The Devil Rides Out

(1968)

Duel diabolic

Poster The Devil Rides Out Postere The Devil Rides Out

Sinopsis The Devil Rides Out

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 13 August 2011 06:16
In 1930 la Londra şi sudul a Angliei, Duc de Richleau si Rex van Ryn incearca sa isi salveza prietenul Simon Aron de la un cult satanist . Mocata liderul unui grup initiaza doua conexiuni psihice dar sunt atacati cu magie neagra . Apoi Mocata trebuie să plătească preţul de pierderi de vieţi , prin osânda veşnică a sufletului său , pentru că a convocat în mod eronat îngerul morţii .
. . In rest urmariri cu masini decapotabile , cu roti de motocicleta pe drumuri inguste pt carute , intro perioada in care oamenii nu aveau tv , net , cinema etc , dar aveau foarte multi bani ..

3 0
cosmin_kedii pe 07 Octombrie 2013 11:45
Una dintre puținele , și poate chiar singurul film in care joaca rolul principal Christopher Lee , în care el joacă un personaj cu totul pozitiv , și, în plus , luptă împotriva spiritelor rele
0 0
alex_il_fenomeno pe 24 Septembrie 2011 12:46
un film clasic , dar foarte interesant . are de toate , de la misterul proponderent de la inceputul filmului si chiar momente terifiante ; ce sa mai spun de efectele speciale , extraordinare la acea vreme si apreciate chiar si in ziua de azi . dintre toti actorii , la fel de talentati , se remarca incredibilul Christopher Lee , care face din nou un rol colosal ! filmul merita vazut , fiind un clasic al genului !
0 1

Spune-ţi părerea despre The Devil Rides Out

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Devil Rides Out
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells