The Black Swan

(1942)

Lebada neagra

Poster The Black Swan Postere The Black Swan

Sinopsis The Black Swan

Dupa ce a primit functia de guvernator al Jamaicai, fostul pirat Henry Morgan il coopteaza pe fostul sau matelot James Warning in lupta contra piratilor care tulbura linistea oceanului. Situatia devine tensionata in momentul in care fiica fostului guvernator este rapita, iar vinovat este chiar omul de incredere al lui Morgan. Cum guvernatorul trebuie sa se confrunte si cu o tradare la nivel inalt, luptele devin din ce in ce mai aprige si complicate.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Un premiu şi 2 nominalizări Oscar
Vezi toate premiile
Maureen O'Hara Maureen O'Hara Lady Margaret Denby Anthony Quinn Anthony Quinn Wogan Tyrone Power Tyrone Power Jamie Waring
George Sanders George Sanders Capt. Billy Leech Olaf Hytten Olaf Hytten Clerk Reading Proclamation Charles Irwin Charles Irwin Sea Captain
George Zucco George Zucco Lord Denby George Kirby George Kirby Assemblyman Frederick Worlock Frederick Worlock Speaker of Assembly
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 20 August 2013 20:11
Aventuri cu piraţi, o poveste de iubire cu năbădăi, doi actori, Anthony Quinn şi George Sanders, pe care abia îi ghiceşti sub machiaj...dar ale căror voci sunt inconfundabile!
0 0
cosmin_kedii pe 04 Martie 2013 09:42
Adaptat din romanul lui Rafael Sabatini, filmul este plin de scene și replici care rămân gravate în memoria privitorului.
0 0
Eb00kie pe 01 Februarie 2012 17:52
Perioada cu pirati
Le-au trebuit 10 ani sa scoata patru filme si eu ma indragostisem deja de "Perla Neagra". Ce sa-i faci? Dupa cartile lui Sabatini, m-am dus la filme. Nu mi-s-au parut ecranzari prea bune, deabea se bazeaza pe carti, si cu gandul asta in minte este greu sa-i dai filmului ce-i al filmului.

Actorii sunt bine alesi pentur roluri si joaca bine, tot nu ma omor dupa scenariu, asa ca daca pare fortat cateaodata, probabil nu e vina lor. Totul este exagerat intr-o anumita masura, ca sa nu m-ai vorbim ca marele punct de "intriga" al filmului, rapirea (desi totul era spre binele tipei, nu?) se bate cap in cap cu asa-zisul crez al piratilor in special si al masculilor in general ca femeile aduc ghinion (na, pe cine sa mai dea vina?).

Filmul cuprinde cateva momente haioase, si, bien sur, lupte se spada, dar nu mi s-a parut cine-stie-ce.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Black Swan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Black Swan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells