The Durrells

(2016) - Serial TV

Familia Durrell

Poster The Durrells Postere The Durrells

Sinopsis The Durrells

Bazat pe îndrăgita trilogie de romane a lui Gerald Durrell, “Corfu”, “The Durrells” este un serial amuzant și distractiv despre aventurile membrilor unei familii pe o superbă insulă grecească, asta după ce și-au lăsat în urmă casa din Anglia în speranța că vor avea parte de o viață mai bună.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
BBC First
Miercuri, 24 Apr 17:00 …
Joi, 25 Apr 11:10 …
Vineri, 26 Apr 11:10
Manolis Emmanouel Manolis Emmanouel  Sotos (2016) (unknown episodes) Anna Savva Anna Savva  Lugaretza (6 episodes, 2016) Alexis Georgoulis Alexis Georgoulis  Spiros Hakaiopolous (6 episodes, 2016)
Daisy Waterstone Daisy Waterstone  Margo Durrell (6 episodes, 2016) Keeley Hawes Keeley Hawes  Louisa Durrell (6 episodes, 2016) Leslie Caron Leslie Caron
Vernon Dobtcheff Vernon Dobtcheff James Cosmo James Cosmo Josh O'Connor Josh O'Connor  Larry Durrell (2 episodes, 2016)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Sid Gentle Films

Distribuitorul international

Independent Television (ITV)

Părerea criticului

StefanDo pe 10 Mai 2020 19:38
Serialul The Durrells ne-a fost recomandat acum câţiva ani, dar prinşi în febra Daredevil, Blindspot, The Blacklist şi a altor seriale americane mai mult sau mai puţin violente, ritmul producţiei britanice părea să nu se potrivească aşteptărilor. Am recuperat ulterior, într-un moment de respiro, cele patru sezoane (în total 28 de episoade) şi puţine sunt titlurile care să se potrivească mai bine acum, când avem nevoie de încurajare şi încredere în viitor. Iată mai jos câteva motive pentru care aventurile familiei Durrell în insula Corfu te vor captiva.

Deşi nu locaţiile sunt marele atu al serialului, dragostea românilor pentru Grecia şi multiplele vacanţe petrecute acolo cu siguranţă vor catapulta acest aspect al poveştii sus în preferinţele spectatorilor. Pe scurt, Familia Durrell, adica mama Louise (întotdeauna extraordinara Keeley… citeşte

6 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
H0RR0R pe 10 Mai 2020 22:59
Am vizionat primul episod din pură curiozitate, mă așteptam la o comedie istorică banală, însă am descoperit un serial absolut fascinant, cu personaje deosebit de bine conturate și interpretate. Serialul are un umor aparte, o nebunie greu de găsit în alte seriale. Nu m-a plictisit nicio clipă, iar evenimentele și „parfumul” acestui serial sunt de poveste.
7 0
alcineva pe 25 Noiembrie 2022 17:55
Bun serialulEste i.Inspirat din cartile lui Gerald Malcolm Durrell(Gerry in serial) a fost un naturalist, conservaționist, autor și prezentator de televiziune. Este fratele mai mic al cunoscutului scriitor englez Durrell Lawrence. (Larry in film)..Am avut indoieli daca sa ma uit sau nu la serial,dar merita.un scenariu bun,cu umor,fapte de viata,peisaje frumoase.Este bine facut.
1 0
blacksea_rider pe 15 Noiembrie 2022 20:42
Excellent
Il vad la BBC First HD,foarte bun serialul,canalul,gen Epic Drama(care din pacate nu-i HD)...fara reclame...care reclame s-au mutat la "privatele" TVR,dupa ce ca erau mediocre,au devenit penibile...curios ce audienta au...ah,si peisajele !...
1 0
pisicaneagra11 pe 01 Decembrie 2023 12:20
pacat sa nu-l vezi!
Bun, plin de umor tipic englezesc, dar si cu accente amare. Si cartile mi-au placut. De regula daca citesc cartea inainte sa vad ecranizarea, sint dezamagita de film. De data asta, nu. Am fost in Corfu, dar n-am avut cum sa ajung pe unde s-a petrecut actiunea. Poate prin Corfu town sa fi calcat pe urmele familiei Durrell, fara s-o stiu. A, sint la 3-a vizionare a serialului si cred ca pot sa-l mai revad de 3x3 ori!
0 0
silvia.n pe 22 Octombrie 2023 09:06
serial frumos din multe puncte de vedere
Familia Durrell,formata din mama (vaduva) si 4 copii,de virste si caractere diferite: 3 baieti si o fata.Am cautat imediat dupa primele episoade relatii despre serial.Da, personajele sunt din viata reala.M-a frapat asemanarea de preocupari dintre Gerry (mezinul) si David Attenborough-si da,s-au cunoscut,au colaborat,au avut aceeasi pasiune pentru animale si natura.Surprinzator,trilogia dupa care s-a facut serialul nu e scrisa de scriitorul din serial,Larry,ci de Gerry, care la vremea mutarii in Corfu era copil care aducea animale in casa darapanata pe care si-au permis-o familia.Mi-au placut toate personajele:mama,ingaduitoare pentru o englezoaiaca (bonele cautate de marile familii trebuiau sa fie englezoaice),care tine cont ca fiecare din copiii ei are o personalitate distincta si trebuie inteles,iubit si ajutat.Se descurca cam singura, dintr-un venit mic,copiii ei nu prea se inghesuie… citeşte
0 0
user-63b02ad8a0ee8 pe 19 Aprilie 2023 18:33
Nu e rău....e drăguț.....și chiar mai mult ☝️ ( Dacă tot veni vorba de greci....aștept să văd și serialul geces To Nisi adică INSULA ......Sper că.......) ... Condimentele limbajului din epocă le-aș fi dorit puțin mai puternice....
0 1
pisicaneagra11 pe 1 decembrie 2023 12:12
Te pricepi, bag seama. Dragut? Asa zic eu despre ceva sau cineva despre care n-am o parere prea grozava, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni. Sint curioasa daca poti sa dai un exemplu de serial grozav.
ioanaa_ioana pe 03 Aprilie 2023 18:52
Am vazut primul episod.
Practic este o piesa de teatru in care nu se intampla prea multe insa are mult umor.
In episodul doi unul dintre frati este operat de apendicita de catre un tip care a facut doua luni de medicina si taie dupa o carte de anatomie :))
Un episod dureaza ~ 45' , in rest publicitate. In program este trecut 1 ora.
Bunicel.

0 2

Spune-ţi părerea despre The Durrells

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Durrells
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells