The Choice

(2016)

Alegerea

Poster The Choice Postere The Choice

Sinopsis The Choice

The Choice

Iubirea? Relație serioasă? Responsabilitate? Familie? Burlacul pe numele Travis Parker consideră că aceste lucruri nu sunt pentru el. Are un job perfect și prieteni adevăraţi. Este interesat de vânătoare, pescuit, se ocupă cu sportul extrem și evită relațile serioase. Dar nu s-a născut încă omul care a reușit să scape de dragostea adevărată... Când în casa vecină apare Gaby, o domnişoară liniștită şi graţioasă, viața lui Travis se schimbă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • En nombre del amor

Produs de

Nicholas Sparks Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Esen Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
razvan_barbu1997 pe 28 Aprilie 2016 19:54
Un film exact cum ma asteptam. Nicholas Sparks ramane un geniu la categoria filmelor de dragoste! Defapt cele mai bune filme de dragoste din ultimi 18 ani (am scos anul 1997 când Titanic a dat lovitura) au fost scoase de acest geniu numit Nicholas Sparks! Recomand sa urmariti toate filmele lui si sa cititi toate cartile!(vazute si citite toate cartile) Inca odata este un geniu!
7 3
mikella_sora_mititelu pe 24 Aprilie 2016 05:33
recomand
siropos,poate,dar atat de frumos.Usor previzibil dar cald si induiosetor .si ca bonus niste peisaje superbe.Perfect pentru o seara de florii.
7 4
Petrake pe 24 Aprilie 2016 16:11
wow !
primul meu film la care pur si simplu mi-au dat lacrimile ..!
6 2
mitso pe 04 Septembrie 2016 17:22
o poveste enervanta si fortata-Spoiler
Am vazut maitoate ecranizarile dupa cartile lui Nichols Sprks si toate se invart in jurul aceluiasi lucru, mereu este un punct comun: antipatia actorilor la inceput... care se transforma in iubire.. musai o drama sau o tragedie, pentru ca alte metode de a sensibiliza pe ceilalti nu mai gaseste !
Personajul femeii din rolul principal e o zapacita care nu stie ce vrea, inseala doar ptr ca iubitul eplecat departe in interes de serviciu si isi aminteste sa spuna adevarul abia cand amantul isi face aparitia. Dar pe tot parcursul indragostelii ei, nu pare sa simta nici o remuscare ca totusi a tradat si mintit pe cineva si se comporta ca si cum totul e mai mult decat in regula. Aceasta ipocrita portretizare a personajului ne da si lovitura de gratie in final, cand, dupa 7 ani de coma, se hotaraste sa se trezeasca ptr ca'voiau sa o deconecteze si mai ales i-a ajuns cat l-a pedepsit ptr ca… citeşte

5 4
SYNDJ pe 12 septembrie 2016 01:21
Daca am fost bine atent, cred ca era vorba de 1 an de coma, nu de 7.
enigmatic.encounter. pe 18 martie 2018 20:12
Recomand să mai vezi o dată ultimele 40 de minute ale filmului dacă chiar ai înțeles că a fost vorba de 7 ani de comă... poate nu l-ai urmărit cu atenție. Au fost secvențe destul de clare cât să înțelegi despre cât timp a stat în comă.
griffoutz pe 24 Mai 2016 19:50
cel mai prost film facut dupa cartile lui Nicholas Sparks
Este mult prea tras de par, nu ma asteptam sa fie asa slab. Ori producatorii filmului nu au stiut sa instrumenteze dupa carte, ori este cea mai proasta carte a lui Nicholas Sparks. Pacat , pentru ca ne-a obisnuit numai cu filme de categorie grea
5 9
andra_tudor pe 12 Iunie 2016 22:33
ADOR FILMUL ASTA!
Este pur si simplu genial!! Atat de emotionant , te tine cu sufletul la gura. O poveste de dragoste frumoasa dintre 2 indragostiti. O comedie romantica pot spune. Trebuie neaparat sa il vizionati!
4 1
stricted pe 18 Mai 2016 23:33
Este un film extrem de sensibil, deși ușor previzibil în anumite momente.
4 3
anca.2006 pe 23 Mai 2016 23:03
Siropos si cam atat
Clisee multe in acest film, actrita care o joaca pe Gaby, destul de slaba in rolul pe care il face, Travis pare mai bun. Am vazut destule filme de acest gen, `Love Story`, `A walk to remember`, `Tres metros sobre el cielo`, ca sa pomenesc doar cateva si asta mi s-a parut cel mai slab din seria pe care tocmai am enumerat-o. Intriga e deja veche, desfasurarea destul de `subtire` si previzibila, o poveste a tatalui lui Travis cumva reiterata in povestea fiului, in fine, un `romance` fara sensibilitatea altora de acest gen, acea sensibilitate care sa te faca sa retii replici sau sa `traiesti` alaturi de personaje! Nu recomand!
3 4
misterx2002 pe 21 Iulie 2016 11:39
recomand
un film sensibil cu o poveste de dragoste foarte frumoasa.prestatia actorilor exceptionala.merita vazut
2 1
Dragos.87 pe 13 Mai 2017 23:00
Alegerile ne definesc si fiecare hotarare luata,duce la alta decizie.Un film frumos si emotionant de un romantism aparte tipic Nicholas Sparks.In primele 20 minute ai senzatia ca vei banui deznodamantul insa este total neasteptat.Il recomand cu incredere!
2 2
marinescunadia20 pe 23 August 2016 02:00
Tipic Nicholas Sparks:romantic,dramatic,siropos dar...la naiba,"ma prinde" de fiecare data!
2 2
Octaz pe 26 Aprilie 2016 11:45
Ceea ce credeam ca va fi o comedie de dragoste numai buna de urmarit cu prietena, s-a dovedit a fi pana la urma o drama serioasa cu cateva incercari esuate dupa parerea mea de a induiosa si sensibiliza privitorii! Poate ca a reusit sa obtina acest lucru, eu, unul nefiind atins atat de tare, si recunosc ca sunt genul de persoana care a plans efectiv la filme precum "A Walk to Remember" - un exemplu de urmat de acest gen.
In rest m-am bucurat de o poveste de dragoste tipica zilelor in care traim cu o intorsatura a actiunii anticipata pe la jumatatea filmului dar cu un final oarecum imprevizibil.

2 2
Mihai2508 pe 20 August 2017 20:24
Un film romantic care merita vazut
Un film destul de bun, ce prezinta o poveste de dragoste, si cat de importante sunt alegerile pe care le facem, si trebuie sa constientizam faptul ca ele ne vor dicta viata. Un film cu actori buni, care merita vazut.
1 1
mihai_chindris pe 07 Iunie 2017 22:19
rom.ance
O romanta interesanta si emotionanta. Are impact inca de la inceput si n-are cum sa nu-ti placa. Recomand.
1 1
emy_sinaia pe 01 Iunie 2017 11:03
Alegerea...
Un film clasic facut dupa tiparele standard ale unei povesti de iubire la care se adauga si peisajele superbe din Carolina de Nord, acolo unde viata de zi cu zi este ca o vacanta la malul marii, locul ideal in care sa te indragostesti si sa alegi ce vei face mai departe.
1 1

Spune-ţi părerea despre The Choice

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Choice
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells