Tape

(2001)

Marturisirea

Poster Tape Postere Tape

Sinopsis Tape

Mai mult
Johnny (Robert Sean Leonard) este un producator de filme in varsta de 30 de ani care se intoarce in orasul natal pentru a prezenta un proiect la festivalul de film. In timp ce este in oras, Johnny ii face o vizita lui Vince (Ethan Hawke), un vechi prieten din liceu, venit si el tot pentru acest festival.

Cei doi vorbesc despre vietile lor ca doi prieteni pana cand in discutie vine vorba despre Amy (Uma Thurman), o fata care a fost iubita lui Vince in liceu si cu care Johnny s-a intalnit de cateva ori dupa. Conversatia devine…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Tape Productions Inc.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Lions Gate Films Inc.

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Spikos pe 27 Martie 2013 15:32
Am vazut un teatru filmat in care doua personaje , un alcoolic consumator de droguri ( Vince ) si prietenul sau, cu totul inabil , au dezbatut mai bine de jumatate din timp pe tema unui viol petrecut in urma cu 10 ani , o discutie enervanta , pe un scenariu schiopatat ; mai mentionez ca desi totul se desfasoara intr-o camera mica de hotel , cameramanul muta ametitor imaginea , in ritmul dialogului , pe fiecare personaj , provocandu-ne senzatia unui vertij ; l-am vazut pana la capat fara sa fim impresionati ; nota 5 .
1 2

Spune-ţi părerea despre Tape

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells