Taksi-Blyuz

(1990)

Taxi Blues

Poster Taksi-Blyuz Poster Taksi-Blyuz

Sinopsis Taksi-Blyuz

O istorie romantică despre un taxist și un muzician.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
O nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
El_KaPpa pe 17 Septembrie 2020 22:54
8,5/10
Pentru cei interesati de o comedie foarte buna, adica si amuzanta dar si cu substrat, recomand aceasta productie sovietica nebuna, despre legatura speciala creata intre doi oameni cu caractere total diferite in era perestroikai.
Shlykov este un taximetrist conservator, dur, serios si foarte muncitor, caruia ii lipseste mana de fier a comunismului. Lyosha este un cantaret de jazz alcoolic, iresponsabil, libertin, deloc interesant de respectarea regulilor si de o viata calculata. In momentul in care Lyosha ii ramane dator lui Shlykov acesta din urma este hotarat sa-l urmareasca peste tot pana isi recupereaza fiecare banut. De aici se dezvolta o relatie in care fiecare incearca sa-si impuna propriul stil de viata asupra celuilalt. Sa nu cumva sa va ganditi totusi la interactiuni si la rezolvari de genul celor vazute prin filmele americane ca nu este cazul. Mai spun doar ca finalul… citeşte

1 0
constantin85 pe 6 noiembrie 2021 23:16
Si filmul Tarul din 2009 e OK. A murit saracul anul asta .
lili22 pe 19 Octombrie 2015 09:18
L-am vazut cu multi ani in urma
Lungin face filme dure, departe de faimosul lirism slav, nu pare sa aiba nimic in comun.Taximetristul erou principal are o existenta banala si lipsita de fericire.Nu gaseste solutii sa schimbe ceva.Dar cand au avut rusii solutii.
1 1
cosmin742000 pe 04 Martie 2017 23:42
O comedie sovietica exceptionala , despre realtia dintre un taximetrist si un cantret la saxofon de blies.Coloana sonora mirobolanta.Trebuie sa ai perfuzii in cap daca dupa vizionarea acestui film sustii ca in timpul comunismului a existat cenzura.
1 3

Spune-ţi părerea despre Taksi-Blyuz

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells