The Face of an Angel

(2014)

Chip de înger

Poster The Face of an Angel Postere The Face of an Angel

Sinopsis The Face of an Angel

Mai mult
The Face of an Angel trl 2

„Nu poți să spui adevărul decât dacă-l faci în așa fel încât să pară ficțiune”, acest lucru i-l spune la începutul filmului jurnalista Simone Ford (Kate Beckinsale) regizorului de film Thomas Lang (Daniel Bruhl). Filmul însuși este o versiune fictivă a unui caz real petrecut în anul 2007 și reimaginează evenimentele din jurul procesului în care Amanda Knox a fost acuzată că și-ar fi ucis colega de cameră. Thomas se află în Italia pentru a se documenta despre acest caz ca…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.6

Caseta tehnică

AKA

  • Die Augen des Engels

Produs de

BBC Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Soda Pictures

Site oficial

The Face of an Angel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 08 Decembrie 2015 21:58
Despre film in cateva puncte :
1. Ca de obicei in toate filmele in care am vazut-o, Kate Beckinsale e o alegere neinsiprata. Nu vreau sa fiu rea, dar i-ar sta mult mai bine pe podiumurile de moda sau in reclame la produse de par, cu actoria nu prea are treaba. In film nu face altceva decat sa se fatzaie prin cadru si sa-i faca reclama stilistului care se ocupa de parul ei.
2. Daniel Bruhl - inca un film in care joaca un erou torturat de demoni interiori. Daniel, mai incearca si altceva, my friend, ca nu-ti pica plombele.
3. N-am inteles ce rost au drogurile in film. Le consuma din plictiseala ? Sa-l stimuleze in arta creatiei ? Pentru ca sufera in lipsa fetitei, a fostei iubite ? Sa-i tina de foame, de sete, de cald ? De urat ?
4. Dante si Divina Comedie ? Pe bune ? Ce legatura este - si n-o vedem noi - intre opera lui Dante si moartea unei tinere britanice ? Ori… citeşte

2 2
lavara_laiarna pe 09 Noiembrie 2017 18:44
un scenarist reactivat primește o misiune simplă,de a scrie ceva.eșuează rapid printre prafuri și joint-uri fără să înțeleagă deloc subiectul.fără să acuze direct pe cineva filmul este mai degrabă un îndemn pentru cei care s-au oprit din aflarea adevărului.
0 0
emy_sinaia pe 31 Iulie 2015 12:45
Nu.
Nu se stie precis ce se vrea de la acest film care este cumva un documentar despre o crima nedovedita, lucruri confuze si cam atat.
0 0
k-rissa pe 10 Iulie 2015 19:42
Oricat de mult am incercat sa-i inteleg simbolistica si ideea filmul e o pierdere de timp!Pacat de distributie...
0 0
spartacus pe 28 Iunie 2015 17:32
Dacă nu ar fi actorii din rolurile principale, Daniel Brühl si Kate Beckinsale, filmul ar fi chiar pierdere totala de timp, mai ales că finalul e aiurea rău. Păcat.
0 0
GiulianoDirt pe 03 Noiembrie 2021 21:38
Un film mai greu de digerat pentru fanii Avengers, Soliman Magnificul și ai producțiilor marca Bollywood.
Tanti margott, dacă faci parte din țațele care spun că Loredana Groza nu are voce pentru că nu le plac lor operațiile estetice, te înțelegde ce nu îți place Kate Beckinsale. Cât despre film, nu ai cum să îl intelegi! Ne te ajută neuronul!

0 1

Spune-ţi părerea despre The Face of an Angel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells