Sin Nombre

(2009)

Sin Nombre

Poster Sin Nombre Poster Sin Nombre

Sinopsis Sin Nombre

Mai mult
Sin Nombre

"Stiu de ce trebui sa faci calatoria asta... dar inca nu stiu de ce trebuie s-o fac si eu!"

In sudul Mexicului, in Tapachula, Chiapas, se afla puternica banda de cartier pe nume Salvatrucha condusa de temutul Magician. Toti cei care vor sa intre in banda trebuie sa treaca printr-un test initiatic al violentei in care timp de 13 secunde sunt loviti cu brutalitate din toate partile. Cei care sunt primiti isi abandoneaza adevarata identitate capatand porecle de gangster iar viata lor este intru…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: deedha
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
2 premii şi o nominalizare Sundance
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Canana Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

Mexic

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
robbiex2 pe 16 Aprilie 2010 13:44
Eu am dat de el pe imdb din intamplare si am zis sa-l iau ca are o nota mare acolo.mi-a placut filmul, foarte captivant si foarte simplu'
1 0
varvarlinx pe 16 Martie 2010 03:32
Merita vazut!
Daca vi se pare ceva fictional la filmul acesta, o telenovela, sau prea tras de par, nu este! Acest film este oglinda realitatii din suburbiile oraselor din America Latina. De exemplu, chiar acum vreo 4 luni am vazut un documentar pe Viasat Explorer, despre realitatea dura si plina de violenta a acestor gasti de cartier din America Latina (in cazu' acesta era in Honduras), si era aceeasi "poveste"! Din pacate nu mai tin minte cum se numeste documentarul. Sau, daca nu, va ofer un reper mai apropiat din punct de vedere geografic fata de noi: interesati-va de drama care se desfasoara in suburbiile din capitala Cataluniei, Barcelona. PS: Subscriu donpedro!
1 0
stricted pe 24 Februarie 2019 01:19
O realitate cruda.Dacă aveţi ocazia să-l vedeţi, nu-l rataţi.
0 0
lolozilla pe 16 August 2015 15:45
Un film peste asteptari avand in vedere ca e latin (cel putin o mare parte a coproductiei e mexicana), dar regia multipremiatului Cary Fukunaga ("True Detective" printre altele), filmarea de calitate, muzica si un buget decent au imbracat calitativ si dinamic o poveste dramatica.
0 0
Get0dac pe 14 Ianuarie 2013 07:40
Pt. cei ce cred ca o duc rau in Romania.
Da. Daca va indoiati....Se poate si mult mai rau. Filmul mi-a adus aminte de tineretea mea zbuciumata, cand traversam 2 tari clandestin, in cautarea unei fericiri ipotetice. In cele din urma tot tarisoara mea m-a facut om. E un film bun, dur si din pacate real. Vizionare placuta.
0 0
dumy08 pe 11 Iunie 2011 04:53
in sfarsit
un film care ma facut sa ma gandesc mult timp dupa....mai vreau genul asta de filme.
0 0
celmaitare pe 06 Ianuarie 2011 02:57
Un film care prezinta realitatea de zi cu zi fie de pe strazile din Los Angeles, Mexico sau El Salvador samd.. unde isi face veacul cel mai violent gang din lume adica MS13 (Mara Salvatrucha) un gang afiliat cu mafia mexicana, prezinta relatia de dragoste dintre cei protagonisti ai flimului si incercarea personajului principal de a iesi din sfera acestei lumi violente (iesirea din gang) doar ca odata initiat in gang exista doar o cale de iesire adica moartea "Blood in, Blood out" fiind si motto-ul lor de baza.
Acest film nu exagereaza deloc, realitatea fiind chiar mai brutala pe strazile din El Salvador unde isi are originea acest gang, decat apare in film.

0 0
Ammelie pe 06 Aprilie 2010 12:45
Sin Nombre
Un film bun, solid, dur - reflexie a undei realitati dure. Poveste solida, actiune, rasturnari de situatie, autenticitate - actori care isi fac rolul atat de bine, incat uiti ca sunt actori. Privit strict ca film, e o realizare impresionanta; daca te gandesti cat de aproape e de realitate - e o experienta cutremuratoare. 6.5/10
0 0
gotweakgrl pe 06 Aprilie 2010 01:19
Un film foarte captivant, daca ar fi avut mai multa publicitate sigur ar fi avut mai mult succes. Recomand!
0 0
not.Who.you.think pe 01 Februarie 2010 23:47
O drama puternica cu o poveste interesanta in care actiunea este perpetua. Un film genial si un debut fantastic pentru Cary Fukunaga! Un must see!
0 0
donpedro pe 31 Ianuarie 2010 11:03
Stiu de ce trebui sa faci calatoria asta... dar inca nu stiu de ce trebuie s-o fac si eu!
Un film exceptional care nu a avut parte de publicitate!
0 0

Spune-ţi părerea despre Sin Nombre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells