Războiul Regelui

(2016)

Războiul Regelui

Poster Războiul Regelui Poster Războiul Regelui

Sinopsis Războiul Regelui

Mai mult

Puţini ştiu ce s-a întâmplat, de fapt, pe 23 august 1944 şi cine au fost actorii principali ai schimbării. Cuvinte ca “lovitură de stat”, “război” şi “comunişti” sunt folosite de multe ori în aceeaşi frază, fără să se ştie nimic despre curajul pe care un rege de nici 23 de ani l-a avut atunci când s-a pus de-a curmezişul planului lui Hitler.

Detaliile loviturii de stat care a înlăturat guvernarea…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3

Caseta tehnică

AKA

  • The King's War

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cliuta_susu pe 19 August 2016 11:21
Daca ar prezenta mai des astfel de documentare cu privire la istoria adevarata a Romaniei, altfel am vedea lucrurile cu privire la trecutul tarii noastre.
8 1
Catalinq pe 11 Ianuarie 2018 21:49
Excepțional
Un documentar excelent prin care se ilustează o mică dar foarte importantă parte din istoria noastră a Românilor ! Recomand cu căldură vizionarea documentarului pentru a înțelege mai bine cum s-a modelat România în timp...
2 1
PedRodeo pe 29 Septembrie 2022 17:11
De cine ne este rusine?
Ma supara faptul ca nu suntem in stare sa ne prezentam istoria cea adevarata si nu cea contrafacuta de Comunisti sau Neomarxisti Sovini !!! De ce nu scuturati praful din arhivele Universitatilor straine : Paris, Berlin, Roma si chiar Moscova. Scuturandu-le si curatand glodul sub care au fost ascunse faptele acestui Neam Milenar , nu ne va mai firusine cand venetici straini ne arata cu degetul. Fara sa fiu rasist mi-ar face placere sa aflu cand si de unde au venit pe aceste meleaguri cei pe care ii numim impropriu Romi sau Cindi. Ei sunt Tiganii care nu se lasa sub nici un motiv asimilati. De ce ?? Si cum rezista??
0 0

Spune-ţi părerea despre Războiul Regelui

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
Liste cu Războiul Regelui
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells