The Ballad of Jack and Rose

(2005)

Balada pentru Jack si Rose

Poster The Ballad of Jack and Rose Poster The Ballad of Jack and Rose

Sinopsis The Ballad of Jack and Rose

Mai mult
The Ballad of Jack and Rose Jack (Daniel Day-Lewis) traieste pe o insula abandonata, impreuna cu fiica sa Rose (Camilla Belle), in varsta de 16 ani. Jack a facut tot posibilul sa-si izoleze fiica de influentele malefice ale lumii inconjuratoare. Acum insa, Rose a ajuns la o varsta la care a inceput sa-si puna inevitabile intrebari in legatura cu viitorul sau.

Toata aceasta liniste avea sa dispara in momentul in care Jack isi invita prietena, impreuna cu cei doi fii ai sai, sa locuiasca in casuta pe care pana acum o impartea doar cu Rose. Gelozie,…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Produs de

IFC Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

IFC Films

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 06 Aprilie 2013 19:34
Un film care te atinge la corazón, pentru ca in mod sigur nu e pentru fanii filmelor cu eroi cu pachete de muschi. Insula pustie n-a fost aleasa intamplator pentru locul in care se desfasoara actiunea, simbolizeaza o lume utopica in care doua suflete s-au refugiat si au ridicat in fata lumii un zid creat din sentimentele pe care si le poarta reciproc. Nu se au decat unul pe altul si mult timp asta le-a fost de ajuns. Pana in momentul in care tatal simte ca i se apropie ceasul sa iasa definitiv din viata fiicei si vrea sa se revanseze pentru egoismul de a o fi crescut departe de lume si de a o fi tinut doar pentru el. O iubire posesiva, pe care amandoi o confunda uneori cu dragostea dintre un barbat si o femeie din cauza intimitatii create intre ei in timp, sentiment care functioneaza in ambele sensuri - tatal e gelos pe primul iubit al fetei, iar fiica e geloasa pe cea care vrea sa… citeşte
2 0
Iulidesprefilme pe 03 Februarie 2013 20:17
Regia şi scenariul sunt semnate de Rebecca Miller, soţia lui Day-Lewis şi fiica lui Arthur Miller.
0 0
Irina pe 04 August 2008 10:43
Un film despre inocenta, despre iubire neconditionata, despre cat de repede poate fi distrus un echilibru. Nu e cel mai bun rol al lui DDL, dar merita vazut pentru poveste in sine.
0 0
Irina pe 01 August 2008 21:29
Un film emotionant, o poveste despre iubirea de tata si de fiica, despre natura, simplitate si frumos, despre cat de usor poate fi distrus un echilibru.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Ballad of Jack and Rose

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells