River

(2015)

River

Poster River Poster River

Sinopsis River

Mai mult

John Lake este un doctor ce lucrează pentru un ONG în Laos, un om bun care, în urma unei mișcări greșite, este nevoit să sufere consecințele. Lake este nevoit să amputeze piciorul unui bărbat având la dispoziție doar un os. În pauza de două săptămâni impusă de superiorul său, Lake se află într-un bar deținut de un actor. Se uită cum doi australieni se așează la masă la care stau două localnice și încep să le servească cu alcool. John realizează că intenția celor doi…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: anca_daniela_spataru
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Sara Botsford Sara Botsford Dr. Stephanie Novella Rossif Sutherland Rossif Sutherland John Lake Vithaya Pansringarm Vithaya Pansringarm Bartender
Ted Atherton Ted Atherton Patrick Reardon Karen Glave Karen Glave Beverly Hartwick Aidan Gillett Aidan Gillett Lachlan
Naliphone Siviengxay Naliphone Siviengxay Bungalow Proprietor Douangmany Soliphanh Douangmany Soliphanh Douangmany Amphaiphun Phommapunya Amphaiphun Phommapunya Nang (as Amphaiphun Phimmapunya)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Horatiucrisan pe 03 Mai 2018 14:24
Un film realist, fara artificii, fara efecte speciale, dar memorabil prin povestea pe care o spune. Cadrul exotic in care se desfășoară acțiunea, tensiunea pe care o emana personajul in incercarea sa disperata de a scăpa prin fuga de consecințele unei întâmplări nefericite cu consecinte grave te țin în suspans pe tot parcursul filmului. De vizionat pentru amatorii de filme realiste.
0 0
alfonso1 pe 19 August 2016 19:46
Decent
Vazut si placut. Un film vizionabil cu iubita(sau cu prietenii),usor,bun,bine jucat. Scenariu bun,realist.

Pe scurt despre film: un tanar doctor voluntar american, in Laos, aflat in concediu, intervine in apararea unei fete supusa unui viol. Lucrurile o iau apoi razna cand decide ca fuga ii va salva viata.
Finalul sper sa va surprinda . Este un film alert,realist la care eu unul nu m-am plictisit. Vizionare placuta ,nu veti regreta !

P.S. Romanii regizori se cramponeaza in niste rahaturi de subiecte ori prea comuniste si despre comunism ,ori filozofice de zici ca numa de filme noir avem nevoie ,ca sa nu mai vorbesc ca se adreseaza unui public mareee tata,mare. Da ei se numesc regizori de film.
Uite,un film decent cu o mana de actori. Eu tot nu inteleg ce au ei(oricare cineast din afara) si nu au romanii? Ce fel de camere folosesc ,ce fel de… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre River

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells