Stolen

(2009)

Stolen

Poster Stolen Poster Stolen
  • Rating

  • Premiera internațională

    11.06.2009

Sinopsis Stolen

Un orasel linistit. Pe un santier in constructii este gasit (ingropat) corpul neinsufletit al unui baietel, de aceeasi varsta ca si al detectivului Tom Adkins, pierdut cu 10 ani in urma in conditii neelucidate. Acesta preia cazul si ajunge la concluzia ca si copilul lui, ca si acesta, au disparut in conditii similare, posibil cu un supect de crima comun. De aici prezentarea in paralel a disparitiei primului si celui de al doilea copil.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Marku
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Marku pe 18 Iulie 2010 13:39
marianpreo
Un orasel linistit. Pe un santier in constructii este gasit (ingropat) corpul neinsufletit , al unui baietel, baietel de aceeasi varsta ca si al detectivului Tom Adkins, pierdut cu 10 ani in urma in conditii neelucidate. Acesta preia cazul si ajunge la concluzia ca si copilul lui ca si acesta au disparut in conditii similare, posibil cu supect de crima comun. De aici prezentarea in paralel a disparitiei primului si celui de al doilea copil ...al lui Tom Adkins .
Un film care iti provoaca mici emotii, chiar daca nu este cu un buget mare, totusi merita vazut.

0 0
Blu3sky pe 15 Iunie 2010 18:15
mai trece timpul uitandu-te la filmul asta :))
nimic impresionant. vrea sa fie un detective movie dar nu prea e coerent. sunt chestii care nici nu iti dai seama cum apar si de unde... cred ca sunt puse doar ca sa fie.

0 1

Spune-ţi părerea despre Stolen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells