Prime Suspect 2

(1992)

Suspect de crimă 2

Poster Prime Suspect 2 Postere Prime Suspect 2

Sinopsis Prime Suspect 2

Prime Suspect 2 începe cu descoperirea neașteptată a unui cadavru pe o stradă din Londra. Este vorba de o tanara ingropata in curtea unei case. Urmeaza o ancheta pentru identitificarea cadavrului, indelungata si complexa. Jane Tennison este chemată să elucideze cazul si se confrunta cu prejudecatile locuitorilor din acel cartier, aflati in relatii tensionate cu politia, dar si cu partenerii sai. In acelasi timp, problemele ei personale se intrepatrund cu cele profesionale, pe neasteptate.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: lilianasnd
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
O nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Helen Mirren Helen Mirren Jane Tennison Colin Salmon Colin Salmon Sergeant Robert Oswalde Andrew Tiernan Andrew Tiernan DC Rosper
Craig Fairbrass Craig Fairbrass D.I. Frank Burkin John Benfield John Benfield D Supt Michael Kernan George Harris George Harris Vernon Allen
Adrian Schiller Adrian Schiller Gold Souad Faress Souad Faress Mrs. Duhra Dinah Stabb Dinah Stabb Mrs. Fagunwa
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 25 Septembrie 2022 17:09
De data asta nu mai este vorba numai de crime infaptuite cu sadism asupra unor prostituate, acum avem de a face cu prejudecati rasiale. Victima este o mulatra, iar perversiunile sexuale impreuna cu masochismul, fac casa buna. Dar in final, prejudecatile legate de femei isi spun cuvantul. Si asa avem un transfer de la Omoruri la Moravuri.
0 0
dido pe 28 Mai 2014 20:10
DCI Jane Tennison
Amatorilor de thriller-uri politiste clasice le recomand din toata inima aceasta serie de 7 filme,cu Helen Mirren in rolul principal,sunt foarte bine regizate si au un scenariu pe masura,incitant si deloc comun!
0 0

Spune-ţi părerea despre Prime Suspect 2

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells