Radu+Ana

(2007)

Radu+Ana

Poster Radu+Ana Poster Radu+Ana

Sinopsis Radu+Ana

Radu Ana este nascut intr-o zi de vineri, 13 si este cel mai ghinionist om de pe pamant. Lucrurile, insa, se pot schimba.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

UNATC

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Webteh pe 06 Februarie 2010 23:01
Radu + Ana
 ”Radu + Ana”  este povestea comica a tanarului Radu Ana, considerat a fi cel mai ghinionist om de pe Pamant. Scurtmetrajul care dureaza 8 minute si al carui regizor este Paul Negoescu, il are in rolul principal pe actorul Bogdan Marhodin. Productia a fost prezentata pentru prima data in anul 2007,  in cadrul filmelor din afara competitiei [...] citeşte
1 0
cristi pe 01 August 2008 01:08
eu cred ca are dreptate colegul care spune ca traim intr-o tara plina de invidiosi,care nu stiu sa isi aprecieze valorile si au impresia ca tot ce vine din afara este bun.Eu am fost in sala si am gustat din plin aceasta comedie care,dupa cum a afirmat si regizorul, nu este o drama existentiala si trebuie luata ca atare!!!....acest gen de actor este destul de rar intalnit la noi in tara si sunt convins ca daca ar fi avut un nume de HOLLYWOOD ai fi spus ca este genial...;La teatru am vazut piese clasice in distributii diferite si desi jucau acelasi rol, unii actori m-au convins si altii nu...de ce?.....pt ca 'interpretare' nu este acelasi lucru cu 'memorare'
1 0
maghei pe 31 Decembrie 2007 22:03
"si care are numeroase elemente in comun cu "Radu+Ana""
cum ar fi?
In afara de prima replica din film - I'm the saddest boy in the world VS Sunt cel mai ghinionist om din lume nu vad alte elemente in comun. Gagurile pentru care s-a ras in sala nu se regasesc si in filmul canadian.
Iar filmul nu a luat premiul de scenariu, ca sa poata fi acuzat de plagiat. Premiul de regie inseamna ca a fost bine regizat. Si ca o noutate pt tine, Scorsese a luat Oscarul de regizor dupa un REMAKE al unui film chinezesc.

mie mi se pare si mai trist ca tara asta e plina de oameni invidiosi, carora le pasa mai mult de capra vecinului decat de a lor.

1 0
AndreiPopescu87AB pe 16 Octombrie 2010 14:41
O comedie reusita. In cele 8 minute am ras mai mult decat la un episod intreg din "La bloc".
0 0
Matei pe 19 Decembrie 2007 13:54
The Saddest Film in the World!!

E trist ca un film ce se inspira in proportie de 70% dintr-un scurt metraj strain a primit premiul pentru regie la CineMAiubit.

Mai jos sunt link-uri catre siteul peliculei "The Saddest Boy in the World", ce a fost prezentata si in cadrul festivalul NEXT si care are numeroase elemente in comun cu "Radu+Ana".

Nu cred ca sunt singurul care a remarcat asta, si nici nu cred ca cine care le-a vazut pe ambele poate sa nege ca exista o legatura intre ele, ceea ce repet, imi pare foarte trist.

http://modernfamily.ca/saddest-boy/
http://www.imdb.com/title/tt0806170/

Matei

0 1

Spune-ţi părerea despre Radu+Ana

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells