The Divide

(2011)

Înstrăinați

Poster The Divide Postere The Divide

Sinopsis The Divide

Mai mult
The Divide

În acest thriller post-apocaliptic, expresiv și violent, nouă străini, locatari ai unui bloc de apartamente de lux din New York, scapă unui atac nuclear ascunzându-se în buncărul clădirii, la subsol. Blocați de mai multe zile sub pământ, fără nici o speranță de a fi salvați și așteptându-i doar orori neinimaginabile de cealaltă parte a ușii buncărului, grupul începe să descindă în nebunie, fiecare întorcându-se împotriva celuilalt prin chinuri fizice și psiho-sexuale.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: trailero
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • The Fallout

Produs de

Instinctive Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

ContentFilm International

Țara

Germania, SUA, Canada

Site oficial

The Divide

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 28 Martie 2012 18:26
Pentru a putea vedea acest film pana la capat trebuie ceva rabdare.Scenele violente, dezumanizarea personajelor vor cam ramane infipte in memorie ceva tmp.
18 4
Ccucu pe 02 Aprilie 2012 10:23
Socant
Un film care surprinde bine degradarea umana. Oamenii pusi in situatii dificile reactioneaza diferit si de multe ori violent. Un film dur, pentru cei cu stomacul tare. Nu este de vazut impreuna cu prietena/sotia. Recomand
9 4
qawHaq pe 31 Martie 2012 14:49
Natura umana, in forma cea mai pura, lipsita de restrictiile civilizatiei sau ale moralei.. Merita vazut.
7 6
andreisri pe 30 Martie 2012 00:27
andreisri
un film care lasa o aprenta puternica asupra minti... din cauza scenelor parca mult prea violente,dar cred eu ca reflecta cat de cat realitatea daca pastram proportile filmului adica acolo se ajunge in astfel de momente.
5 4
god_godplay pe 27 august 2012 15:08
Daca tu spui ca asta este un film prea violent....nu te contrazic in totalitate,dar daca acest film este foarte violent atunci seria Saw..cum o mai numesti?
claudiu_sebastian pe 1 aprilie 2014 21:20
Foarte bun filmul un film care te face sa te gandesti la scenele din film dimineata cand deschizi ochi
anonymous.6229028630c4f pe 28 Martie 2012 18:50
Comentariu șters
5 5
XlollaXBoomX pe 11 aprilie 2012 15:43
Cate greseli gramaticale. *o*
dodoxxx pe 17 iunie 2018 04:57
Andrei SRI esti idiot... Poti comenta un film si pastrand regulile gramaticale! Nu e interzis, din contra
radu3455 pe 30 Martie 2012 19:23
dupa parerea mea a fost un film foarte bun si interesant,iar imaginea de la sfarsitul filmului spune totu' nota 8
4 4
M67B pe 22 Iulie 2012 19:18
Mi-a placut si nu prea. Un film bun care iti poate strica ziua.
3 1
Manusa pe 29 Martie 2012 16:02
Un film destul de bun. Are o tema interesanta dar si putin ciudata. Se vede latura umana, inchisi in acel adapost toti vecinii au luat-o razna dupa putin timp dupa ce au ramas blocati. Interesant finalul, ce vrea sa spuna? Eva....singura care a.....la fel ca la inceputuri, Adam si Eva, dar acum...doar Eva.
3 2
Katalyn89 pe 14 aprilie 2012 03:40
să vedem acum de unde mai mănâncă mere:)))))
Lockdown89 pe 08 Mai 2014 18:58
Un film care arata limita pana la care poate ajunge omul si de ce este capabila fiinta umana pentru a supravietuii.O prezentare treptata a degradarii umane sub toate aspectele:fiziologica,morala,psihologica cauzata de o ipoteza socanta in care este pusa aceasta:urmarea unui atac nuclear.
2 1
semo pe 06 Aprilie 2012 12:51
Multi au criticat faptul ca filmul este prea violent si arata numai partea rea a oamenilor sau ca directorul nu s-a straduit sa rate clar ce mesaj transmit personajele din film, însă mie mi s-a părut inteligent modul în care te lasă să înțelegi ce consideri tu. Personal am văzut și caractere bune în film nu numai rele, iar misterul asupra celor îmbrăcați în alb vs aluziile la 11 sept mi s-au părut foarte îndrăznețe. Finalul de asemenea este foarte bun, iar numele ales personajului principal de asemenea te lasă să înțelegi multe.

Per total un film excelent pe care îl recomand.

2 3
danielwga pe 04 Aprilie 2012 23:59
i-a mai venit cuiva sa vomite dupa ce a vazut filmu asta? ca mie da si nu pot sa spun ca mi se face rau la fime poti sa imi dai orice film din seria SAW si nu am nimic da nu stiu la filmu asta mi s-a facut rau poate din cauza fazelor scarboase ( au fost multe) poate din cazua comportamentului personajelor amestecat cu fazele scarboase...cred ca nu mai pot sa vad vreun film cu actrita care a jucat-o pe Marilyn
deci vreau sa uit cat mai rpd filmu asta.
Asa povestea este foarte interesanta da eu cred ca au cam exagerat. la multe fazae pt cei care pot sa suporte orice recomand filmu este foarte interesant da va dau un sfat sa il vedeti singuri...

2 4
blackmore pe 6 aprilie 2019 00:54
Mie mi-a venit sa vomit dar nu din cauza fazelor scabroase ci a lipsei totale de gust dovedita de producatori, "regizor", "scenarist", "actori".Cum poate fi numita aceasta mizerie numita film?
Horatiucrisan pe 13 Ianuarie 2019 21:07
Un film slab cu buget redus, violență si scene dure cat cuprinde. Lipseste logica filmului, este pur si simplu un matz de celuloid enervant de lung si cu multe scene care iti produc de-a dreptul greață. Nu are nimic în comun cu un SF cu subiect postapocaliptic exemplu The Road. E un film violent despre violență si degradare umană, un film nerealist pentru ca de-a lungul istoriei s-a demonstrat ca in conditii dificile oamenii pot fi capabili de acte de curaj si compasiune. Pentru cei care vor doar pumni in gura si pereti stropit cu sânge, poate fi considerat un film bun.
1 0
Marcus12 pe 08 Ianuarie 2014 22:54
Monument de prostie
Sunt sigur ca multi dintre voi vor fi sceptici in legatura cu ce voi spune acum ( mai ales celor cu nota 9, 10 ) .Un film in care regizorul doreste sa arate cruda realitate a oamenilor in situatii dificile . Instinctul de conservare se simte pana in camera. Acum lucrurile negative : straight 1 - oxigenul nu ar fi ajuns nici 24 de ore , straight 2- personajele din exterior (savanti ) au activitate total nejustificata si ilogica , straight 3- nu resitau nici macar o saptamana in conditii de igiena. si straight .. ,straight , straight , .... . Nici macar nu a fost un film horror. Consider ca un film trebuie sa se bazeze pe logica (putina logica) , acolo unde se termina logica incepe acest film . Trist .... Celor care le-au placut scenele de violenta si sex din film , evident, orice psiholog le-ar recomanda un tratament intensiv. Tendintele sociopate pe care acesti indivizi le au , cu… citeşte
1 0
alin1234 pe 28 Martie 2012 18:54
...
un film aproape foarte foarte bun..pacat de unele porcarii clasice care parca au fost puse in scenariu de un retardat...ideea ramane totusi...si din pacate cu toata morala noastra nu stiu cati sunt intradevar oameni nu...nush cum sa le zic...animalele au logica..unii devin..chestii..
1 2
dorina_sara pe 06 Mai 2012 01:20
Mie filmul mi s-a parut foarte tare!!! intr-adevar unele faze sunt cam violente si greu de vazut...chiar ma gandeam la un moment dat faptul ca nu o sa uit asa usor unele faze care chiar sunt de uitat. Dar filmul in sine, personajele, tot ce transmite el...e foarte profund! foarte bine realizat! merita vazut dar repet, nu chiar de oricine! Dupa acest film, simt o recunostinta maxima ca traiesc in alt mediu decat acolo :)))
1 3

Spune-ţi părerea despre The Divide

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Divide
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells