Păreri Sing

(2016)

Hai să cântăm!

Ordonează după
giovanny72 pe 03 Ianuarie 2017 14:23
Foarte reusit!
Vazut varianta subtitrata, o animatie muzicala surprinzator de reusita si amuzanta.! Muzica buna, subiect simplu, dar reusit, nu cred ca cineva va pleca nemultumit de la acest film !
3 1
vlad_iorga pe 4 ianuarie 2017 09:23
unde ai vazut varianta subtitrata? vrem sa ne ducem copii, dar nu la dublat.
adriana.pita pe 28 ianuarie 2017 08:42
Wow parinti care cauta filme subtitirate mai rar, ..... Moda asta a filmelor dublate mi se pare ca nu aduce beneficii...... filmul pierde din calitate si autenticitate, nu incurajeaza perfectionarea si invatarea limbilor straine, nu contribuie la dezvoltarea atentiei distributive si nici nu da posibilitatea copiilor sa invete mai repede sa citeasca. Si nu vorbesc din carti... un exemplu concludent in sprijunul invatarii cu usurinta a unei limbi straine este copilul meu : olimpiada, clasa speciala intensiv engleza plus facultate in engleza fara nici o ora de meditatie, doar cu ce a invatat la scoala si desigur vizionand filme de desene animate inca de mic, mic ( le foloseam pe post de bona,...nu exageram doar 2 ore timp in care imi faceam linistita treaba in bucatarie). L-am intrebat odata, cred ca avea cam cinci ani , daca intelege ceva, se uita la Ninja Turtle si mi-a spus exact ce vorbeau personajele cuvinte ca : world, force, team, assignment, mud, trip.....
Gloria pe 18 Decembrie 2016 13:20
O explozie de bună-dispoziție
Animaţia Hai să cântăm!/Sing!, despre un concurs de talente desfășurat cu o energie debordantă, are aceeaşi abordare pe care am mai văzut-o în Zootropolis: o lume populată de animăluţe antropomorfe.

Aici, în schimb, tipologiile sunt cu susul în jos spre o alăturare ce mizează pe contraste sau pe efectul comic ca să renunțăm la etichete ori clișee. Astfel, protagonistul, Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala pufos și molcuț - e, de fapt, un tip extrem de activ și întreprinzător, un impresar uşor escroc, dar cu o inimă mare; urşii interlopi vorbesc, cum altfel, cu accent rusesc; elefănţica e adolescenta supraponderală şi sensibilă, intimidată de șoricel (legenda după care elefanţii se sperie de şoareci). Acesta din urmă (voce Seth MacFarlane)- în pofida mărimii - e și el un gangster. O oaie e un fel de sfătuitor/voce a… citeşte

2 2
buntua54 pe 19 Decembrie 2016 12:04
Cred ca Cinemagia ar trebui să prezinte trailerul si să facă prezentarea la varianta care este distribuită in Romania adică DOAR dublată.
Ce rost are da prezinti si comentezi toata lista de actori din versiunea originală dacă spectatorii din Romania îi pot asculta doar pe cei care dublează in română.
Incurajati astfel vizionarea filmelor pe calculator.

2 5
giovanny72 pe 31 decembrie 2016 14:10
Filmul este si in varianta subtitrata!
xerses pe 04 Februarie 2017 20:39
un film absolut minunat: cu mesaj, cu personaje simpatice, cu dinamica....
0 0
cosmin742000 pe 11 Februarie 2017 09:14
Un film de animatie fara poveste , de parca m-as fi uitat la Vocea romaniei , x factor , sau romanii au talent
0 1
mister_sir pe 04 Februarie 2017 15:08
Rusine celor care promoveaza filmele dublate
Pentru ca nu am avut posibilitatea la cinema sa-l vad in engleza subtitrat voi acorda nota 1.
Rusine celor care promoveaza incultura si analfabetismul!

0 1

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells
Feedback