Stanno tutti bene

(1990)

Cu totii sunt bine

Poster Stanno tutti bene Postere Stanno tutti bene

Sinopsis Stanno tutti bene

Mai mult
Pelicula spune povestea calatoriei unui tata care vrea sa isi viziteze cei cinci copii, fiecare dintre ei locuind in alt oras important al Italiei.

Matteo Scuro este un vaduv care are cinci copii, fiecare avand joburi importante, cu responsabilitati. Acesta decide sa ii surprinda cu o vizita, iar in clipa in care soseste se intampla sa ii gaseasca complet diferiti de felul in care isi imaginase. Pentru a ajunge la toti, el trece prin Napoli, Roma, Florenta, Milano si Torino. La un moment dat, va fi chiar in situatia…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Un premiu şi o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Everybody's Fine

Produs de

Erre Produzioni

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Svenska Filminstitutet (SFI)

Țara

Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 18 Iulie 2011 17:08
"De ce nu vreti sa stiti"?
Am vazut filmul cu ceva vreme in urma si imi mai rasuna si acum in urechi replica rostita cu tristete de catre personajul intruchipat ireprosabil de Mastroianni... Mi-am adus aminte de "Stanno tutti bene" acum doua zile cand am vizionat remake-ul. Chiar daca nici varianta americana nu-i de lepadat,filmul lui Tornatore ramane net superior.
4 0
El_KaPpa pe 06 Iulie 2020 23:03
6,1/10
Unul dintre filmele mai putin reusite ale lui Giuseppe Tornatore. O idee imprumutata de la Tokyo Story-ul lui Ozu si transpusa fara prea multa credibilitate sau profunzime, mai mult pe ideea de divertisment comico-emotional cu un Mastroianni care cred ca-i prima oara cand nu-mi place deloc. Vizionabil este, dar fara mari pretentii si doar dupa ce ati vazut filmul lui Ozu.
1 0
lili22 pe 17 Octombrie 2012 20:38
Da, imi amintesc
De fapt toti au vieti grozav de nereusite, dar batrinul se amageste si ii va amagi si pe altii ca ai lui sunt bine.Asavse intimpla si in viata de zi cu zi....
1 2
mihaelatb pe 02 Decembrie 2010 10:15
un film exceptional, de care mi-am adus aminte cu drag, cand am vazut americanul Everybody’s Fine, mai slab si ca prestatie a artistilor si ca incarcatura emotionala. Caci, oricat l-a admira pe DeNiro, in acest rol, Marcello Mastroianni este peste, cu cel putin o clasa.
1 2
Smrs pe 08 Martie 2020 03:21
Foarte bun
Un film extrem de trist, in ciuda simpaticului Matteo, care reprezintă fix tipologia bunicilor noștri care se laudă cu nepoții lor, in mare parte plecați de acasă, spunând lumii întregi ce bine sunnt ei. Doar că, descoperind realitatea, Matteo își pierde entuziasmul, dar nu și speranța.. Filmul trebuie văzut, chiar dacă nu dispune de o acțiune care să te mențină conectat. Merită văzut măcar pentru cele două replici care mie mi-au rămas în minte: „femeia care spune că nu poate trăi fără tine, aceea te va părăsi!” și „vinul poate fi făcut chiar și din struguri..”(varianta plină de subînțeles din final)
0 0
edinaa pe 07 Decembrie 2010 06:45
un film bunicel, cu o poveste parca desprinsa din viata de zi cu zi, bine interpretat si bine scris scenariul.
0 2

Spune-ţi părerea despre Stanno tutti bene

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Stanno tutti bene
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells