The Big Year

(2011)

Un an de pomina

Poster The Big Year Poster The Big Year

Sinopsis The Big Year

The Big Year

Stu (Steve Martin), Brad (Jack Black) și Kenny (Owen Wilson), trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord. Competiția acerbă, ca și credința că trofeul le va rezolva problemele personale, îi va face pe cei trei să fie gata de orice pentru a câștiga!

A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Disney+
Se difuzează la TV.
Film Now
Joi, 21 Mar 07:40
Film Now HD
Joi, 21 Mar 07:40

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 22 Ianuarie 2012 21:47
Numai americanii puteau face o competitie din observarea pasarilor.
8 4
Qube86 pe 23 Ianuarie 2012 23:27
Mi-a placut ''The Big Year''!
Nu a fost ceea ce ma asteptam, dar a reusit sa ma intretina timp de o ora si ceva.
Un film in care ''pasarile'' sunt cuvantul cel mai des rostit...Dupa cum a spus un actor din film :''Numai americanii puteau sa faca din observatul pasarilor o competitie"!
Intr-adevar nu este chiar o comedie in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult o poveste despre aventura realizata intr-un mod documentar-istic cu multe momente haioase! Mi-au placut la nebunie peisajele, coloana sonora, distributia, pasarile s.a.m.d.
Chiar daca pare un subiect fantezist si putin cam deplasat pentru gustul general al publicului, modul in care este impachetat si realismul imbinat intr-un mod comic si aventuros chiar reuseste sa te atinga daca esti ''pe faza''!
Inca o data ajungi sa apreciezi ceea ce ai in jurul tau si mai ales pe cine ai langa tine!
citeşte

5 3
After_Eight pe 7 februarie 2012 16:52
Dude, comentariul tau m-a facut sa renunt la dozele zilnice de antidepresive, ba chiar realizand ce frumoasa e lumea ( atat cea geografica cat si persoanele din jur ), m-am decis sa devin membru Greenpeace. God bless u all ! snif-snif ....! :)))))))
mosu332 pe 19 Februarie 2012 18:37
la ce distributia a avut.... un film mediocru, cred ca am ras o data sau de doua ori, vesel..... dar pacat...
4 1
Katalyn89 pe 21 Ianuarie 2012 00:35
Jalnic
Ma asteptam la ceva de ras ca e comedie, nu la un documentar despre pasari :)) ori cum nimic de ras momente bune si atat
4 9
Manusa pe 21 Ianuarie 2012 17:56
O distributie foarte buna, dar filmul este mai mult un documentar decat o comedie si pot spune ca a avut putine momente comice.
3 4
euronike pe 22 Ianuarie 2012 12:18
L-am vazut recent. Pot spune ca este o comedie medie, buna de urmarit cu familia. Ii dau nota 7.
3 5
After_Eight pe 7 februarie 2012 16:47
total de acord, mai ales daca dorim sa respectam regula care zice ca intrunirile cu familia trebuie sa fie memorabil de plictisitoare.
pique03 pe 14 Ianuarie 2012 03:21
Owen Wilson Steve Martin....se anunta o cemedie destul de interesanta sper sa nu dezamageasca.
3 5
nsag pe 07 Septembrie 2011 14:50
Pare interesant dar nu prea
Sper ca filmul sa fie mai bun ca trailerul,ori cum ai voi da o incercare si o sa merg sa il vad.
3 8
Tyson_Kyd pe 04 Septembrie 2013 19:48
O pelicula interesanta ce prezinta o competite destul de veche si greu de infaptuit . Filmul in sine este si unul educativ, vizionandul poti afla si alte specii de pasari, inafara de gaina si gasca, unele enuntate fiind foarte rare . Dupa cum a spus si un cinefil ce fregventeaza acest site : "doar americanii ar face o competitie din observarea pasarilor"... adevarat, doar americanii ar face o astfel de competitie, fiindca sunt destul de inteligenti sa apere mediul, gandinduse la sutele de specii si destul de curajosi sa stea un an intreg in cautarea acestora . Pe cat de mult imi place scenariul, pe atat de mult imi place distributia, intr-un cuvant... "beton" .
2 1
Spaghete pe 09 Septembrie 2012 01:15
Aruncand un ochi pe distributie e imposibil sa rezisti "ispitei": Owen Wilson, Jack Black, Steve Martin, Anjelica Huston...waw. Astea-s premisele unei comedii pe cinste. Spre dezamagirea mea insa nu a fost deloc asa. Filmul nu e deloc o comedie! Din contra, e o ...altceva decat comedie! Si cand ma uit la mutrele politicienilor rad mai mult, Ponta sau Basescu fiind edificatori in acest sens. Am fost setat pentru o comedie si de aceea i-am dat o nota atat de mica. E un film cu si despre pasari si pasarici, greu de digerat, din cauza tonelor de pene, iar pe parcursul intregii vizionari ma intrebam in permanenta"cand pana mea incepe filmul". Pasarile sunt laitmotivul filmului, asta e clar, iar undeva in background vietile pasararilor depid de acestea care ii si ajuta(sau nu) sa vada esenta vietii. Cam asa e in viata, uneori nu vezi padurea din cauza copacilor, alteori nu-ti dai seama… citeşte
2 3
narcisson pe 10 Aprilie 2012 18:25
Tind sa cred ca acest film este ideal de vazut impreuna cu familia. Te va tine in priza timp de 1h si 40 de minute..Chiar daca este mai mult un documentar are si momente comice...Actorii sunt foarte bine alesi insa cred ca se putea mai bine la toate capitolele...Per total, un film de duminica dupa-masa foarte bun, parerea mea.
2 4
ciunga_n_par pe 12 Martie 2012 23:10
am abandonat acest film cam dupa 20 min.prea plictisitor!!!
1 2
Lucarelli pe 26 Februarie 2012 16:40
Ornitologie si Geografie, NU comedie
Sincer, dezamagire maxima, la ce distributie are acest film. Foarte aproape de un documentar privind studiile ornitologice si geografice. Nu-l recomand celor care doresc sa se amuze la o comedie!
1 2
MikeNight pe 25 Ianuarie 2012 18:03
4
O comedioara cam slabuta ... multe specii de pasari si recorduri de doborat ... mai bine vizionezi National Geographic Channel, e mult mai interesant.
1 2
emy_sinaia pe 11 Februarie 2012 11:32
Orice altceva numai comedie nu.
l-am vazut pe sarite sa aflu sfarsitul , mie ca roman mi se pare stupid sa cheltui o gramada de bani doar sa ma uit la pasari si sa mai faci si concurs pe tema asta, mi se pare o ocupatie de pensionar bogat, fara alta distractie. Eu pun familia pe primul plan.
1 3

Spune-ţi părerea despre The Big Year

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu The Big Year
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells