The Book of Esther

(2013)

Poster The Book of Esther Poster The Book of Esther

Sinopsis The Book of Esther

Cand Estera devine sotia regelui Xerxes, varul ei Mardoheu si ticalosul Haman intra intr-o batalie de a-l controla pe tanarul rege persan Xerxes. Nu e nici un secret faptul ca Haman planuieste sa-i extermine pe evrei, dar planul lui Haman inseamna sfarsitul tragic al lui Mardoheu si al popoului sau. Acum soarta evreilor este in mainile Esterei. Va reusi ea sa castige afectiunea regelui si sa demaste planul lui Haman, chiar cu pretul vietii ei?

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.1

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CatalinPHD pe 02 August 2013 20:14
Încă o capodoperă a prostiei cinematografice. Mai puțin inspirat decât un teatru radiofonic și mult mai enervant decât un talk-show politic...
2 1
bainca pe 12 februarie 2021 22:01
habar nu ai de filme , lasa-te
xerses pe 15 Noiembrie 2013 16:50
Mi-a placut chiar daca este un film care nu emite cine stie ce pretentii;povestea este frumoasa...
1 1
Vegetarian pe 18 Decembrie 2013 19:06
Cartea Esterei
O tanara cam rasfatata in acest film gaseste plictisitoare ofrandele si discutiile unui admirator care sta in genunki in fatza ei , iar in film curtezanul se resemneaza .. Tinerele din prezent vazand filme ca si acesta , incep sa se ratzoiasca si ele la barbatii care discuta frumos cu ele ..

Acest film a fost difuzat online la Alfa Omega in 17 oct 14 , 15 aprilie 2014 . Putine filme sunt difuzate gratuit pe net de catre televiziuni si reluate dupa mai multe luni sau ani ..

Binele invinge raul in aceasta povestire biblica plina de eroism. Cand Estera devine sotia regelui Xerxes, varul ei Mardoheu si ticalosul Haman intra intr-o batalie de a-l controla pe tanarul rege persan Xerxes. Nu e nici un secret faptul ca Haman planuieste sa-i extermine pe evrei, dar planul lui Haman inseamna sfarsitul tragic al lui Mardoheu si al popoului sau. Acum soarta evreilor este… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre The Book of Esther

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells