Single Santa Seeks Mrs. Claus

(2005)

Moș Crăciun caută Crăciuniță

Poster Single Santa Seeks Mrs. Claus Postere Single Santa Seeks Mrs. Claus

Sinopsis Single Santa Seeks Mrs. Claus

Beth Andrews este o vaduva care are doar doua scopuri in viata: sa-si creasca cat mai bine fiul si sa aiba o cariera cat mai reusita. Insa ea cunoaste un barbat care o face sa-si recapete credinta in dragoste. Din nenorocire, acest barbat de vis are si un defect: sustine ca este fiul lui Mos Craciun si ca atare candideaza la cea mai prestigioasa functie de la Polul Nord.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Produs de

Hallmark Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Hallmark Channel

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cercetas pe 17 Noiembrie 2011 20:59
Intr-un an de Craciun l-am vazut de nu stiu cate ori (il dadeau des pe Hallmark) si cu toate astea nu m-am plictisit deloc de el. Nu o sa-i dau 10 pentru ca nu se poate compara cu alte filme care sunt intr-adevar capodopere (Miracle on 34th Street - 1947, Home Alone 1, 2), dar are un farmec care te incanta la fiecare vizionare.
1 1
corinamarilena pe 26 Decembrie 2010 12:02
un film superb care nu trebuie ratat in perioada sarbatorilor. nota 10
1 1
Salbaticul pe 20 Decembrie 2020 11:10
Și să mori de plictiseală și nu îți pierde timpul cu acest film,unele filme sunt turnate așa,de plictiseală=2.
0 0
mihaelatb pe 07 Iunie 2014 19:04
M-am apucat sa revad un film care-l avea in rolul principal pe Steve Guttenberg, apoi am zis ca-s tendentioasa si ca il judec sub prisma lui Mahoney, pe care actorul il plimba in toate filmele, asa ca m-am apucat sa mai vad inca doua filme, tema lor, Craciunul. M-am gandit ca tematica aceasta, ma va face sa vad mai permisiv prestatia lui Guttenber.
De unde! Am avut parte de un Mahoney, cu 20 de ani mai batran, mutat la Polul Nord (ala american, bineinteles), holtei, caruia mama Craciun, tata Craciun si Ernest (un fel intendent insipid, cu ochelari ) ii cauta nevasta. Lista de candidate intocmite de cei trei, pentru „Delfinul” Polului Nord, de unde credeti ca erau? Bineinteles ca din USA. De altfel Mos Craciun a devenit o afacere Americana.
Deci, Single Santa Seeks Mrs. Claus, este un film in care Mahoney de Polul Nord ( nu apara ordinea, dar are aceleasi grimase si… citeşte

0 0
Deceoare pe 02 Decembrie 2013 21:10
Merită văzut !
Un film care nu se încadrează la filmele foarte bune . Un film pe care îl vezi şi revezi cu plăcere . Nu regreţi niciodată că ai stat să îl vezi . Sunt filme care nu fac parte din categoria ''Capodopere'' , dar pe care nu te plictiseşti să la revezi .
0 0
Yasmina001 pe 01 Decembrie 2011 22:41
slab dar de bun simt
Destul de slabut, nu merita decat daca chiar nu ai ceva mai bun de facut, dar macar nu e penibil in comparatie cu alte comedii de gen. 5 stelute cu indulgenta pt ca ma emotioneaza Craciunul!
0 0
Bogdan pe 23 August 2007 10:24
super tare filmu!As vrea sa il iau si eu dar nu pot!
0 3

Spune-ţi părerea despre Single Santa Seeks Mrs. Claus

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Single Santa Seeks Mrs. Claus
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells