Sam Whiskey

(1969)

Sam Whiskey

Poster Sam Whiskey Postere Sam Whiskey

Sinopsis Sam Whiskey

Înainte să moară, soțul frumoasei Laura a furat o cantitate mare de aur de pe un vas scufundat. Acum Laura îi cere lui Sam Whiskey să ducă în secret aurul înapoi înainte să fie declarat dispărut. Dar cum să transporte câteva sute de kilograme de aur fără să atragă atenția?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Burt Reynolds Burt Reynolds Sam Whiskey Clint Walker Clint Walker O. W. Bandy Angie Dickinson Angie Dickinson Laura Breckenridge
Ossie Davis Ossie Davis Jed Hooker William Schallert William Schallert D-ul Perkins Don 'Red' Barry Don 'Red' Barry Stagecoach Bandit
James Anthony James Anthony Cousin Leroy Chubby Johnson Chubby Johnson Blacksmith George Sawaya George Sawaya
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 24 Mai 2011 07:48
. . . Banci , trezoreri : cand se trimite prima oara un inspector la o trezorerie ar trebui sa il fi vazut cineva din trezorerie inainte sa intre inauntru . Altfel se poate subtitui inspectorul la coborarea din tren ... , cu un hot care mai tarziu , impreuna cu alti hoti fura aurul din seif . Aurul este usor de ascuns - poate fi depozitat oriunde nu e mai cald de 1000 de grade . Nu putrezeste , nu se devalorizeaza , nu se topeste prea usor etc . Tiganii isi pastreaza averea in galbeni sau cocosei .
. . . Prin 1888 , un excroc american incearca sa se imbogateasca rapid , insotit de o femeie frumoasa cu mult par . Daca greseste , vor regreta toata viata . Nu isi permite sa faca asta , asa ca se straduieste sa gaseasca o cale .

2 1
Vegetarian pe 24 mai 2011 08:38
Inca un film in care niste hoti reusesc sa fure o mica avere .
paser pe 25 Ianuarie 2010 17:16
Urmariti-l
Ca se tine bine. .
0 4

Spune-ţi părerea despre Sam Whiskey

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sam Whiskey
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells