Ten Inch Hero

(2007)

Sendvișuri cu dragoste

Poster Ten Inch Hero Poster Ten Inch Hero

Sinopsis Ten Inch Hero

Mai mult

Patru prieteni incearca sa isi rezolve viata amoroasa si sa invete despre ei insisi in timp ce lucreaza intr-un magazin de sandwich-uri din Santa Cruz, California. Plin de umor, Ten Inch Hero este mai mult decat un simplu sandwich, o poveste despre gasirea iubirii acolo unde te astepti mai putin.

Sexul, dragostea si rasetele sunt parte din viata de zi cu zi in acest magazin suburban. Pentru grupul de prieteni care lucreaza acolo, este ca o "oaza" in complexa…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: smashing.walnuts
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Ten Inch Hero

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
keisha_sn2 pe 29 Mai 2010 10:08
un film foarte intesant
fiecare personaj este diferit,are o poveste distincta si probleme diferite.
Iar Priestly e de-a dreptul comic :))

3 0
cristina_dili pe 12 Iunie 2010 21:58
Ai impresia ca e o comedioara romantica la care sa te uiti ca sa nu te plictisesti , pana cand descoperi ca nu e asa , un film interesant si cu multa incarcatura sentimentala , il recomand si va promit ca nu ve-ti fi dezamagiti .
2 0
veronica210 pe 19 Decembrie 2009 11:08
simpatic
mi-a placut mult o faza din acest film..aceea in care a ajuns NOah tarziu acasa si s-a dus in camera fetitei .si in timp ce ea dormea..i-a desenat o inimioara pe manuta..si i-a spus dadacei : asa isi va da seama maine dimineata..ca am fost pe la ea si am pupato de noapte buna.

;) cel mai special moment..:)

2 0
Spikos pe 20 Aprilie 2013 07:13
O comedie romantica fara pretentii in care multele coincidente survin la timp ca sa vedem patru povestioare de dragoste implinite pana la urma simultan , nerasplatit ramanand nimeni , poate mai putin spectatorul ; nota 5 .
0 0
defav pe 13 Noiembrie 2012 20:26
Relaxant ,dar usurel filmul, totul se rotunjeste in final si ce coincidenta, totul se rezolva in stil romantic .Bineinteles ca nu e realist , nu poti avea mari pretentii, dar e reconfortant ,are multe replici bune si tinteste inima , nu poate da gres mai ales la partea feminina . Manipulator de inalta clasa, filmul are o nota IMDB supradimensionata .Bunicel-bun .
0 0
DragonMaster pe 27 Octombrie 2011 23:23
Am citit comenturile de mai sus si m-am hotarat sa descarc filmul si pot afirma ca am luat decizia corecta.A fost un film bun care incepe simplu dar pe parcurs devine tot mai interesant si mai romantic.Ofer nota 7 filmului si il recomand cu placere persoanelor care iubesc acest gen de filme.
0 0

Spune-ţi părerea despre Ten Inch Hero

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells