The Girl in the Book

(2015)

Fata din carte

Poster The Girl in the Book Postere The Girl in the Book

Sinopsis The Girl in the Book

The Girl in the Book

Povestea transformării unei tinere scriitoare atunci când trecutul îi invadează prezentul. Confruntându-se cu amintiri dureroase, ea va lua decizii îndrăznețe și, în cele din urmă, va reuși să-și înfrângă demonii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 30 Aprilie 2016 23:50
Un film excelent despre consecintele nefaste ale relatiei adolescentei Alice cu un barbat mult mai in varsta decat ea, relatie ce si-a pus amprenta adanc pe personalitatea ei, urmarind-o multi ani. Ambele actrite au fost foarte expresive si inspirat alese. Filmul poate fi o lectie de viata pentru fătucile naive, dornice de atentie, afectiune si intelegere si n-au parte de acestea in familie.
1 0
serban_ionescu pe 24 Noiembrie 2017 01:27
O realizare scenaristico-regizorala cat si a dialogurilor cu mult prea multe hibe ("gauri")
O drama psihologica cu foarte frecvente si de multe ori cu NEINSPIRATE MOMENTE alese de plasare de flash-back-uri cu o redare in genere prea superficiala, de care se face chiar mult prea mare abuz si al caror continut incearca sa trateze mult prea tangential si deci prea putin consistent ca si imagini suficient de semnificative, cauza esentiala din trecutul relativ recent al unei tinere femei al carui actual comportament erotico-sexual a fost profund distorsionat de la o evolutie firesc normala si nealterata, prin faptul ca in perioada in care era doar o foarte tanara adolescenta abia intrata pe acest fagas, a fost abuzata psihologic erotico-sexual de un barbat mult mai in varsta, trecut bine in cea de a-2-a jumatate a varstei a-2-a. Filmul nu reuseste sa releveze intr-un mod suficient de consistent ci doar foarte superficial redat contextul gravei greseli parentale educationale… citeşte
0 0
emy_sinaia pe 17 Ianuarie 2016 01:25
Alice.
Nu stiu in ce masura va fi apreciat acest film care mie mi-a placut, desi cam monoton am apreciat personajul Alice in jurul careia se intampla totul, un caracter cam instabil care da impresia ca nu stie ce vrea dar inauntrul ei se da o lupta pe care nu o poate intelege oricine.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Girl in the Book

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Girl in the Book
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells