The Great Gilly Hopkins

(2016)

The Great Gilly Hopkins

Poster The Great Gilly Hopkins Postere The Great Gilly Hopkins

Sinopsis The Great Gilly Hopkins

The Great Gilly Hopkins

Gilly Hopkins s-a saturat de traiul in plasament si a scos peri albi fiecarei familii cu care a locuit. Intr-un efort de-a scapa de noua familie adoptiva, Gilly pune la cale un plan care crede ca o va aduce pe mama ei biologica la ea. Insa cand planul esueaza, Gilly este pusa in fata situatiei de-a rata singura sansa pe care a avut-o vreodata pentru a face parte dintr-o familie adevarata.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: spiritul
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 01 Noiembrie 2016 22:10
Un film absolut minunat ca mesaj.... L-as recomanda oricui vrea sa simta ce inseamna cu adevarat toleranta si iubirea adevarata...
3 0
Dragos.87 pe 12 August 2017 20:40
Este un film usor de familie cu un scenariu simplu fara pretentii si cu niste actori care se descurca foarte bine.Din filmul asta am invatat ca oricat de multe obstacole iti pregateste viata,numai cu optimism le treci.Nu trebuie ratat!
1 0
mihaelatb pe 06 August 2017 20:38
Este greu sa fii in defensiva mereu, din teama de a nu fi ranit. Este greu sa accepti ca sunt traume mai greu de depasit. Nu pot sa spun ca m-a prins de la inceput, dar incet incet m-a castigat, iar finalul m-a emotionat. Si actorii au fost nemaipomeniti, cu o mentiune speciala pentru Kathy Bates si Octavia Spencer. Nu in ultimul rand as vrea sa o mentionez pe Sophie Nélisse, care are un potential teribil. A fost exact o rebela dornica de a fi iubita, de a avea o familie si capabila sa treaca peste loviturile pe care viata i le administreaza.
1 0
FillerCristi pe 25 August 2018 23:12
Destul de bun
Filmul a fost destul de bun. Eu zic ca merita vizionat impreuna cu familia. Sophie Nélisse nu dezamageste, este una dintre actritele cu potential si placut sa urmaresti filmele cu ea, putine la activ dar zic eu destul de bune si reuseste sa se diferentieze cumva fata de restul. Filmul este cu si despre oameni de data asta, desi imi plac si alte Filme, pot aprecia cam orice tip de Filme.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Great Gilly Hopkins

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Great Gilly Hopkins
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells