Shanghaied

(1915)

Charlot marinar

Poster Shanghaied Poster Shanghaied

Sinopsis Shanghaied

Mai mult

Proprietarul unui vas doreste sa-l scufunde pentru a incasa banii de asigurare,si-l insarcineaza pe capitan cu recrutarea unui echipaj pentru ultima calatorie a vasului. In acest timp Vagabondul flirteaza cu fiica proprietarului (Edna), dar cei doi sunt surprinsi de tatal infuriat.

Pe drum Charlie este acostat de un marinar care-i cere sa-l ajute(in schimbul unei sume de bani) sa adune marinari, misiunea lui Charlie fiind sa-i loveasca in cap pe cei chemati pe ponton…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Produs de

Essanay Film Manufacturing Company, The

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Reel Media International

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 11 Ianuarie 2017 13:15
Glume marinărești
Căpitanul unui vas este însărcinat de proprietar să scufunde nava pentru a încasa banii de asigurare. Cum marinarii nu se înghesuie să se îmbarce, vagabondul Charlot este angajat să-l ajute pe căpitan să-l ajute să strângă cu forța un echipaj pentru ultima călătorie, dar la urmă este lovit cu o bâtă și îmbarcat și el. Fata proprietarului se strecoară însă clandestin la bord pentru a-și urma iubitul.

Glumele marinărești din acest scurtmetraj au devenit clasice precum ridicarea marinarilor cu cârligul, lovirea cu o bâtă pentru a-i aduce forțat pe vas, servirea mesei în situația unui ruliu puternic, căderea marinarilor în apă atunci când încearcă să-i tragă pe alții ș.a. Ies în evidență, ca și în alte filme, abilitățile acrobatice ale lui Chaplin de a cădea, a se eschiva și a se da tumba ce vor fi exploatate ulterior în mai… citeşte

2 0
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 17:44
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 1

Spune-ţi părerea despre Shanghaied

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells