Fiddlesticks

(2014)

Orășelul alandala

Poster Fiddlesticks Postere Fiddlesticks

Sinopsis Fiddlesticks

Fiddlesticks dub

Copiii și bunicii reușesc să transforme un orășel din Europa într-un loc al invențiilor și al recordurilor. Mașina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster și totul pare posibil atunci când imaginația nu mai are limite.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.0

Caseta tehnică

AKA

  • Quatsch und die Nasenbärbande

Produs de

Veit Helmer Filmproduktion

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Farbfilm Verleih

Distribuit in Romania de

Metropolis Film

Țara

Germania

Site oficial

Fiddlesticks

Box office Fiddlesticks

Weekend premieră (25.05.2015)
  • Loc 16
  • Spectatori 608
  • Încasări (RON) 7.179,71
Total
  • Spectatori 1.889
  • Încasări (RON) 21.530,05
  • Încasări (USD) 5.402,24

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
miller_bluetom pe 12 Iunie 2015 17:43
un altfel de cinema
Mergeti la Fim!!
Educati copii si lasati-i sa gandeasca singuri.
Lasati copii sa aiba pareri si sa va judece pentru deciziile injuste sau neadecvate pe care le luati si care ii afecteaza!!

Aratai copiilor vostrii ca exista si un altfel de cinema, in afara programelor insipide ce le aveti pe cablul din sufragerie.

Mergeti la festivalurile de film - KINODISEEA e dedicat copiilor, dar si alte festivaluri au inceput sa aiba sectiuni dedicate pentru copii.

excelent film!
excelenta poveste!
regie foarte inspirata!

0 0
NicoleC10 pe 11 Iunie 2015 18:40
Nu recomand
Nu cred ca am vazut un film mai prost inspirat... copiii (sunt mici, de 4-5 ani) sunt de capul lor, urca pe schele, trec prin o gramada de accidente - cu masina, tractorul, vaporasul, toate fara cap si coada. Ca parinte am fost ingrozita, si nici copilul nu a fost prea incantat, se uita foarte mirat. Cred ca filmuletul a fost facut de niste bunici frustrati (se pare ca de fapt copiii incearca sa-si salveze bunicii). Chiar nu am vazut ceva mai prost pentru copii, iar ca adult cu copilul dupa mine mi s-a parut groaznic - nu ca nu avea ce invata, ci tocmai ca era foarte periculos ce ar fi putut invata de acolo.
0 0
miller_bluetom pe 12 iunie 2015 17:36
mergeti sa vedeti un alt fel de cinema, in afara sabloanelor stubide de sorginte americana!!! draga NicoleC10.. presupun ca nu ati trecut de consumul canalelor proaste de pe cablul pe care il platesti lunar. La fel, presupun ca esti sclava reclamelor ce iti inunda zilnic viata, fenomen atat de bine zugravit in film. mai mult ca sigur esti o frana in dezvoltarea copilului tau, care, ori de cate ori vrea sa faca altceva decat intelegi tu, ii dai peste mana/bot/ceafa Fiddlesticks se adreseaza unui public ceva mai educat... am fost cu ambii copii, (5 si 8 ani), care mai apoi au mers si cu gasca...
asociatia_daa pe 13 Mai 2015 17:34
oraselul alandala
nu e desen animat desi are multe scene desenate nu e cascadorie are scene de inalta acrobatie filmate cu copii, nu e film despre salvarea animalelor, desi un coiot e seful gasti si capul nazdravaniilor intre 6 copii de 5-8 ani, nu e cu batrani senili e cu bunici care au facut istorie la timpul lor. dupa film iti vine sa mergi in vizita la bunica si sa o iei de mana sa faceti o trasnaie sau sa-i impartasesti cea mai ciudata observatie despre lumea ta actuala, despre marketing, despre cum unii vor sa schimbe orasul. e cu adulti care nu au timp de copii. e cu copii cu cheia de gat care se joaca in fata casei sau a micului bloc din micul oras din anii 60. e o amintire de film care iti va aminti de tine copil.
0 0
asociatia_daa pe 13 mai 2015 17:36
si e nominalizarea oficiala de la Kinodisea. l-am vazut anul trecut impreuna cu o sala plina plina de copii la Studio parca. am ras de nu am mai putut, de rasul lor

Spune-ţi părerea despre Fiddlesticks

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi familie
jinglebells