The Dark Half

(1993)

Jumatatea intunecata

Poster The Dark Half Poster The Dark Half

Sinopsis The Dark Half

Poveste horror a lui Stephen King, cu Timothy Hutton in rolul lui Thad Beaumont, un scriitor de succes, urmarit de propriul alter ego ucigas.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Timothy Hutton Timothy Hutton Thad Beaumont Amy Madigan Amy Madigan Liz Beaumont Michael Rooker Michael Rooker Sheriff Alan Pangborn
Chelsea Field Chelsea Field Annie Pangborn Julie Harris Julie Harris Reggie Delesseps Robert Joy Robert Joy Fred Clawson
Beth Grant Beth Grant Shayla Beaumont Rutanya Alda Rutanya Alda Miriam Cowley Erik Jensen Erik Jensen Male Student
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Distribuitorul international

Orion Pictures Corporation

Țara

SUA

Site oficial

The Dark Half
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 07 Iunie 2012 07:54
Cu regret pentru Stephen King, dar filmul e o porcărie de mare clasă. Un horror mai tâmpit ca ăsta greu mai găseşti. Plictisitor, lipsit de inspiraţie, cu scene tâmpite, ca să-i explic cui nu l-a văzut: în capul unui copil a crescut embrionul unui frate geamăn. Acesta este extirpat chirurgical, dar peste ani, nu ştiu cum, el capătă trup şi încearcă să preia controlul asupra minţii fratelui în viaţă şi să-l ucidă pentru a-i prelua şi corpul pentru că altfel ar muri. Din acest motiv îi ucide pe toţi apropiaţii fratelui şi încearcă să-şi ucidă şi fratele, dar acesta din urmă este salvat de un stol de vrăbii care-i ciugulesc corpul fratelui demonic. Dacă v-a plăcut ce v-am descris, nu aveţi decât să vă uitaţi. E în definitiv timpul vostru şi alegerea voastră cum o să-l folosiţi.
7 5
pisicuta1 pe 14 Martie 2012 20:19
f bun
depinde de fiecare dar mie mi a placut!...................................................
5 3
xerses pe 05 Aprilie 2012 08:09
Un film in care misterul te invaluie.Este bine dozata partea de incordare psihica pentru cel care urmareste filmul.
3 3
into_the_labyrinth pe 02 Iunie 2010 00:21
Intr-adevar, ce ar fi sa aflam ca cel mai puternic dusman si o adevarata intruchipare a demonicului nu sunt altceva decat propriul alter ego, adica acea parte din noi pe care constiinta o tine in frau, o cenzureaza? Nimic nu pare mai greu de crezut - si totusi nimic nu e mai adevarat! PS - gasesc interpretarea lui Timothy Hutton absolut remarcabila!
3 3
reivan pe 30 Decembrie 2013 14:47
Avand la baza romanul lui King - "The dark half" nu reuseste sa atinga cerintele dorite ramanand un film de consum.
Intriga filmului , desi scurta , are un efect captivant si misterios "parfumand" de la inceput povestea scriitorului ( aproape paradoxal ) Thad Beaumont - misterios si introvertit trebuie sa se apere pe el de sine si trebuie sa-si protejeze familia de un alter-ego demonic.
Cu toate ca Romero isi lasa amprenta asupra atmosferei filmului se pierde des in alte fire narative neinteresante si astfel se pierde din presiune.
Partea psihologica a filmului lasa si de dorit in momentul in care avem -din senin - de aface cu un atac al mielului asupra lupului fara prea multe argumente in spate.
Avand nuante de horror natural , psihologic si "arome" de mister - The Dark Half ramane un Thirller cu prea mari pretentii care esueaza aproape lamentabil.

2 1
andystarx pe 10 Ianuarie 2017 14:57
Nota 5/10
Un film foarte ,foarte lung,cam plictisitor,mi se pare cam copilaresc,banuiesc totusi,ca ,cartea este buna !Jocul actorilor ,mi se pare penibil !Nu il recomand !
1 1
liviuneagu pe 10 Februarie 2014 00:31
Jumătatea întunecată
Da. un film horror reușit. Mi-a plăcut și astăzi îl revăd. Îl recomand.
1 1
cosmin742000 pe 14 Octombrie 2017 09:16
O mizerie de film horror ammerican deci nimic nou.........
0 1

Spune-ţi părerea despre The Dark Half

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Dark Half
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells