The Girl

(2012)

Fata

Poster The Girl Poster The Girl

Sinopsis The Girl

Mai mult
The Girl

Cu ajutorul unor interviuri cu Tippi Hedren și cu membrii încă în viață ai echipei lui Alfred Hitchcock, filmul confruntă, pentru prima oară, relația obsesivă a legendarului cineast cu cea mai faimoasă actriță a sa. În 1962, Hitchock este în culmea celebrității și a creativității, când alege un top model cvasi-necunoscut să joace rolul principal în cel mai ambițios film al său, Păsările. Pe măsură ce o modela pe Hedren pentru deveni blonda perfectă din imaginația sa,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Toby Jones Toby Jones Alfred Hitchcock Sienna Miller Sienna Miller Tippi Hedren Imelda Staunton Imelda Staunton Alma Reville Hitchcock
Penelope Wilton Penelope Wilton Peggy Robertson Sean Cameron Michael Sean Cameron Michael Robert Burks Adrian Galley Adrian Galley Martin Balsam
Carl Beukes Carl Beukes Jim Brown Conrad Kemp Conrad Kemp Evan Hunter Kate Tilley Kate Tilley Rita Riggs
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

British Broadcasting Corporation (BBC)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

British Broadcasting Corporation (BBC)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
wildinthecountry pe 06 Iunie 2013 17:46
x
Excelent filmul vazut la TIFF....cu intrare gratis...
Siena Miller si Toby Jones foarte buni..Mi s-a parut mai bun decat Hitchcock cu Hopkins filmul.Interesant de vazut cum marele maestru a dezvoltat o obsesie pt Tippi, careia i-a distrus ulterior cariera, aceasta neacceptandu-i avansurile.
...Vizionare placuta

2 0
Vegetarian pe 06 Iunie 2013 23:45
Fetele frumoase ar trebui sa aibe si mana de dat nu doar de luat
Este un film potrivit si pt lista : Barbati care au relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere = cu ajutorul unor interviuri cu Tippi Hedren şi cu membrii încă în viaţă ai echipei lui Alfred Hitchcock, filmul confruntă, pentru prima oară, relaţia obsesivă a legendarului cineast cu cea mai faimoasă actriţă a sa. În 1962, Hitchock este în culmea celebrităţii şi a creativităţii, când alege un top model cvasi-necunoscut să joace rolul principal în cel mai ambiţios film al său, Păsările.

Nerecunoscatoare o tanara frumoasa il jigneste pe cel care a facuto dintro persoana fara prea mari pretentii o celebritate - nominalizata la Oscar !? etc . zicandui ca ar fi transformata dintro femeie vie intro statuie . Ar mai trebui sa mai si dea inapoi fetele frumoase , nu doar sa primeasca ..
. . Despre cum ar trebui o femeie sa se… citeşte

2 2
Salata_de_Vinete_cu_Ardei_Copt pe 8 iunie 2013 10:36
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .
CorinaM. pe 4 noiembrie 2013 14:40
Vegetarian ai vreo frustrare in fata fetelor frumoase si te razbuni pe film acum???
kasmyn pe 13 Aprilie 2013 22:38
ETERNUL HITCHOCH
O INTEPRETARE DE EXCEPTIE A SIENEI MILLER IN ROLUL Tippi Hedren!!UN FILM BUN!!
1 0
marta.b pe 16 aprilie 2013 00:50
Nici Toby Jones n-a fost mai prejos în rolul lui Hitchock. Doar că arăta cum arăta... Nu degeaba i-a spus lui Jim că ar renunța la orice film, la bani și glorie, doar ca să arate ca el. "- Ai transformat o femeie vie într-o statuie." i-a zis Tippi lui Hitchock.
pisicuta1 pe 30 Noiembrie 2013 22:38
un film bun ,merita vazut intersant si bine jucat!
0 0
cosmin_kedii pe 09 Noiembrie 2013 13:01
Imaginea este o cronică a relațiilor dintre celebra actrita Tippi Hedren și Alfred Hitchcock
0 0

Spune-ţi părerea despre The Girl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells