Stop the Wedding

(2016)

Opriti nunta!

Poster Stop the Wedding Poster Stop the Wedding

Sinopsis Stop the Wedding

Ana este socata sa afle ca matusa ei, Bell, s-a logodit cu Martin, vecinul ei, un star de cinema. Convinsa ca barbatul cauta doar o aventura si o pacaleste pe Bell, Anna zboara la Seattle pentru a opri nunta. Acolo ea il intalneste pe Clay, baiatul lui Martin, care incerca si el sa isi opreasca tatal. In incercarile lor de a le sabota relatia, cei doi se indragostesc incet-incet. Doar atunci cand vor descoperi adevaratul sens al iubirii, Anna si Clay vor intelege ca poate au gresit judecandu-i pe Bell si Martin.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Se difuzează la TV.
Diva
Sâmbătă, 18 Mai 17:50

Caseta tehnică

Țara

SUA, Canada

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bainca pe 23 Iunie 2022 04:21
nota 7 dragut ,simpatic
L-am văzut și pe acesta în sfârșit după atât de mult timp .Este un film cu o poveste ceva mai diferita nu ,,tipicul " Hallmark .Drăguță , destul de interesanta pentru mine , cu o acțiune buna , cu 2 actori frumoși și carismatici ,plăcută de urmărit până la final și eu spun că merită văzut ( nu pentru toți ) o poveste simpla dar frumoasă și de efect , ii ofer nota 7 .
0 0
Dragos.87 pe 19 Iunie 2022 17:37
Este un film lejer cu o poveste care îți stârnește o stare de bine și te relaxează prin jocul și zîmbetele actorilor,merită vizionat..!
0 0

Spune-ţi părerea despre Stop the Wedding

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells