Real Men

(1987)

Barbati adevarati

Poster Real Men Postere Real Men

Sinopsis Real Men

Când un agent CIA (James Belushi) recrutează o persoană care se ocupă de asigurări (John Ritter) pentru o misiune de a salva pământul, ei descoperă cu amuzament că bravada și sensibilitea sunt necesare pentru a fi un bărbat adevărat.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Jim Belushi Jim Belushi Nick Pirandello John Ritter John Ritter Bob Wilson / Agent Pillbox, CIA James Le Gros James Le Gros Buddy MacGruder
Isabella Hofmann Isabella Hofmann Barbara Wilson Barbara Barrie Barbara Barrie Pirandello Buck Kartalian Buck Kartalian Produce Hawker
Mark Herrier Mark Herrier Bradshaw Allan Graf Allan Graf Hartman (Clown) Peter Looney Peter Looney Stiletto Man
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Mai 2011 03:07
. . Barbatii cu kelie laterala arata rau mai ales noaptea . Inainte de mijlocul filmului, la secventa cu bataia din bucatarie , ambii actori arata cat de putin sau spalat pe cap in frunte si pe partile laterale . Pacat ca nu au avut parte de femei sau sefi care sai motiveze sau sai ajute in tinerete sa se spele , cu sampon antimatreata si perie pt par cu dinti de lemn sau metal cu capete din plastic , pt masaj .. Asta cel putin pe partile laterale si in crestet , daca nu aveau timp sa spele bine tot parul .. Kelia nu afecteaza parul din spatele capului .
. . Se mai pot vedea in filmu asta interioare si exterioare la casele modeste din Las Vegas 1987 . Asta pt cei care au jucat GTA San Andreas .

3 1
Vegetarian pe 29 mai 2011 03:09
Film american pt export sau categoria B = glumitze , impuscaturi , batai etc .
alex_il_fenomeno pe 06 August 2010 21:20
este un film destul de dragut , are multe momente haioase , mai ales cand omul fara experienta iese din toate incurcaturile total neintentionat ! m-a impresionat si merita cel putin 9 !!!
1 3

Spune-ţi părerea despre Real Men

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells