Sanctuary

(2008) - Serial TV

Refugiul

Poster Sanctuary Poster Sanctuary

Sinopsis Sanctuary

Mai mult
Refugiul

Sanctuary este un serial SF, realizat special pentru Internet și este primul filmat pe Green Screen. Dr. Helen Mangus este prima femeie doctor în Royal College, din timpul Angliei Victoriene. Logodnicul ei, John Druitt, posedă abilitatea de a manipula timpul și spațiul și astfel se poate teleporta, însă de fiecare dată, călătoriile îi manipulează ADN-ul, influențându-i negativ comportamentul. Curând începe să ucidă prostituate și devine faimos, poreclit fiind Jack Spintecătorul.

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: edy_nicolaie2011
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Amanda Tapping Amanda Tapping Dr. Helen Magnus Robin Dunne Robin Dunne Dr. Will Zimmerman Emilie Ullerup Emilie Ullerup Ashley Magnus
Katharine Isabelle Katharine Isabelle Sophie (1 episode, 2008) Agam Darshi Agam Darshi Kate Freelander (11 episodes) Michael Shanks Michael Shanks Jimmy (1 episode)
Nicole Muñoz Nicole Muñoz Jessica (1 episode, 2009) Laura Mennell Laura Mennell Caird Christopher Heyerdahl Christopher Heyerdahl Bigfoot
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Sanctuary 1 Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Independent Television (ITV)

Țara

Canada, SUA

Site oficial

Sanctuary

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
weedmaster pe 08 Decembrie 2009 21:53
Amanda Taping e superba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 0
cainea pe 22 Septembrie 2009 19:58
dupa parerea mea ii cea mai buna serie de la stargate incoace intradevar efectele sunt cam "neprelucrate" dar daca sari peste unele probleme este un film superb
3 0
metallicadevill pe 01 Septembrie 2009 02:14
Bun..bun..bunnn.bunn.atata tot ca inreadevar le mai scapa la efecte...la sensu ca zici ca sunt desene animate(nu ca nu ar fi)..in rest ok...astept sezonul 2....Rock....
3 0
Petra pe 24 Iunie 2009 14:50
Deloc
Mi se pare foarte bun serialul,poate ca la capitolul efecte speciale are mici scapari,dar Amanda nu e deloc falsa,fiind si unul dintre producatori,daca nu ma insel.
3 0
Darkyse pe 05 Iunie 2011 14:04
Amanda merita un serial al ei, dupa succesul Stargate. Sanctuary are o poveste interesanta, iar actorii isi fac bine rolurile.
Efectele speciale nu sunt extraordinare, dar ce-i drept aproape toata seria e filmata in fata unui "ecran verde", deci nu ar trebui sa ne asteptam la o calitate superioara. In afara de asta, nu am ce sa-i reprosez.

2 0
xerses pe 08 Iunie 2011 23:42
Imi place sa o revad pe Amanda Tapping intr-un rol care pare facut pentru ea.
1 0
armenache pe 05 Decembrie 2010 14:03
Exceptional
Foarte buna ideea de protectje a creaturilor rare, ciudate, mutante, etc! Fiecare fiinta are ceva special, nu uita-ti asta!
1 0
vic8ro pe 24 Iunie 2009 15:38
internet
eu nu cred ca a fost facut pentru internet acest film.
cred ca trebuie sa mai te documentezi" http://www.imdb.com/title/tt1302522/ "
nu cred ca postul de tv sci fi emite doar pe internet

1 0
tethys pe 8 august 2009 11:29
Initial, serialul a fost lansat si vazut exclusiv pe internet, pe site-ul oficial Syfy, sub forma unei mini serii de 8 episoade scurte in 2007. Avand succes, syfy a decis difuzarea si la tv, astfel ca cele 8 webpisodes (care pot fi vazute pe youtube) au fost rescrise si filmate in viziunea clasica, realizandu-se 13 episoade care pot fi vazute si la tv (din 2008). Filmarile la al doilea sezon au inceput in aprilie 2009.
Gallagher pe 19 noiembrie 2009 03:05
Gresit :)) Web-Episoadele au fost doar o tatonare si mai exact o avanpremiera la serial! Se stia de lansarea serialului cu mult inainte de web-epdisoade! Web-episoadele nu aveau subiectul complect tocmai pentru a starni interesul pentru Serie! E o strategie de marketing conceputa de Sci-Fi channel inca de la lansare atunci cand au lansat pe internet un filmulet cu acel OZN filmat dintr-un elicopter pe care uni il considera veridic acum :))
tethys pe 18 Iunie 2009 22:25
Se putea si mai bine
M-am uitat la el doar de curiozitate (pentru ca joaca multi actorilor din Stargate) si pot spune ca nu e foarte reusit...Ideea e buna insa...nu e foarte bine documentat, efectele speciale nu sunt prea realiste, exagereaza la unele aspecte si are cam multe scapari in scenariu. Cat despre personaje, sunt interesante si bine jucate, mai putin Amanda, care mi se pare falsa.
1 4
kakapo pe 28 Iulie 2013 20:35
...Recomand cu caldura seria regizata de Amanda Tapping, atat iubitorilor genurilor SF, fantastic sau horror, cat si celor insetati de mister, necunoscut, "creaturi anormale"...sunt cateva episoade extraordinare, mult peste The X-Files, Supernatural, The Outer Limits, Terra Nova si lista poate continua...
0 0
amalilica pe 31 Ianuarie 2013 20:06
este super filmul . ma bucur ca au inceput sa-l difuzeze iar
0 0
alex998 pe 26 Iunie 2012 00:13
Este un serial excelent dar pacat ca a fost anulat :((
0 0
emy_sinaia pe 26 Mai 2012 19:52
Super ok
Acest serial cu mai multe sezoane se adreseaza srict publicului amator de sf si mister, subiectul clar este ceva nou, sa faci colectie cu toti ciudatii de pe Pamant si sa-i mai pui si in custi sa nu se omoare intre ei e interesant, fiecare deosebit in felul lui.
0 0
trusk_urg pe 20 Mai 2012 19:05
Nu e nu film pentru publicul larg ci mai mult pentru iubitorii de stiinte exacte :medicina,fizica ,matematica etc in care doua lumi complt diferite cea a oamenilor si cea a anormalilor invata sa convietuiasca pasnic pe planeta noastra iar de aceasta simbioza stiu doar o mana de oameni in frunte cu Dr. Helen Mangus prima femeie doctor în Royal College, din timpul Angliei Victoriene si ea devenita anormal in urma unui experiment in care capata cel mai frumos dar nemurirea ;acesti oameni incearca cu ajutorul stiintelor exacte si a unei tehnologii de varf sa mentina pacea intre cele 2 specii (oameni si anormali) .
0 0

Spune-ţi părerea despre Sanctuary

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sanctuary
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells