Romeo and Juliet

(2013)

Romeo și Julieta

Poster Romeo and Juliet Postere Romeo and Juliet

Sinopsis Romeo and Juliet

Romeo and Juliet

Romeo si Julieta se casatoresc in secret. Dar un eveniment neasteptat le schimba viata atat lor cat si familiilor lor pentru totdeauna.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: andreiapostol17
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Romeo i Julija

Produs de

Amber Entertainment

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Relativity Media

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 17 Februarie 2014 14:38
O adaptare mai mult decat decenta, in ciuda faptului ca nu foloseste versurile clasice ale lui Shakespeare, lucru pentru care a si fost criticat filmul. Pe de alta parte, actorilor le lipsesc intensitatea, pasiunea, implicarea totala in roluri. Am vazut o Hailee Steinfeld pe rand, copilaroasa, dragalasa, candida, pudica sau din contra, lipsita de pudoare, indragostita... dar nu pasionala. In ceea ce-l priveste pe Douglas Booth, transmite putin mai mult sentiment de dincolo de ecran. Lui Hailee i s-a mai reprosat si faptul ca nu-i suficient de atragatoare pentru rol. E adevarat ca nu-i Olivia Hussey (din ecranizarea lui Zeffirelli), dar nici merele nu sunt ca perele, si totusi fiecare fruct are dulceata lui. In ceea ce-l priveste pe Douglas (Romeo) - mi se pare destul de evidenta asemanarea fizica (e doar o observatie, nu stiu daca asta a fost unul din criteriile dupa care a fost… citeşte
3 2
onlywords pe 13 Aprilie 2013 23:19
Actrita care o joaca pe Julieta nu e Lily Collins, ci Hailee Steinfeld.
2 2
BETRulleR pe 16 Noiembrie 2013 18:19
Serios, e un film cam slabut despre cea mai frumoasa poveste de dragoste. Dar fiecare are placerea lui.
1 2
Piscan.David pe 14 Noiembrie 2013 09:08
Parere
referitor la comentariile de la parerea mea , flora.andriescu pe 11 noiembrie 2013 16:27 Mi-am pierdut 3 minute din viata cititind o porcarie.Am crezut ca a facut un comentariu legat de film.:| si BETRulleR pe 6 noiembrie 2013 00:39 = Scumpete, delirezi? Care e legatura? Romeo si Julieta nu au avut nici copii si nu au fost la Rasinari. Aici e un site despre actori, regizori, scenaristi, producatori si realizarile lor: filmele. Cred ca ai gresit adresa: te du matale pe la ProTV. . . . România, ţara cu cea mai mică speranţă de viaţă din UE . Orice incercare de mari speranta de viata de a romanilor va fi pedepsita de urgenta si cu maxim de violenta din partea celorlati romani .. Fiecare popor are soarta care o merita . Romanii sunt un popor de masokisti , unde fiecare cauta sa il jupoaie pe celalalt , unde fiecare crede ca lui nu i se poate intampla ce i se intampla celuilalt ...… citeşte
0 4
BETRulleR pe 16 noiembrie 2013 17:53
Ma ce faceti voi aici? In ce transformati Cinemagia? Veniti-va in fire. Nu transformati cea mai frumoasa poveste de dragoste in carnatii din Rasinari. Punct. Si TU si ala de mai jos!
Beastmaster pe 5 aprilie 2014 21:50
Nu confundati poporul roman cu o mina de troli care ara internetul in stil MIG (botul in pamint).
Beastmaster pe 05 Aprilie 2014 21:54
mai bine nu
daca voiau sa ma convinga cu o dragoste nebuna trebuiau sa aleaga alta actrita in rolul Julietei...Cineva dupa care sa-ti pierzi efectiv capul si inima...Nu e cazul aici...Nu recomand.
0 5
Vegetarian pe 04 Iunie 2012 06:17
Acest film prezinta o poveste trista pt toti cei care fac copii ?! O tragedie care se repeta zilnic probabil pe tot globul si care nu ar trebui privita cu admiratie ?! Este un film potrivit pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii , si pt lista : Copii probleme solutii ?!

. . .Filmul acesta da de gandit si oamenilor de peste 42 de ani cu multi bani . Periodic sunt cazuri similare in care un barbat isi ucide iubita si apoi se sinucide . De ex o femeie în vârstă de 29 de ani din localitatea sibiană Răşinari a fost ucisă în 3 iun 2012 de concubinul său . Agresorul în vârstă de 42 de ani , disperat că femeia a pus capăt relaţiei , s-a răzbunat şi i-a secţionat gâtul cu un cuţit . La scurt timp acesta a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit , încercând să-şi taie şi el gâtul, dar a supravieţuit si a fost operat de medicii sibieni .… citeşte

0 10
BETRulleR pe 6 noiembrie 2013 00:39
Scumpete, delirezi? Care e legatura? Romeo si Julieta nu au avut nici copii si nu au fost la Rasinari. Aici e un site despre actori, regizori, scenaristi, producatori si realizarile lor: filmele. Cred ca ai gresit adresa: te du matale pe la ProTV.
existentus pe 24 ianuarie 2014 14:22
Da. Adevarul ca povestea asta cu Romeo si Juliet e un exemplu negativ de relatie intre indragostiti. Amandoi isi pierd capul si pentru asta sunt adulati de prosti.

Spune-ţi părerea despre Romeo and Juliet

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Romeo and Juliet
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells