The Don Is Dead

(1973)

Razboiul mafiei

Poster The Don Is Dead Postere The Don Is Dead

Sinopsis The Don Is Dead

Mai mult
Cand tatal lui Frank (Robert Forster) moare, acesta se asteapta sa ii ia locul si sa devina noul conducator al mafiei, numai ca teritoriul acestuia a fost impartit intre Don Angelo (Anthony Quinn) si Don Bernardo, care se afla in inchisoare si este reprezentat de consilierul sau, Orlando (Charles Cioffi). Pe Frank il ia Don Angelo sub aripa sa protectoare, dar Orlando comploteaza impotriva celor doi, urmarindu-si propriul interes. In timp ce planurile lui Orlando incep sa se contureze, Frank si Don Angelo sunt instigati unul impotriva… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 01 August 2020 13:36
In buna traditie a filmelor cu mafioti, la moda in perioada respectiva. Nu e Coppola, nu e Scorsese dar e suficient de bine facut ca sa tina privitorul in priza. Rolul acesta nu face parte dintre marile realizari cinematografice ale lui Anthony Quinn insa marele actor atrage, numele sau te face sa iti doresti sa vezi filmul mai ales ca rolul pe care il detine e unul de intindere.
0 0
Vegetarian pe 09 Aprilie 2016 18:09
Barbatii se ucid instantaneu datorita unei tinere
Femei albe - dezavantaje - solutii !? - Barbatii se ucid instantaneu datorita unei tinere

Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = la 58 de ani Anthony Quinn mare cap mafiot in SUA , Los Angeles , nu rezista sa nu ajute tanara iubita unui alt mafiot din familie , intro casa , nu in restaurant asa cum a inceput .. Cade in ispita , si apoi ciudat de unde afla ca fata a fost batuta , merge la spital si furios comanda uciderea agresorului , pt pastrarea prestantei ..

Filmul aminteste de atacurile unor infractori care se dadeau politisti si capturau , torturau traficanti de droguri din Spania . Mafiotii din filmul asta daca stiau ca risca oricand un criminal sa le deskida usa la biroul din atelierul auto unde locuiau , trebuiau sa faca ca la armata - cei care nu raspund la parola sa fie impuscati prin usa kiar ..

citeşte

0 2
Vegetarian pe 9 aprilie 2016 18:10
Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Oamenii adevarati fac alegeri bune .
Iulidesprefilme pe 21 August 2014 09:50
Când un Don mafiot moare...se declanşează un adevărat măcel între clanuri...până ce este acceptat alt Don...
0 2

Spune-ţi părerea despre The Don Is Dead

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Don Is Dead
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells