The Burning Plain

(2008)

Departe de Câmpia în Flăcări

Poster The Burning Plain Poster The Burning Plain

Sinopsis The Burning Plain

The Burning Plain In stilul din 21 sau Babel, Guillermo Ariaga intretese mai multe povesti de dragoste in debutul sau in lungmetraj. In locuri diferite si momente diferite, personajele lui cauta dragoste, cer iertare si incearca sa-si ispaseasca greseli de mult facute. Printre ei, Sylvia (Charlize Theron) cauta sa gaseasca o cale de comunicare cu parintii sai, alaturi de care a petrecut o copilarie zbuciumata.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

2929 Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

2929 Productions

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
chuky_doll21 pe 19 Februarie 2012 11:45
o drama extraordinara jucata de o actrita de nota 10
2 0
mihh pe 27 Octombrie 2010 19:29
o drama exceptionala.probabil ca abia la final mi-am dat seama cu adevarat la ce se refera acest film.l-as mai vedea inca o data sau chiar de mai multe ori cu mare placere.
2 0
razvanpetrescu56 pe 23 Mai 2010 22:14
Charlize Theron joacă splendid, sau sînt eu subiectiv. Ceea ce m-a fascinat a fost însă Basinger. Mare păcat că în tinereţe a jucat în tot felul de filme tembele în care nu se punea preţ decît pe frumuseţea ei. Abia acum, de vreo cîţiva ani, de cînd apare în filme excelente, arată că este o actriţă foarte mare.
În ce-l priveşte pe Arriaga, cred că e foarte bine că s-a apucat de regie. În fond, el a scris filmele lui Innaritu - fără scenariile lui, Innaritu nu ar fi ajuns atît de sus.

2 1
georgian.radulescu pe 16 Februarie 2010 13:02
Pitoresc
Un film cu o atmosfera credibila. Un fel de "Morometii" american. Mi-a placut si prestatia celor doua "femei fatale": Kim Basinger si Charlize Theron. Merita vazut.
1 0
marta.b pe 23 mai 2010 15:59
E adevarat ca atmosfera e credibila. Insa, ceea ce nu mi-a parut credibil a fost atractia intre Gina (Kim Basinger) si amantul ei. Orice rol ar juca, ea are alura unei doamne distinse, rasate, misterioase, sofisticate; oricat de frustrata ar fi fost de relatia cu sotul ei, n-am vazut nimic incitant la nenea cu care isi consuma aventura, care sa-i justifice slabiciunea pentru el.
serban_ionescu pe 08 Octombrie 2016 10:14
Un film magistral cu o profunda componenta psihologica !
O drama foarte buna, chiar aproape de perfectiune as zice, cu o componenta psihologica de baza foarte profunda care reprezinta in fapt "CHEIA" intregului film si care se devoaleaza treptat pe parcursul desfasurarii scenariului foarte bine realizat prin intercalarea maiastra de secvente si flash-backuri care se desfasoara pe planuri temporo-spatiale diferite ! Magnifica (fara absolut niciun cusur) interpretarea celor 3 actrite valoroase Kim Basinger(care chiar si la varsta de 54-55 de ani isi mai ""tradeaza''' inca aspecte ale marii sale frumuseti din tinerete), Charlize Theron (intradevar de o frumusete deosebita si ea, parand o succesoare mult mai tanara peste timp a primei) si Jennifer Lawrence cu farmecul ei juvenil, in rolurile Gina si respectiv "Sylvia"(in fapt tot Mariana dar la varsta… citeşte
1 1
alex_il_fenomeno pe 15 Iunie 2011 17:28
pot spune ca este un film uimitor , prin originalitatea cu care regizorul trateaza fiecare problema din film ! nu este o capodopera , dar filmul este destul de placut , asa ca il recomand mai departe !
1 1
danucu pe 23 Mai 2010 13:53
emotionant
Trecutul si prezentul se imbina intr-un joc minunat. Actorii joaca foarte bine si, fara sa iti dai seama, te trezesti intr-un carusel de emotii, de trairi. Inevitabil speri la un viitor mai bun pentru Mariana. Speri ca finalul filmului sa aduca linistea sufleteasca de care aceasta are nevoie.
1 1
football23 pe 10 Decembrie 2011 02:51
superb film complicat putin marita vazut vizionatil nu aveti nimic de regretat
0 0
elmedico pe 05 Iulie 2011 11:23
Un scenariu foarte interesant dupa ce trece inceputul filmului, care este un pic aglomerat de informatii.
0 0
goldenleaves pe 02 Decembrie 2010 08:55
mi-a placut foarte mult charlize theron precum si alternarea dintre planurile temporale
0 0
clau_ditza091 pe 08 Noiembrie 2010 17:04
Interesant
Un film interesant si surprinzator. Poate fi confuz si un pic mai greu de inteles datorita schimbarilor constante intre perioadele de timp, dar dupa parerea mea asta te mentine angrenat. La final, pe masura ce piesele se leaga intre ele totul capata sens.
0 0
Edbah pe 16 Februarie 2010 09:03
O poveste interesanta care te tine prins pana la final.
Charlize Theron joaca excelent iar filmul este mai bun decat ma asteptam.

0 0
mihaelatb pe 03 August 2012 20:18
Daca l-am recunoscut pe Arriaga in scenariul cu mai multe actiuni ce se intrepatrund, temporal si spatial ajung la acelasi numitor, am simtit si lipsa unui Iñárritu, care facea ca aceasta povestire spusa si traita cand in trecut cand in prezent, sa fie inchegata, sa formeze un tot unitar. Piesele sa se imbine ca la puzzle. Tot Iñárritu cred ca dadea si dinamismul actiunii. Un film interesant, dar destul de greu de urmarit. Uneori ai senzatia ca actiunea treneaza, ca se complica in amanunte inutile. Jennifer Lawrence am impresia ca s-a specializat in rolul de sora mai mare, vezi Winter's Bone si The Hunger Games. Surpriza pentru mine a fost José María Yazpik, pe care l-am vazut acum mai multi ani intr-o telenovela. John Corbett un pas inapoi fata de Northern Exposure dar mai bine decat in I Hate Valentine's Day, dar daca personajul sau nu ar fi existat, filmul nu ar fi avut… citeşte
0 1
DiCaprio21 pe 25 Iulie 2012 17:29
foarte bun filmul , mie unul mi-a placut , o poveste interesanta si captianta . merita vazut
0 1

Spune-ţi părerea despre The Burning Plain

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The Burning Plain
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells