La migliore offerta

(2013)

Ofertă irezistibilă

Poster La migliore offerta Postere La migliore offerta

Sinopsis La migliore offerta

Mai mult
The Best Offer

"The Best Offer" redă povestea extravagantului colecționar și evaluator de artă Virgil Oldman, care trebuie să ducă la bun sfârșit cea mai bizară evaluare de obiecte de artă din cariera sa. Obișnuit cu respectul acordat unui licitator de talie mondială, Virgil este profund uimit atunci când Claire, tânăra moștenitoare a unei averi impresionante, se sustrage în mai multe rânduri de la întâlnirile prestabilite cu acesta, invocând motive variate, oferindu-i însă toate condițiile pentru a duce evaluarea la bun…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ringtons
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • The Best Offer

Produs de

Paco Cinematografica

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

Italia

Site oficial

La migliore offerta

Taguri

Box office La migliore offerta

Weekend premieră (15.07.2013)
  • Loc 11
  • Spectatori 2.203
  • Încasări (RON) 45.990,00
Total
  • Spectatori 9.471
  • Încasări (RON) 179.628,00
  • Încasări (USD) 53.808,86

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bitter_moon pe 01 Iulie 2013 11:49
“În fiecare fals se ascunde ceva autentic"
“În fiecare fals se ascunde ceva autentic"...este afirmaţia din film la care trebuie să raportăm întreaga lui acţiune, până la deznodământ. De fapt, această operă cinematografică este o lecţie complexă despre falsele aparenţe ale lumii în care trăim, aduse în faţa noastră de cei ce ne înconjoară şi asupra cărora proiectăm calităţi pe care adeseori nu le au. Dacă ar fi să sintetizez tema filmului într-un cuvânt, acesta ar fi “Trădarea”, drumul către ea trecând de această dată prin lumea licitaţiilor de artă, a diverselor fobii, a atracţiei irezistibile a misterului, a dragostei târzii şi nepotrivite. La final rămânem şi mai neîncrezători în oameni, în prietenie, în iubire…
86 8
johny_one pe 5 iulie 2013 14:05
frumos comentariu
delia_pop. pe 5 octombrie 2019 16:59
Poate ca s-a intors roata. Si el fura mereu la licitatii...
bourne30 pe 25 Iunie 2013 21:52
buuun rau
Din comentariile citite vad ca majoritatea insista pe "marele furt" insa filmul este o adevarata metafora care cizeleaza simturile. Esenta filmului nu este nici pe departe jaful, ci cu totul alceva...Un film de "simtit" nu de vazut. Nota 9,5.;
30 7
mihaela20 pe 18 iunie 2014 21:03
Felicitari pentru comment!!! Nu se putea o descriere mai buna a filmului.
Insomnyac pe 24 Iulie 2013 02:02
Totul poate fi falsificat
Sentimente, relaţii, confesiuni, priviri, comportamente, gesturi- Cât de uşor poate fi indus oricine în eroare.

Ne-am învăţat să nu ne credem în cuvinte şi credem că astfel ne-am asigurat total.
Diavolul se ascunde în detalii însă. Cei mai şmecheri nu vor pune accent doar pe cuvinte- ei ştiu că la cuvinte toată lumea este atentă. Ei se vor folosi tocmai de acest avantaj pentru a-şi folosi in special technicile acelea la care doar puţini se gândesc să fie atenţi. În acest film, pentru cine cunoaşte adânc psihologia umană, sunt mai multe indicii despre identitatea reală a lui Claire, dar technicile ei îl fac pe Virgil să-şi piardă minţile, deoarece acesta se gândeşte mereu la ce spune Claire, dar omite mereu întrebarea esenţială: DE CE face Claire ceea ce face ?
O simplă neglijenţă în gândire ne poate ruina viaţa-… citeşte

24 2
Mihaita19 pe 20 Martie 2013 19:15
Surprinzator de bun
Film foarte fain, un pic ciudat, dar captivant. Un motiv important este "arta" , lucru ce ar putea face pe unii sceptici in privinta vizionarii filmului, dar UITATi-VA, nu va dezamagi.

Geoffrey Rush a jucat magistral, la fel si Sylvia Hoeks. De Giuseppe Tornatore e prima data cand aud si m-a facut foarte curios sa vad celelalte filme ale sale. Sunt cateva plot twist-uri, unele usor anticipabile, dar totusi povestea e gandita foarte bine.

Finalul e mind-fuck total, atat zic. :))

Overall 9 spre 10, un 9,20 .

21 5
bitter_moon pe 17 iulie 2013 09:58
Daca nu ai vazut "Cinema Paradiso", nu ai vazut ce are mai bun Tornatore. Poate ca din martie pana acum ai recuperat pierderea. :)
artistul12 pe 08 Iunie 2013 23:52
sa nu te increzi in femei este o zicala foarte veche. Un film despre o farsa perfecta pusa la cale cu o inginiozotate diabolica,o obsesie bolnava pentru feminitatea transpusa in arta si o muzica cum doar Morricone putea sa creeze.
Unul dintre cele mai bune interpretari ale lui Geoffrey Rush dar nu cred ca ne putem asteptam decat la un film magnific atunci cand regizor este Giuseppe Tornatore.

14 8
Daneala pe 8 iulie 2013 04:38
bine ca ne-ai spus tu ce se intampla in film,am dat sa citesc comentariile de la film si am vazut si comentariul tau.
mitso pe 15 august 2013 19:29
dacă tu, citind reviewul artistului12 te-ai sclifosit că ţi-a dezvăluit mare parte din film, citeşte la mine şi ai să renunţi să vezi filmul vreodată :)))
weidung pe 13 August 2013 10:52
SPOILER
Am citit parerile tuturor celor care au comentat inaintea mea si am constata parerea oarecum generalizata ca filmul arata tradare, dezamagire, ca nu te mai poti increde in nimeni si nimic, nici macar in prieteni...
Sa spun sincer mie mi-a placut la nebunie finalul. Hai sa fim seriosi. Parca Virgil era usa de biserica. A inselat si el toata viata, pe toti, pe baza imaginii lui de atotstiutor in ale artei. A vandut tablouri scumpe si unice la preturi de nimic si si-a facut o colectie unica cumparata pe nimic.
E o vorba, cred ca asiatica... "Nu orice i se intampla oricui." Pana la urma, in viata - zic eu - functioneaza si principiul compensarii... si toata inselatoria i s-a intors magistral la final.
Si hai sa fim seriosi, as fi ramas cu un gust amar daca fata (27 de ani) ar fi ramas cu un mosneag ramolit, oricat ar fi fost el de fin si rasat.

13 5
joe_black pe 26 ianuarie 2015 23:41
Comentariul este perfect, asa cred si eu pana la ultimul cuvant.
Get0dac pe 28 Mai 2013 17:06
Muzica semnata de maestrul Ennio Morricone, este de mare clasa, ca de altfel si regia semnata de Giuseppe Tornatore. Filmul incepe usor static, plictisitor in aparenta, insa are caracter, personalitate, intriga si cucereste prin calitatea imaginilor, a dialogului si scenariului. Cel mai mult imi place, cum batranul (Oldman), isi priveste colectia de portrete feminine, incercand parca sa descopere eternul mister al sufletului femeii. Doi oameni ,,stricati'' sufleteste, reusesc sa se repare unul pe celalalt..............Ei bine cam toate aceste sentimente, ganduri, va vor incerca, pana la lovitura de ciocan din finalul filmului.........Recomand. Vizionare placuta.
12 4
Bibi_TM pe 04 Iunie 2013 09:51
T R I V I A
Regizorul Giuseppe Tornatore a ales pentru realizarea filmului urmatoarele locatii:
Bolzano, Trentino - Alto Adige, Italia
Viena, Austria
Milano, Lombardia, Italia
Trieste, Friuli-Venezia Giulia, Italia
Parma, Emilia-Romagna, Italia
Praga, Republica Cehă
Merano, Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italia
Roma, Lazio, Italia



In timpul filmului sunt prezentate mai multe opere de artă. Pictura care se restaureaza este "Portret de fată tânără" (cca. 1470) de Christus Petrus. Printre lucrările studiate de Oldman sunt, de asemenea, "Nașterea lui Venus" (1879) de William-Adolphe Bouguereau. Printre portretele feminine din colecția sa, se pot observa: "Portret al unei tinere femei (La Fornarina)" (cca. 1519), "Portret al unei tinere femei (La Muta)" (1507) de Raphael, "Violante" ( cca. 1515), "La Bella" (1536) de… citeşte

12 6
nictud pe 18 iulie 2013 09:35
Multumesc si felicitari pentru detalii...
Bibi_TM pe 15 ianuarie 2014 16:31
Poti sa spui si asa daca vrei, dar nu-i chiar un copy/paste, le-am si tradus. imdb-ul e in engleza.
sabinalin pe 31 Iulie 2013 12:01
Mobilele din casa parintilor
"Fereste-ma, Doamne, de prieteni ca de dusmani ma apar singur". Se poate trai neavand incredere in nimeni, se poate trai tot timpul cu garda sus? Se poate trai suspectandu-l mereu pe cel de langa tine de intentii necurate? E complicat, e foarte complicat sa fii om pentru ca, de prea multe ori, fiinta umana isi pune mintea in slujba Raului... De ce nu i-am acordat nota maxima acestui nou film excelent semnat Giuseppe Tornatore? "Orice s-ar intampla, sa stii ca te voi iubi mereu"... La aceasta fraza aproape totul a devenit limpede, poate ca ea ar fi trebuit scoasa din scenariu. Nota maxima in schimb i-o acordat in schimb lui Geoffrey Rush, cu un nou rol admirabil dupa acela din "Discursul regelui".
9 3
bitter_moon pe 31 iulie 2013 12:59
Se poate trăi, cu condiţia să ai experienţa de viaţă dată de interacţiunea îndelungată cu semenii. Nu îi simţi atunci când contactul cu ei îţi repugnă, după cum nu poţi înţelege ce taine ascunde privirea unei femei prin intermediul unor tablouri, oricât de expresive ar fi acestea. Sunt situaţii când nici toată cunoaşterea adunată de omenire în secole nu ne-ar fi de ajuns… Dumnezeu sa ne apere !
Pantaleon pe 3 noiembrie 2013 22:11
Haideti, fratilor, ca intuiati finalul. Desi scena in care ea alearga prin ploaie pentru a-l salva, m-a cam indus in eroare, recunosc. In rest, toate semnele pentru un final previzibil. Mai mergeau cateva lamuriri, dar regizorul a fost zgarcit. De obicei, in scenele de flash-back se dezvaluie mai multe, poate chiar o imagine cu teparii band un pahar la o masa si ranjind in bataie de joc. Erau mult mai nimerite, in locul celor cateva secunde de amor.
joe_black pe 23 August 2013 17:51
ASA DA
Filmu este la categoria OBLIBATORIU DE VAZUT GARANTEZ 100% GEOFFREY RUSH are prestatie uuuuaaaa.Filmul este perfect pana la detaliu usor de urmarit,imprevizibil,iar daca la un moment dat poti anticipa ceva ramai in continuare foarte conectat la film.Este cel mai bun film ce-am vazut in 2013.
8 1
mosu332 pe 01 Iulie 2013 13:44
magnific
Un film artistic in cel mai pur sens al cuvantului. Geniala intriga, drama-actiunea, cat despre muzica..... ce mai un film exceptional. Nota 10 !
8 2
DragonMaster pe 16 Iulie 2013 15:53
În fiecare fals se ascunde ceva autentic
Poate ca inceputul acestui film vi se va parea unul simplu si plictisitor cum mi s-a parut si mie aseara ,dar dupa ce am continuat astazi sa vad acest film am ajuns sa afirm ca este unul din cele mai bune filme vazute de mine pana acum din 2013.Regizorul acestui film este Giuseppe Tornatore care a mai regizat filme cunoscute precum Cinema Paradiso si Malèna.Finalul filmului este unul excelent care va surprinde multa lume ,iar dintre actori mi-a placut cum a jucat Geoffrey Rush.Ofer nota 9 acestui film pe care il recomand tuturor indiferent ce gen va place.
7 2
into_the_labyrinth pe 27 Iulie 2013 19:52
Un film elegant, elevat, realizat într-o manieră clasică, despre un colecţionar excentric care iese, la un moment dat, din cotidian pentru a lua parte la un fel de joc. Un joc fascinant, captivant, dar care ascunde multe mistere. Chiar şi în lumea operelor de artă se poate întâmpla orice, acolo unde toţi sunt interesaţi să amestece falsul cu originalele. O peliculă sensibilă, pe alocuri ironică, căreia îi reproşez practic doar că te face să anticipezi cumva finalul absolut halucinant, iar astfel surpriza nu mai e totală. (Nu spun mai mult, ca să nu produc spoilere). Un film pe care îl recomand amatorilor de drame pline de mister.
6 3
Pantaleon pe 3 noiembrie 2013 22:07
De acord cu tine. Final previzibil, chiar de pe la jumatatea filmului. Singura intrebare care se mai punea era "cine facea parte din complot " ?
svetlana.sveta pe 8 decembrie 2014 14:08
Pantaleon, daca te intrebi cine face parte din complot, pot sa iti spun ca degeaba te-ai uitat la film si nu ai fost deloc atent la detalii. Este un film de nota 10. Il recomand adevaratilor iubitori de filme.
coro4life pe 07 Iunie 2013 14:22
WOW
Tot sa ai incredere in femei .... genial !!!!!!!!!

http://cinemaxx.rs/the-best-offer-2013-video_934a6b0c5.html

6 10
bitter_moon pe 5 septembrie 2013 18:00
Si barbatii din filmul acesta erau demni de incredere ?
ionutzoo7 pe 30 August 2013 18:00
there's always something authentic concealed in every forgery
Desi inceputul a fost putin mai greu mi se parea ca filmul promite.O desfasurare a actiunii destul de lenta,jocul actorilor bun,poveste destul de interesanta...dar care parea totusi trasa de par.Am faurit cateva ipoteze pt incheiere,insa aici n-am mai nimerit-o,tocmai pt ca am fost prea prins de poveste.N-am avut timp sa leg toate detaliile,deoarece informatiile tot veneau.Un lucru era clar,nu credeam in boala ei.Oricum,filmul excelent...nu trebuie ratat.Filmul anului pana acum!
4 1

Spune-ţi părerea despre La migliore offerta

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La migliore offerta
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells