Spectral

(2016)

Spectral

Poster Spectral Poster Spectral

Sinopsis Spectral

Spectral

Un thriller știițifico-fantastic care spune povestea unei echipe de operațiuni speciale trimisă să lupte împotriva unor ființe supranaturale invadatoare.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Legendary Pictures

Tip Ecran

3D

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alin1234 pe 11 Decembrie 2016 22:34
ss
Film decent, in anonimat....pffff . Pe mine unu, m a tinut atent..interesanta idee,efecte foate ok,sunet,imagine-bune!
4 1
makomomo pe 26 Decembrie 2016 12:06
Foarte bun
Vazut pe Netflix si nu pot sa nu laud putin serviciul asta destul de bine organizat si cu filme bune si noi, HD si 4k.Nu fac reclama doar ca ma surprinde calitatea foarte buna.
Spectral este surprinzator de bun, idee, efecte excelente,muzica foarte bine aleasa si un film plin de actiune,mister si surpriza.Lasand la o parte combinatia de rusa-romana-maghiara din Moldova plus faptul ca americanii au baza militara in Moldova nu prea ai ce sa reprosezi filmului.Antrenant si plin de efecte reusite, un fel de FF Spirit Whitin in varianta moloveneasca.
Departe de cliseicul filmelor SF gen Ziua Indep sau Star Wars, acest film da clasa multor nume celebre, printr-o realizare, interpretare si poveste foarte reusita.Recomand 100% o surpriza placuta in materie de SF bun.

4 3
sabiutza pe 11 ianuarie 2017 00:54
Si eu sunt de acord. Da clasa multor filme cu note de 8-9 pe imdb.
xerses pe 17 Decembrie 2016 17:36
O idee originala si cu o realizare spectaculoasa a "aratarilor"....
3 1
sabiutza pe 11 Ianuarie 2017 00:50
Mai bun decat ma asteptam
Nu inteleg de ce filmele ca astea nu sunt promvate. Este un film foarte bun, de actiune, putin SF, cu suspans, te tine prins in sirul actiunii si auzim si cuvinte romanesti in film.
In schimb, se promoveaza prostii de filme psihologice, boring de-ti curg balele ca nu se mai termina dar pentru ca niste critici cu interese de la Hollywood il numesc "capodopera" si pe imdb are nota 8-9, si noi ca oile spunem dupa ei ca este "o adevarata capodopera".
Iar filme de genul cu o poveste interesanta, cu actiune, cu suspans, cu efecte dragute care promoveaza si limba romana primesc nota 6. Eu il recomand celorlalti sa il vada si nu vor avea nimic de pierdut si poate asa i se ridica si nota aici.

2 0
spartacus pe 13 Ianuarie 2017 09:46
Un film excelent, după părerea mea, dar incredibil de insuficient promovat, deși întrece cu mult producții hollywoodiene mult mai lăudate - dar altfel acestea fiind ”praf” comparativ cu cel de față...
1 0
bondea_razvan pe 12 Decembrie 2016 23:09
Moldova, Tara care Arată la fel ca Ungaria și se vorbește Românește și Maghiara
Interesant filmul, mi-a adus aminte de Dr. Manhattan, cu multă acțiune și adrenalina dar regizori au confundat Moldova cu Ungaria iar descrierea filmului pe acest site scrie ca acțiunea se petrece in New York, nu mai înțeleg nimic :)))
1 1
lapidarium pe 21 decembrie 2016 12:01
N-au confundat-o domnu'. Actiunea se desfasoara in R.Moldova, iar unele scene sunt filmate in Budapesta. Se intampla frecvent in filme. Un exemplu concludent care imi vine in minte este filmul Uriasul meu, ala cu Ghita Muresan. Actiunea era plasata in Romanica, iar el era filmat prin Cehia.Sau ala cu Tom Cruise filmat pe la Rasnov desi actiunea se desfasura in M.Stancosi.Si tot asa. Ai dreptate cu sinopsisul...este facut de unul care nu a vazut filmul. A scris din auzite. Si inca ceva, in film se vorbeste rusa, nu maghiara!
tottystar pe 15 Decembrie 2016 13:54
...
Soldati din fortele speciale de elita ale Americii sunt detasati in Moldova pentru a ajuta la razboiul intens care se desfasoara acolo si o parte dintre ei sunt ucisi de niste entitati care par sa vina dintr-o alta lume decat cea pamanteana. Un om de stiinta care a creat niste ochelari speciali ce pot sa capteze aceste fiinte supranaturale este chemat sa isi dea cu parerea despre ce ar putea reprezenta aceste fiinte ce nu pot fi vazute cu ochiul liber.
1 3
lapidarium pe 21 Decembrie 2016 00:38
Dauna totala
O echipa de operatiuni speciale este trimisa sa lupte impotriva unor fiinte supranaturale care au preluat controlul asupra orasului New York (am postat sinopsis-ul filmului). O sa vedeti si de ce. As numi-o “dezorientare in spatiu”.
Primul dezorientat - userul care a scris sinopsis-ul. Cica actiunea are loc in New York. Bre, la ce film te-ai uitat matale. Sau macar, te-ai uitat la el?
Al doilea dezorientat – scenaristul, care este si regizor, sculer matriter, prelucrator prin aschiere. Asta zice ca actiunea se desfasoara in Republica Moldova (desprinsa prin nu's ce razboi de Rusia!?), cand colo, vedem Budapesta in toata splendoarea ei (cei care ati fost pe acolo veti recunoaste foarte usor castelul Buda, Podul cu lanturi, bla, bla). Ce ar mai vrea moldovenii sa le treaca Dunarea prin Chisinau…Si eu unul care ma asteptam la ceva moldoveni abtiguiti, satare la… citeşte

1 6
Domolul pe 6 ianuarie 2019 09:18
Spui că scenaristul a încurcat un oraș din Moldova cu Budapesta. Eu cred că au vrut să filmeze un oraș mare și mult mai frumos decât Chișinăul de ex. Budapesta este unul dintre cele mai mai frumoase orașe din Europa. Vederile de sus le-au ieșit foarte bine. De ce nu au plasat atunci toată acțiunea în Budapesta, este foarte simplu de înțeles. Fiindcă nu puteau inventa un conflict local cu Ungaria și o altă țară din jurul ei fără să iște un scandal prin presă,
mariuszmeu pe 09 Octombrie 2022 22:49
bun
lasand la o parte orice vrajeala , lasand la o parte tendinta actuala pe cinemagia sa-ti etalezi cantitatea de expresii cel putin dificile si cuvinte rare pe care le sti , gen exhaustiv, comprehensiv, degringolada, cuvinte care te fac, chipurile mai destept sau , poate, mai interesant , orice film care m-a tinut treaz , merita vazut . asta nu a facut exceptie , asa ca vedeti-l ! fleashca de interesant , nu alta. l-am vazut, in lipsa de altceva , de 2 ori :D
0 0
tonymaestrul pe 23 Decembrie 2021 17:27
Un film palpitant cu multa actiune si suspans. Ideea de film este relativ noua si foarte buna. Cred ca intr-o zi se va ajunge si la asa ceva in lumea reala. Vizionare placuta.
0 0
marcu_aurel pe 07 Ianuarie 2020 00:47
Aș dori ca echipa "cinemagia" să rectifice detaliile despre film... "O echipa de operatiuni speciale este trimisa sa lupte impotriva unor fiinte supranaturale care au preluat controlul asupra orasului New York." și să scrie că sau filmat undeva în Moldova....
0 0
lavara_laiarna pe 11 Martie 2018 09:24
Lecție de lăcătușerie de-a dreptul SF, dată de unul venit să rezolve cazul cu mâinile goale.
0 0
Delia-Elena pe 24 Iulie 2017 21:05
Foarte bun
Un film chiar foarte fain! Merita vazut! Este captivat si interesant. Pacat ca nu s-a facut publicitate la el (eu nu am auzit sa fi fost la noi la cinema...), cred ca lumea s-ar fi dus sa il vada, eu cu siguranta da. :)
0 0
Mihai2508 pe 12 Februarie 2017 16:48
Un film peste asteptari
In primul rand imi pare rau ca acest film nu a fost promovat (celo putin la noi) pe cat ar fi trebuit. Filmul este bine gandit, efectele speciale sunt foarte bine realizate, are actiune din plin, ideea este interesanta si actorii joaca bine, ca sa nu spun ca sunt si actori romani, si se vorbeste si romaneste. Razi un pic la faptul ca anumite personaje din film sunt numite "Aratari", dar treci repede peste. Un film bun, chiar mai bun decat ma asteptam, merita vazut!
0 0
giovanny72 pe 27 Ianuarie 2017 16:35
Interesant..
Vazut pe NETFLIX, subtitrat romana..Interesant, captivant, te face sa vrei sa il vezi cap-coada..In ultraHd si 4k s-a vazut perfect..Un SF fara veleitati deosebite, dar merita vazut..
0 0

Spune-ţi părerea despre Spectral

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Spectral
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells