Someone Marry Barry

(2014)

O soție pentru Barry

Poster Someone Marry Barry Postere Someone Marry Barry

Sinopsis Someone Marry Barry

Someone Marry Barry

Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al carui comportament in societate este necorespunzător. Ei vor sa ii găseasca o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: gabri90
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 07 Octombrie 2014 02:00
Pentru cei cu excrementalitate de învingători
Barry: oligofren, pîrțar, smucit, nesimțit și, mai presus de toate, plictisitor. Cu aceleași calități se poate mîndri și femelania lui. Dar întrebarea care se pune este următoarea: așa scatofili, scatofagi și scatologici cum sînt ei, poți cumva să nu-i iubești? Cînd îi vezi în ploaie, există vreo cale de a-i ocoli, de a nu călca pe ei, de a nu te face de baftă și a nu te umple de mazel tov? De fapt, dacă ai în scăfîrlie și altceva decît creier pane, întrebarea nici nu se mai pune. P.S. Trebuie să mai menționez că Barry și Melanie nu sînt în realitate așa cum i-am descris, murdăria lor este o superbă metaforă, un dos de palmă și o pereche de chiloți pătați peste botul fățărniciei generale. Ei de fapt sînt cinstiți, genuini, autentici și lipsiți de ipocrizie, Barry e barry și Mel e mel, însă nu mi-am dat eu seama la timp.
3 0
mihaelatb pe 12 Aprilie 2014 10:46
Cred ca numai americanii sunt in stare sa faca un film in care elogiaza vulgaritatea si scabrosul, sub fatada prieteniei. Daca el este cum este, ea, perechea lui, celebra Mil, este repugnanta. Singurul lucru care l-am retinut este ca …primaria a oferit o locuinta din cota proprie, pentru ca Barry a cazut intr-o gura de canal neastupata ( ca el fusese cel ce scosese capacul, asta e alta poveste). La noi, primariile nu au atatea locuinte, cate guri de canal stau neastupate. Oare la ei nu exista „Fier vechi” ?
2 0
mihaelatb pe 12 aprilie 2014 10:51
wake up! filmul a avut lansarea oficiala 7 February 2014 (USA) http://www.imdb.com/title/tt1978532/
mariuszmeu pe 12 Martie 2015 23:14
de evitat
am mai spus deja ca "nu cred ca am vazut prostie mai mare". risipa de pelicula .cat de reduse sa ai standardele , sa iti placa o asemenea tampenie exagerata ?
gandesc ca ar putea exista un asemenea nesimtit ,doar ca nesimtitii pe care ii stiu eu ar fi umiliti de asta ...barry se poate consiera unitate de masura pentru nesimtire .scenariul este jalnic ,actorii si mai slabi parca "marea mahmureala" mi se pare un film bun pe langa asta .de evitat !!

1 1
danutclejanu pe 19 Februarie 2014 02:59
Tyler Labine e un fel de Zach Galifianakis
geniala comedie, aduce un pic cu Hangover! Tyler Labine e un fel de Zach Galifianakis
1 1
mariana_vasilescu pe 01 Aprilie 2020 21:54
O pierdere de timp.Te umple de scârbă .Am urmărit pana la sfârșit,ca sa vad pana unde se poate ajunge .
0 0
Alex_Daf pe 2 aprilie 2020 13:08
defapt ti-a placut la nebunie... ca altfel schimbai din prima programul. Dar asa e romanu, mare critic cand colo ii place la nebunie. Dar nu recunoaste. Repet, daca era o pierdere de timp schimbai programu nu ti-o furai pana la final.
ioanaa_ioana pe 31 Iulie 2019 20:45
Infantil , porcos, grotesc, glume de adolescent retardat.
0 0
XShadowX pe 25 Aprilie 2015 20:55
...everyone had or has a "Barry"
O comedie frumusica cu un subiect inedit , cu patru actori indragiti si amuzanti : Damon Wayans Jr. , Tyler Labine (care face un rol excelent) , Hayes MacArthur si Thomas Middleditch (pe care l-am remarcat in serialul Silicon Valley) . Filmul contine scene foarte amuzante si replici pe masura si un final fericit , va recomand cu drag acest film , va garantez ca veti rade copios ;)
0 0
xerses pe 03 Martie 2015 08:48
Tyler Labine s-a descurcat admirabil in acest rol; parca a fost facut pentru el.
0 0
Bayard pe 15 Februarie 2014 17:53
Eu il iubesc pe Tyler Labine asa ca nu stiu daca pot sa fiu obiectiv cand vad un film cu el personaj principal. E o comedie bunicica, extrem de vulgara, dar o sa radeti la unele poante. Nu la toate, dar asta e. Un punct slab sunt prietenii lui, nu ca ar fi actori prosti, dar ei nu sunt facuti amuzanti in niciun fel. De vina este bineinteles scenariul. Pana la urma e unul din filmele alea care sunt atat de proaste ca sunt amuzante. Nota 6 (nu ma lasa sa votez deocamdata)
0 0
kasmyn pe 17 Septembrie 2014 10:39
FILM BUN-!!
Filmul a fost difuzat la HBO, ESTE un film DEsPRE OAMENI NENTELESI DE SOCIETATE CE CAUTA DRAGOSTEA SI CASATORIA!!
0 1
Beastmaster pe 14 Februarie 2014 14:46
nota 6
Un film bunicel care te binedispune. O oarecare chimie intre eroii principali, Barry si Melanie. In stilul nou al comediilor actuale incearca sa socheze putin prin obscenitate, neavind poante sau glume noi, fara nuditate sau sex. O figura ilustrativa a fost blocarea geamurilor masinii pe inchis si emiterea unui concert de basini in scopul torturarii prietenilor, realizata suficient de bine astfel incit sa simti si tu mirosul tocmai de acasa. Cine cunoaste problema stie ca daca pe a unui barbat o mai poti suporta, a unei femei este pur si simplu distrugatoare. Nu recomand cinema.
0 1

Spune-ţi părerea despre Someone Marry Barry

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells