Seed Productions

Distribuitorul international

Twentieth Century-Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Taguri

Box office The Greatest Showman

Weekend premieră (25.12.2017)
  • Loc 5
  • Spectatori 12.075
  • Încasări (RON) 239.642,00
Total
  • Spectatori 55.814
  • Încasări (RON) 1.064.580,00
  • Încasări (USD) 277.201,12

Părerea criticului

Gloria pe 31 Decembrie 2017 16:54
Despre a-ți urma visul, despre acceptare și integrarea celor defavorizați
The Greatest Showman este filmul cu care să începeți noul an. Are un puternic mesaj motivațional, suficient glamour, cântece memorabile, prin versuri dar și prin linie melodică și coregrafii contemporane, deși acțiunea e plasată la mijlocul secolului XIX.

The Greatest Showman este filmul cel mai potrivit pentru această perioadă din an. Un film din categoria motivațională, care - dincolo de glamour - îți spune că, pentru a reuși, trebuie să ai curajul să îți urmezi visul. Mai mult, musicalul vorbește despre acceptare și integrarea celor defavorizați.

O personalitate destul de controversată, dar foarte faimos în Statele Unite la mijlocul secolului XIX, P.T. Barnum este pentru unii părintele circului modern, însă pentru majoritatea este o combinaţie de antreprenor, om de spectacol şi politician: Barnum cel real s-a ocupat neobosit… citeşte

8 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Razvan_Gemanaru pe 03 Ianuarie 2018 00:10
Un film frumos care te face sa te simti bine. Multi vor spune din perspectiva de astazi ca P.T. Barnum a fost doar un om care a dorit sa profite de pe urma acelor oameni, parerea mea este ca trebuie sa lasam la o parte aspectul financiar deoarece nu acesta este mesajul care filmul incearca sa il transmita. Este un film despre egalitate, speranta, vise si familie, un film care ne arata ca orice om are un loc in lume si trebuie respectat. Toti meritam o sansa si cateodata lucrurile care sunt considerate "ciudate" de cei din jur sunt lucrurile care ne definesc. Filmul este descris foarte bine de o replica din acesta ca o "celebrare a umanitatii" si desi este cu siguranta infrumusetat fata de realitate nu trebuie sa uitam ca filmele uneori sunt mijloc nostru de a scapa si de a infrumuseta realitate ca vietile noastre sa fie mai bune. Un film nu trebuie sa fie neaparat precis din punct de… citeşte
9 1
user-5a55e1a447e94 pe 11 Ianuarie 2018 19:02
Un film extraordinar... de poveste... merita vazut la cinema
9 2
Ghemot pe 28 Decembrie 2017 00:50
Un film cu totul deosebit, și asta o spun fără să fiu amatorul filmelor muzical. Evident că valoarea lui a fost dată muzică, la care cred că au lucrat vreo „câtiva” oameni. Dacă ar fi avut și un final mai bun poate că i-aș fi dat chiar și 10!
9 3
GabrielaSirbu pe 03 Ianuarie 2018 10:57
Poveste+muzica+dans=un film Excelent pentru iubitorii genului. Eu cred ca un actor da proba talentului in momentul in care accepta sa joace intr-un muzical, iar cei din acest film o demonstreaza.
8 3
georgiana_tranca pe 12 Ianuarie 2018 11:21
Superb, merita nota 10! Mai greu un musical cu actori mari, care sa exprime atata emotie si dinamism. Are poveste, muzica, starneste zambete, dar si lacrimi. Are un mesaj pozitiv, de care avem nevoie toti. De vazut.
7 4
domifla pe 11 Ianuarie 2018 22:24
O mică istorie a circului și o importantă lecție despre viață
Omul spectacol este cu siguranță unul dintre cele mai vii filme pe care le-am văzut în ultima perioadă. Povestea incredibilă, dar reală a lui P.T Barnum urmărită din tinerețile acestuia până la un moment dat ( nu doresc să dau spoiler) cu siguranță a făcut din acest film o adevărată lecție de viață și un film biografic de mult nemaivăzut de mine. Povestea în sine adaptată cu muzica a făcut ca acest film să te conducă înapoi la sfârșitul anilor 1800, unde speranța celor săraci de a avea o viață mai bună este distrusă și aproape imposibilă. Acest Phineas Taylor Barnum are un motiv care îl captivează foarte mult să aibă o viață mai bună, motiv desprins din vorbele pentru soția sa, Charity "This isn't the life I promised you", în continuare adăugând promiterea unei vieți pline de minunății, practic o viață la fel de bogată ca cea pe… citeşte
7 5
loryme pe 30 Decembrie 2017 17:35
Un film minunat. Muzica absolut superba! Iar Efron și Jackman sunt doi frumoși!!
6 2
Steve.R pe 29 Decembrie 2017 19:19
Superb
Am vazut filmul in premiera si m a surprins faptul ca in sala erau maxim 20 de persoane...si nu stiu de ce..! Adica mie mi a placut enorm de mult acest film! Am vazut si la la land si sunt de parere ca The Greatest Showman a fost de 10 ori mai bun...! Mi a placut TOT. Distributia,coloana sonora si povestea. Mi a parut rau ca s a terminat prea repede! Cred ca este un film relaxant,cu o poveste incredibila care meita vazut la cinema! Vi l recomand din tot sufletul...:))
6 2
AnghelD pe 11 Ianuarie 2018 20:00
Un film foarte frumos ce merita văzut... Coloana sonora a fost de nota 10
6 3
AdriAdrianna98 pe 14 Ianuarie 2018 22:34
Superb film! Pe langa mesajul pe care-l transmite are atata frumusete in el, o muzica atat de vesela si placuta si un adevarat deliciu vizual. Dupa filme ca aceasta si Lala land, cred ca vor ajunge musicalurile sa se afle printre genurile mele preferate de filme. Pur si simplu superb. Recomand sa-l vedeti in cinema, acolo unde va puteti bucura pe deplin din toate punctele de vedere de tot ce are de oferit.
5 3
Mihai2508 pe 28 Ianuarie 2018 10:59
O lectie de viata
Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima perioada. Este un film plin de emotie si poate printre cele mai motivationale. Actorii au fost alesi foarte bine pentru rolurile lor. Este un film despre dorinta de a deveni mai bun, despre sansa la egalitate si dorinta de a te dezvolta intr-o lume in care nu esti acceptat daca esti diferit. Un film care arata snobismul oamenilor si cat de mult sunt afectate relatiile din aceasta cauza. Melodiile sunt superbe, si chiar actorii sunt cei care canta.
Nu este un musical in care toate conversatiile fac parte dintr-o melodie, dar momentele respective sunt foarte bine gandite. Au fost persoane in sala care comentau la fiecare melodie.... daca vii la un musical... ar trebui sa te astepti ca in film sa se cante destul de mult. Este un film motivational cu o lectie clara: nimeni nu a ajuns cunoscut, daca este la fel ca ceilalti.… citeşte

5 5
ronald.retzler pe 19 Ianuarie 2018 22:50
Un film minunat, cel mai bun pe care l-am văzut in ultimii 5 ani.
4 1
xerses pe 07 Martie 2018 15:30
Minunat film, cu mesaj puternic si care inspira si motiveaza.....
4 2
boghiu_andrei pe 30 Martie 2018 13:21
The Greatest Showman, un musical fara un mesaj bine structurat..
◼The Greatest Showman spune sau vrea intr-un fel sa spuna povestea lui P.T. Barnum, printr-un Musical..
A fost o idee buna ?

◼Dupa parerea mea nu a fost o idee prea stralucita.
De ce? Pentru ca nu era nevoie .. Putea fi un film simplu, cu mai multa construire a personajelor si cu mai multa drama si automat putea fi real. adevarat.

◼Au incercat sa il transforme in musical deoarece Barnum era o persoana pozitiva si iubea viata, era un visator.. Dar nu prea au reusit.

◼Daca il analizez ca musical, e un film bunicel si din pacate se compara cu Mamma Mia!, nu cu opera de arta La La Land. Cel din urma e un musical adevarat si original. Are un mesaj bine definit, are o atmosfera speciala, are logica.

◼The Greatest Showman incearca sa arunce niste mesaje despre familie ,iubire, ura, acceptare..Dar nu le prezinta foarte… citeşte

4 3
ramona_rosse pe 8 decembrie 2018 15:22
foarte adevarat ce ai spus.
Raluca87 pe 11 Martie 2018 18:32
Wow am ramas fara cuvinte! Un film musical superb! Nu am mai vazut un musical care sa imi placa atat de mult de la Fantoma de la Opera! Mi-a placut tot la el: actorii, povestea, decorurile, melodiile. Vreau sa mai ascult melodiile. Clar unul dintre filmele mele preferate si merita nota 10 cu felicitari. Dupã ce am urmarit acest film am inceput sa ma uit doar la filme musical vechi in special cu Fred Astaire inclusiv cele cu el si Ginger Rogers sau cu Gene Kelly, Bing Crosby. Recomand si aceste filme.
Hugh Jackman a plecat intr-un turneu intitulat The Man, the Music, the Show in urma succesului acestui film.

4 3

Spune-ţi părerea despre The Greatest Showman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Greatest Showman
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells