Reclaim

(2014)

Recuperarea

Poster Reclaim Postere Reclaim

Sinopsis Reclaim

Reclaim

După ce fiica lor adoptată de curând dispare, Steven și Shannon nu se vor opri de la nimic pentru a descoperi adevărul din spatele dispariția ei, dar și periculosul secret din spatele agenției de adopție în care au avut încredere. Ei își vor risca propriile vieți în încercarea de a da de urma răpitorilor și vor descoperi cât de departe poate merge un părinte pentru a-și salva copilul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: adriana.pita
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

Arclight Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

CaiChang International

Țara

China, Malaiezia, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 29 Noiembrie 2014 21:21
foarte bun 10 stele
Nefiind o capodopera filmul reuseste sa te tina cu sufletul la gura in multe momente si chiar demult timp nu am mai vazut un asa film serios...lipsit de efecte, bazandu-se doar pe poveste(chiar reala) si pe o interpretare actoriceasca fff.buna a celor care au jucat.Nimic senzational insa filmul este reusit, lipsit de greseli si chiar usor imprevizibil.Conteaza f.mult si finalul la nota asta...
Recomand fara dubii.

5 2
adi_batistuta pe 28 decembrie 2014 17:05
Corect! Bine punctat! Un film foarte bun! Recomand, de asemenea!
Horatiucrisan pe 20 Iunie 2019 13:17
Un film mediocru despre un cuplu de americani care dispunând de resurse financiare adoptă o fetiță neștiind ca in spatele asa zisei agenții de adopție se ascunde o înșelătorie. Filmul prezintă o mentalitate tipică a cetățenilor din tari bogate care își imaginează că banii pot cumpara orice dar tocmai faptul că au bani îi transformă în ținte ale escrocilor. Desi prima parte a filmului are o acțiune relativ bine închegată, a doua parte devine complet nerealiste transformând filmul în unul de duzină cu împușcături și urmăriri de mașini. De vizionat doar în lipsa de altceva.
3 0
GiulianoDirt pe 02 Septembrie 2021 20:37
Previzibil, mediocru, hai să zicem de nota 4.Cusack nu reușește să salveze acest scenariu banal, împușcăturile... nici atât. In partea a doua a filmului, acțiunea devine tipică fielor de categorie B, adică exagerată. De vazut doar dacă nu ai altceva mai bun.
0 0
MiereaNeagra pe 27 Aprilie 2021 22:41
Un film destul de bun
Un film destul de bun, previzibil de la un moment dat, dar destul de alert cat sa nu te plictisești. Insa cu câteva clișee cam trase de par. Per total cam 6-6.5.
0 0
hacman_mihaela pe 21 Septembrie 2020 22:22
un film emotionant
La cat de mult sufera cei ce vor sa devina parinti si cat lupta ei pentru a avea copilul lor pe care sa-l iubeasca si sa-l creasca, nu ti-ai inchipui cate se pot intampla. Eu l-am vizionat cu sufletul cat un purice, pana am vazut deznodamantul!
0 1
SYNDJ pe 21 Octombrie 2019 14:54
Un thriller bun. Lui John Cusack ii sta destul de bine si in roluri negative.
0 1
psycho_t1x pe 19 Ianuarie 2015 01:31
Antrenant
Destul de bine realizat in pofida notei de pe IMDB. Sincer nu am vrut sa-l vizionez, pentru ca am observat ca marii actori, precum John Cusack, au inceput sa accepte roluri prin fel de fel de ecranizari mediocre. Dar m-am incumetat, si datorita review-ului lui makomomo, l-am vizionat. Este din pacate o relatare a cruzimii oamenilor, care perpetua, d.p.m.d.v., intr-un procent mult prea mare. Filmul este bunicel, are cateava clisee tipice si putin cam previzibil, dar merita vizionat macar o data.
0 2

Spune-ţi părerea despre Reclaim

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells