Riddle

(2013)

Poster Riddle Poster Riddle

Sinopsis Riddle

In cautarea fratelui ei disparut, studenta Holly Teller (Elisabeth Harnois) ajunge in misteriosul orasel Riddle din Pennsylvania. Impotriva dorintei serifului (Val Kilmer), care incearca sa o impiedice, ea descopera secretele unei clinici de psihiatrie de la marginea orasului, secrete care vor scoate la iveala trecutul terifiant al orasului, un trecut pe care localnicii nu vor sa il divulge.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Sweet_Samyra
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.1
Diora Baird Diora Baird Amber Richards Elisabeth Harnois Elisabeth Harnois Holly Teller Val Kilmer Val Kilmer Sheriff Richards
William Sadler William Sadler Western Man / Jack Abel Ryan Malgarini Ryan Malgarini Nathan Teller Annie Kitral Annie Kitral Mrs. Morgan
Brandi Engel Brandi Engel Michelle Charles Van Eman Charles Van Eman Dave Teller Ben Bledsoe Ben Bledsoe Cameron Bronson
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
edbica2000 pe 16 Martie 2013 21:16
Daca nu aveti ce face ....
Este un film submediocru. Se vrea a fi thriller ..e departe de acest gen; are accente de groaza....trebuie mai mult ca sa-ti intre frica-n oase; de mult Val Kilmer nu mai e un actor interesant (daca o fi fost vreodata). Regie proasta, interpretare la fel. Intr-un cuvant...lasati-l deoparte.
1 0
kitty_bell2008 pe 22 Aprilie 2013 02:41
O tragedie de groaza unde indiferenta unui serif tine loc de lege ,in trecut ar fu facut altfel dar nu il lasa frica ca va fi descoperite magariile pe care le facuse .. Asfel are de suferit si fica serifului alaturi de victimele sale .Este mai mult pentru cei care le plac filmele de groaza .
1 1
Ciprian_2007_tl pe 25 mai 2013 10:06
acum si tu ai putea invata gramatica;).. in trecut ar fu, se scrie asa in trecut ar "fi".. chestia asta nu mi-a placut la tine, bine ca vezi greselile altora, da pe ale tale nu le vezi.. acum te-ai convins draga mea, fiecare om greseste;).Sper ca nu te-ai suparat pe mine.O zi buna !
Ciprian_2007_tl pe 23 iunie 2013 16:07
Nu prea cred :)), e evident ca tu nu intelegi :)) !
Theo-Dor pe 16 Martie 2013 04:52
TheoDor
Un adevarat thriller,destul de bine realizat,pe alocuri cam "tras de par"...ca mai toate filmele de genul asta, prestatia actorilor a fost buna la fel si scenariul.
1 3
FillerCristi pe 22 Iunie 2018 12:01
Destul de slab dar se poate urmari pana la Final.
Destul de slab, nu cred ca merita mai mult de Nota 5, dar se poate urmari pana la Final. E un Film ok cand nu ai altceva de facut.. dar totusi nu recomand.
0 0
xerses pe 20 Aprilie 2016 20:30
De la un scenariu prost, nu are cum sa rezulte un film bun.
0 0
novarom pe 03 August 2013 21:17
o mare pierdere de timp !!
are doar cativa oameni in cadru mai tot timpul, in sensul ca nu au avut bani nici de figuranti, nici de decor mobil, masini, scene exterioare cu dinamica....nimic. Mediocritatea prestatiei si bugetul de doi lei sunt evidente pe toata durata filmului. Nu va luati dupa cei care sub influenta etnobotanicelor spun ca fost ceva de capul lui......
0 0
victoria_secrets90 pe 31 Martie 2013 23:17
Adevarul nu prea se intrevede la inceput dar pe parcurs devine horror ,nu este exceptional dar in lipsa de ceva nou ,merge .
0 1
improv3 pe 16 Martie 2013 00:34
da...
A aparut deja, l-am vazut acum cateva zile...nota 6, nu pot da stelute...
0 1

Spune-ţi părerea despre Riddle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells