Sleuth

(2007)

Provocări fatale

Poster Sleuth Postere Sleuth

Sinopsis Sleuth

Mai mult
Sleuth Andrew Wyke, autorul unor apreciate bestseller-uri politiste, isi da seama ca sotia lui are o aventura cu Milo, un actor. Cei doi barbati au o discutie si, in loc sa se arate razbunator, Andrew face o declaratie surprinzatoare: barbatul e bucuros sa scape de sotia sa, care nu-i aduce decat probleme, si, ca sa nu piarda bani cu divortul si ca noul cuplu sa aiba din ce trai, ii propune lui Milo sa-i fure bijuteriile sotiei sale, a caror contravaloare oricum ii va fi returnata de catre compania de asigurari. Dar planul lui Andrew este… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Timnick Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Long Shong Entertainment Multimedia Company

Site oficial

Sleuth
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alexandru_d pe 21 Martie 2010 15:54
O evolutie de exceptie a 2 mari actori intr-o continua cursa de-a soarecele si pisica cu sfaturi "model" care ar putea duce "o relatie" la un alt nivel. Sunt curios, cine ar fi fost Maggie? Enjoy ...
5 0
Turi pe 31 Iulie 2010 15:48
Cu doi actori buni se poate face un film interesant. Un film de-a prinde-ma, ba lasa-ma, cu dialoguri subtile, un film misterios si linistitor in acelasi timp.
4 1
jude pe 15 Martie 2011 12:48
acest film nu este nici pe departe genul care ar putea fi pe placul marii majoritati a spectatorilor. Ceea ce m-a convins pe mine a fost originalitatea lui. Nu ai ocazia sa vizionezi în fiecare zi o pelicula a carei actiune sa se desfasoare numai în interiorul unei case si în care sa joace numai doi actori. Iar actorii, Jude Law si Michael Caine, sunt nemaipomeniti, au o prestatie cu adevarat de admirat...
3 0
DenisaMHoo pe 18 Decembrie 2010 23:32
Filmul a fost realizat dupa o piesa de Harold Pinter, ceea ce ii da de la inceput o nota de mister. Ne confruntam defapt cu un joc care se desfasoara sub semnul razbunarii si inselaciunii, dealtfel vechi de cand lumea si intotdeauna capabile sa puna in miscare lumea interioara a celor 2 barbati: incornoratul Andrew (Michael Caine),un celebru scriitor de romane politiste, si obiectul afectiunii sotiei sale, actorul Milo (Jude Law). Joaca de-a soarecele si pisica evolueaza dintr-o batalie a mintilor purtata pe terenul lui Andrew (un conac modernizat cu tot gelul de gadget-uri) intr-o inscenare cu ramificatii potential fatale. Un film interesant, "destept" as zice eu, repliciile sunt cu siguranta de neuitat, iar daca uneori te face aproape sa renunti la el, vine de indata cu momente care te fac sa dechizi larg ochii.
2 0
klaudya_e pe 6 ianuarie 2011 03:48
un comentariu f bun..ai surprins f bine esenta filmului
aayana pe 13 Decembrie 2010 14:09
7
Jocul umilinţei între un scriitor de romane poliţiste şi un frizer italian, Jude Law. Primul are experienţă, al doilea se pricepe la întors moneda. Filmul e ca o piesă de teatru cu două personaje. Acţiunea are loc în casă, de la început şi până la sfârşit. Asta dă filmului o notă de ciudăţenie dar, per total, merită văzut. Este un joc inedit, ceva ce nu am mai văzut până acum.
1 0
balika pe 10 Octombrie 2010 03:50
Ca la teatru :)) Interesant filmul si are momentele lui. Jude Law joaca fenomenal, cred ca e cea mai buna prestatie de la el. Misterul lui Maggie ramane pana la final si asta cred ca asa e bine, sa ne le lase s-o imaginam cum vrem noi. Inca o dovada ca se pot face remake-uri reusite.
1 0
Dean pe 22 Septembrie 2007 11:00
M. Caine reia rolul lui Laurence Olivier din versiunea 1972,iar rolul sau din aceeasi versiune e preluat acum de Jude Law.cred ca este o idee buna acest remake.exceptional film. doi actori duc tot filmul
1 0
Testicule pe 14 Aprilie 2013 16:08
"She told you I'm no good in bed? She's joking. I'm wonderful in bed."
Mai sa fie. Credeam ca felul asta de originalitate, amestecata cu imprevizibilitate, si cu istetime asupra dialogului, este in pericol de disparitie. Se pare ca nu, desi este intr-adevar rara.
Ca o piesa de teatru pe ecran. Ca o piesa de teatru buna pe ecran. Nici filmul nu mai este ce-a fost, nici teatrul. Totusi, ma bucura ca mai sunt exceptii. Speranta moare ultima, nu?
Filme ca asta sunt rare, si de-asta trebuie sa profiti de oportunitate, si sa-l vezi.

1 1
cosmin_kedii pe 29 Decembrie 2012 10:04
Versiunea din 1972 a avut surpriza. Această versiune nu are nimic. Dezamăgit total de acest film
1 1
isa pe 14 Iunie 2009 11:52
foarte prost si plicisitor filmul asta. nici pierdere de timp nu-l pot numi
1 9
andystarx pe 25 Ianuarie 2018 16:05
Nota 6/10
Niste dialoguri intersante,parca am vazut o piesa de teatru,calitatea actorilor s-a vazut,dar filmul slab,nu mi a placut deloc !
0 0
Nyghty pe 04 Ianuarie 2014 16:19
"Din viata scapa cine poate"
Un film asemenea unei piese de teatru plin de dialoguri subtile. Nu m-a deranjat numarul redus de actori, ci din contra..i-a dat o nota de originalitate filmului, in opinia mea.
Astept sa-l vad si pe cel din 1972...pana atunci, placut impresionat, 9/10.

0 0
SANDA45 pe 29 Ianuarie 2013 21:55
Un film buni,cu doi mari actori interpretand doua personaje tensionate.
0 0
margott pe 14 Septembrie 2012 23:50
Filmul asta (sau sa zic mai bine piesa de teatru?) are atatea intorsaturi de situatii incat iti trebuie maxim de atentie pentru a-l urmari. Pe Michael Caine l-am asociat in mintea mea cu Anthony Hopkins, are o interpretare care aminteste de unele roluri ale lui Hopkins din ultimii ani (Fracture, mai ales) : bogatasul cinic, care traieste in lumea lui impenetrabila (sau cel putin asa o crede el), iar Jude Law ii tine piept cu brio lui Caine. Un duel recitativ cu care nu te intalnesti in fiecare zi.
0 0
Ammelie pe 22 August 2011 13:16
Sleuth (2007)
Un inceput foarte promitator, o scena lunga cu doar doua personaje intr-o relatie tensionata, puternice elemente teatrale, intrigant! Din pacate, cam de la jumatate, incepe sa alunece in jos toate 'punerea in scena'. Si am impresia ca in originalul din 1972, asta nu se intampla. O sa il vad si pe acela, deocamdat pt Sleuth (2007) - 6/10
0 2

Spune-ţi părerea despre Sleuth

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sleuth
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells